Şimdi kardeşim biş idicem yanlış anlamada. Zaten parayı arkadaşın almamış olsa bile 55 YTL ilemi gidecektin Valla sana yazık olmuş Çok ama çok vahim bir durum. Eee tabi kızın işi çıkar Neyse üzüldüm
Demon sen şakamısın Blader ? 55 ytl azmı ? Olan war olmayan war.Senn weya bnm harcagıdım parayla Durumu okdar iyi olmayan 1'inin durumuna nasıl bole yazık olmus flan dersn ? Sen 55 ytl az diosn,Umarım o 55 ytl'ye muhtac olmassn.Bnm bole parayla flan sorunum olmaz ama Snn gibi konusan insanlar yuzunden bazen Paradan flan nefret ediorm.Cok garip.
Şaka değilim ben gerçeği söylüyorum. Sana ne batıyorki onu anlamadım. Evet yazık olmuş gerçekten. Ne öyle bir duruma düşmek isterdim nede öyle bir kızla buluşurdum. 55 YTL para değil arkadaş. İnsan tedarikli gider. Ki bu adam cebine bile bakmıyor. Mevzu bu. Çok paramı ya Böyle acaip acaip yorumlar yapıyorsun Kızın niyetli belliymiş. Elemanda eline yüzüne bulaştırmış olayı dağıtmış. O yüzden her iki tarafada yazık olmuş. Geçmiş olsun tekrardan. Hadi kardeşim şakşakcılık yapma. Ben param var konusu yapmıyorum ama sen Madem nefret ediyorsun param turam var muhabbeti yapma.
Anladım Sen fuLL şakasın.Cevap werince kendini Nimet sanıyosun.Daha bsy demiorum.Oku yukarıyı.Anlarsın.
Sende komedi dans üçlüsünden olmalısın
geçmiş olsun kardeş..
hata sende ilk kez buluşacaksın ve cüzdanına bile bakmamışsın.
kızda suç yok eminim o anda parası da vardı kızın ama seni ciddiyetsiz bulmuş ve gitmiş.
seni üzmek için yazmıyorum ama bunlar hayatın gerçekleri nasılki sen direk kızın güzelliğini anlatıyorsun o da ilk buluşmada cüzdanından haberi olmayan birisini hayal etmemiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: Hirbag
hata sende ilk kez buluşacaksın ve cüzdanına bile bakmamışsın.
kızda suç yok eminim o anda parası da vardı kızın ama seni ciddiyetsiz bulmuş ve gitmiş.
seni üzmek için yazmıyorum ama bunlar hayatın gerçekleri nasılki sen direk kızın güzelliğini anlatıyorsun o da ilk buluşmada cüzdanından haberi olmayan birisini hayal etmemiştir.
"hata sende ilk kez buluşacaksın ve cüzdanına bile bakmamışsın." İşte bu tecrube gerektirir. Bir daha böyle birişey olduğunda cüzdanını kontrol ederde gider.
Ama insanın nerden aklına gelsinki cebindeki 50 ytl arkadaşı tarafından alındığı.
Önemli olan şudur ki herşeyde bir hayır vardır, böylesi daha iyidir belki bilemeyiz.
Kız bir daha görüşemiyecek belki ama. Kötü bir tecrubede olsa bir daha sokağa çıkarken parasını kontrol edipte çıkacak.
Bu durum onun için ve herkez için çok kötü bir durum ama daha kötüsüde olabilirdi.
Diyelim ki kızla buluşmuyordu ve 50 ytl her hangi bir yere borç olabilirdi veya daha önemli birşey için gerekli olabilirdi sağlık vs düşüncek olursak
insan ne bileyim bakar bir cebine sokağa çıkmadan; icabında dolmuşa binmeden bile bilir cüzdanını. hadi bunu geçtim bir kızı sinemaya götürüyorsun özel bir gün sayılır, bana ilginç geldi.
gerçi doğru herşeyde bir hayır vardır burda bile kıza at gibiydi taş gibiydi diyerek başlamış anlatmaya o yüzden üzülecek bir durum yok zaten
para yok benim işim çıktı ben gidiyorum pekte hayır gelecek biride değilmiş sendende şüpheleniyorum buna birşey demiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: mandella007
2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.
