Şimdi Ara

KIZA REZİL RÜSVA OLDUM... :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşı arıyorum sabahtan beri açmıyo ne ayak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

250 grm için en yakın arkadaşına bunları yaparmıydın Biraz argo kaçıcak ama?

Hocam tarttın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

quote:

Hocam tarttın mı?

Konunun iptal olduğu andır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

quote:

Hocam tarttın mı?

yok bu standart töbee töbe
    Lafın gelişi söledik işte

• gercekten zor bi günmüş senın yerınde olmak ıstemezdim
  • yorumlar bitiriyor beni abi
  • Valla çok zor bi durum var olayda adı geçen herkezde hata var aslında

-Arkadaşının hatası sana sormadan cebinden para alması,
    -Kızın ayıbı seni yoluncak kaz sanıp yanına 5 kuruş para almadan buluşmaya gelmesi,
    -Senin ayıbın aynı evde kaldığın ev arkadaşını internette tanıştığın bi kız için kırmak.Çok lazımmış demekki ondan almış diye düşünebilirsin bi kız için onu utandırmanın gereği yok bence...

Sonuç olarak rezil olduğunla kalmışsın senin adına üzüldüm
  • Arkadaşlar bunu söylüyeyim bu durum için bi kızla erkek buluştuğu zaman cepte para olup olmaması çok önemlidir tabi ama insanlık hali unutursn acil bşey çıkar para düşer kaybolur ne bileiym ama kızlarda hiç anlayış yok eğer kız öyle gidiyorum demişse başka sebebi vardır işi oldugundan değildir tabi ama kızın yaptığı çok ayıp ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama sinema olmadanda evde yada başka bi yerde güzel vakit geçirebilirdiniz kız sana önemli dğeil canım olabilir bu durumlar diye hitap etse belkide daha güzle şeyler olabilirdi ama nerde bizim kızlarımızda bi kızla çıkıyorsan hata yapmıyacan affetmez asla insan olduğunu hatalı bi varlık oldugunu unutur cebinde hep para olacak o para asla kaybolmuyacak ve bi yere götürmek istediğin an götürecen özel güçlerin olacak herp koruyacan yürürken bile nasıl yürümemeliyim diye düşünecen karizmam gitmesin diye abi biz insanız başımıza herşey gelebilir bi günde biri desinki bu forumda sevgilim benm elimden tuttu bana yardım etti çok zor anımda yanımdaydı bi tane bilemi vicdanlı bi kız yok yahu sonrada neden erkekler bizi eve atıyorlar derler ee böyle davranan birini eve atmayıp ne yapacan ?

2.Arkadaşına gelince nolursa olsun istersen 50 yıllık arkadaşın olsun yaptıgı şey çok ayıp ve asla affedilemez insan bi sorar ya para lazımmı diye hiçmi saygı yok belki o para senin içi hayati bi anlam taşıyordur şimdi arkadaşına durumu anlatsan üff bi netteki yelloz için yapma abi be diyecek sana bu durumlardan nefret ederim.söyleyeceklerim bu kadar.

• ne biçim arkadaşlarınız var,

arkadaşlarınızı doğru seçin
  • Arkada sen rezil olmadın korkma bu rezillik olayınıda kapatın baktı cebinde para yoktu ne yapsın çocuk silah alsın kendimi vursun herşeyde rezil oldun falan esas kız rezil oldu 5 kuruşsuz geliyor devir değişti abi artık kızlarda paralı gelecek heryere sanki norveç gibi bi ülkeyizde inanılmaz derecede sosyal yaşıyoruz aç kalmamak için yaşıyanl insanlar var bu ülkede ama arabalı biri gelse kızı arabaya atsa bira içirip sabaha kadar sevişse karizma olur değilmi bence o kişi rezil olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Şimdi kardeşim biş idicem yanlış anlamada. Zaten parayı arkadaşın almamış olsa bile 55 YTL ilemi gidecektin
    Valla sana yazık olmuş
    Çok ama çok vahim bir durum. Eee tabi kızın işi çıkar
    Neyse üzüldüm

Demon sen şakamısın Blader ? 55 ytl azmı ? Olan war olmayan war.Senn weya bnm harcagıdım parayla Durumu okdar iyi olmayan 1'inin durumuna nasıl bole yazık olmus flan dersn ? Sen 55 ytl az diosn,Umarım o 55 ytl'ye muhtac olmassn.Bnm bole parayla flan sorunum olmaz ama Snn gibi konusan insanlar yuzunden bazen Paradan flan nefret ediorm.Cok garip.
  • talihsizlik olmus senin için.
  • bahtsız bedeviyle kutup ayısı varya hocam işte o maceradaki bedevi sensingeçmiş olsun herşeyde vardır bi hayır
  • abartilacak bisey yok normal bi durum herkesin basina gelebilir bende bazen evde cuzdani unutup sokaga cikiyorum,,senin kiz biraz salakmis,insan nezaket gosterir ben oderim der, param yok deyip cekip gitmez,oyle kizdanda hayir gelmez
  • Zor Durum... Bazen Benimde Unuttuğum Oluyor Cüzdanı otel de .. O gün yazık olmuştu ne rezil olmuştum :S Kız arkadaşta 100€ ödedi yemek parası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

İlk böyle olcak Daha sonra böyle Biraz sonrada böyle Kızışmaya başlayınca böyle Kavga çıkar Cinayet!! Sonuç

bu kadar iyi özetlenir

• Eğlenilicek kız var evlenilicek kız var... Eğlenilicek kızından böyle bir onurlu davranış bekliyemezsin...

Arkadaşının yaptığı çok daha yanlış bu konuyu çok ciddi konuşmalısınız... Çanta, cüzdan karıştırılmaz, içinden para asla alınmaz... Alınsa bile not yazılır bilgi verilir...

Kızı boşver bunun hastalığı var acil durumu var...
  • O kızı da öldür bence .. işim çıktı diyip satıp kaçıyosa onda da iş yok .. ben asıl kıza gıcık oldum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

O kızı da öldür bence .. işim çıktı diyip satıp kaçıyosa onda da iş yok .. ben asıl kıza gıcık oldum ...

Bizim eleman sanki kız'a çok iyi niyetler besliyormuş gibi konuşmuşsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.