Ayrıca
2-3 ay uzun uzun bir süre ya
Ben face de tanışmıştım bir kızla ikl 3-5 gün muhabbet ettik bi ara bunun pc internete girmiyormuş dsn güncelleme programı yolladım msn den pc düzeldi. Kız işte sana borcum var bi kahve ısmarlarım hem görüşmüş tanışmış oluruz dedi ( daha tanışalı 1 hafta oldu) ben işte çok teşekkür ederim ne demek (alttan alıyorum abaza gibi atlamamak için) baktım ısrarlı olabilir dedim, aradan 1-2 gün geçti gene işete "bi görüşelim tanışmış oluruz hafta sonu müsayit olduğunda" bende hıımm olabilir (altan alıyorum ) sonra bir iki gün geçti aradan, hafta sonu cuma günüydü bu sefer ben dedim işte muhabet ediyoruz ama buluşunca konuşacak bişey kalmıyacak :P bu cumartesi gürüşelim mi dedim hemen kabul etti
Ama hızlı giden atın segrek düşermiş misali anlaşamadım buluştuktan 2 gün sonra bitti :D
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
quote:
2-3 ay önce internetten bi kızla tanıştım.kızla hiç görüşmedik.sadece web camda görüştük sadece birbirimizi.neyse bugün için buluşalım die kararlaştırdık.
Ayrıca
Ben face de tanışmıştım bir kızla ikl 3-5 gün muhabbet ettik bi ara bunun pc internete girmiyormuş dsn güncelleme programı yolladım msn den pc düzeldi. Kız işte sana borcum var bi kahve ısmarlarım hem görüşmüş tanışmış oluruz dedi ( daha tanışalı 1 hafta oldu) ben işte çok teşekkür ederim ne demek (alttan alıyorum abaza gibi atlamamak için) baktım ısrarlı olabilir dedim, aradan 1-2 gün geçti gene işete "bi görüşelim tanışmış oluruz hafta sonu müsayit olduğunda" bende hıımm olabilir (altan alıyorum ) sonra bir iki gün geçti aradan, hafta sonu cuma günüydü bu sefer ben dedim işte muhabet ediyoruz ama buluşunca konuşacak bişey kalmıyacak :P bu cumartesi gürüşelim mi dedim hemen kabul etti
Ama hızlı giden atın segrek düşermiş misali anlaşamadım buluştuktan 2 gün sonra bitti :D
Bence alttan alamamışsın
quote:
Orjinalden alıntı: 4BlueWolf
para yok benim işim çıktı ben gidiyorum pekte hayır gelecek biride değilmiş sendende şüpheleniyorum buna birşey demiyorsun
1-2 hafta önce bir konu vardı nette tanıştığın kızla evlenirmisin veya çıkılırmı vs
nette tanıştığın kızın iyi olma şansı çok az ( düşünceli, anlayışlı)
bu durumda çok iyi bir örnektir ki kızın para olmayınca bir anlayış göstermeden "ya olabilir insanlık hali veya tüh ya " yani bir şekilde teselli etmesi gerekliydi adam zaten kızarmış yerindibine girmiş belliki kasıt yok biraz alttan al ne biliyim
kız da ayıp etmiş
Ama kızıda böylece tanımış oldu 3 ay msn de sohbet etmek birşey değil önemli olan iki tarafında hayatın zorluklarında bir terslik olduğunda anlayış gösterebilmek alttan alabilmek (hatanın durumuna bağlı olarak). Kızın yaptığı; çekip gitmek ve telefonla aradığında cevap vermemek te
Ben face de tanıştığım kızla 2 hafta anlaşabildim kız bir gün çok yakın ertesigün hiç pas yok 2 gün sonra çok yakın "canım cicim" acık dengesi olur ya. Bir gün sabah günaydın nasılsın dedim ve 30 dak msn den gelen yanıt "çalışıyorum" bumudur yani bu kadar mı insan günaydın ama kusurabakma meşkulümder.
günaydın nasılsın a cevap küfür eder gibi kestirme "çalışıyorum" olamaz
Mademki çok meşkulsün msn i niye açtın değilmi
Kıza dedim senden ne köy olur nede kasaba (ne sevgili ne arkadaş) işte patron vardı...
sıkıştırınca hemen kaçış yolu hazır "patron vardı da" msn i niye açtın o zaman
yani kısaca iyi yada kötü bi şekilde iki taraf birbirinin kötü ve iyi yanlarını öğreniyor
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
quote:
Ayrıca
Bence alttan alamamışsın
,,
quote:
,,
?
orda yüksek biyer bulup atsaydın kendini
Hepiniz hatalısınız ama şöylede bi durum var sen neden "para diger pantolonumun cebinde kalmış hay aksi" gibi bi yorumda bulunup olayı kıvırmadın.Karşındaki bayanda da gram zeka olsaydı önemli degil falan yapar kendi verirdi ama senin paranı kontrol etmeden çıkman bir nevi ciddiyetsizlik ve kızı kaale alma derecen gibi görünmüş olabilir o anda.Ama genede sen erkeksin ve karşındaki bayanda senin içinde bulundugun duruma anlayış göstermeliydi.Okurken bizim suratımız kızardıgına göre o anda seninki baya renk degiştirmiştir fark etmeliydi.
Her insanda utanma duygusu vardır, ama bence bu durum senin "yerin dibine girecek" kadar üzülmeni gerektirmez...Ayrıca adım gibi eminimki o kızdada para vardır. Ama senin onu kaale almadığını düşündüğünden sinirlenip gitmiştir...Kendini onun yerine bi koysana ilk defa görüşeceğin birisinin evine gitmeyi kabul ediyorsun ve o seninle buluşmaya gelirken cüzdanını bile kontrol etmiyor...Böyle bir kişiyle mi ilişkiye girmek isterdin yoksa sana değer veren birisiylemi? (elbetteki sende veriyorsundur, ama durumun kızda vermediğin düşüncesine yol açar çünkü kızlar ilgi, alâka beklerler...)
Ama tabikide kesin suçlu sen değilsin...Belki o an akşamı düşünerek olayın heyecanına kapıldın ve cüzdanına bakmak aklına gelmedi...
Kızın bu sahnedeki suçu tamam bu durumdan sonra hiçbi kız, kim olursa olsun akşam sana gelmez...Ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi seni teselli edip moralini düzeltmeliydi...Daha sonrada akşamı uygun bir dille iptal edebilirdi...Direk odun gibi "işim çıktı ben gidiyorum" diyeceği yerde, "önemli değil, insanlık hali olur böyle şeyler, takma kafana" diyebilirdi...15-20 dk dolaştıktan sonra, bir arkadaşına durumu kurtarması için gizlice mesaj atıp (atıyorum adı gizem olsun) " Gizem ben bu akşamı arkadaşımla geçirmek istemiyorum. 5-10 dk sonra bir rol bulup beni acil olarak eve çağır." gibisinden bir bahane uydurup oradan ayrılabilirdi..Böylece arkadaşıda kırmamış olurdu...
Ev arkadaşının ise belliki acil bir işi çıkmıştır ve bu sebepten dolayı parayı almıştır...Kimse durduk yere yüzsüz-yüzsüz kimsenin cüzdanından para almaz...Ancak bu durum onun haklı olduğunu göstermez. Olay yerine bir not bırakabilir, ya da daha sonra arayıp durumu bildirebilirdi...
Ama olan olmuş biten bitmiş...Bence arkadaşının onurunu kırma (her ne kadar seninki kırılmış olsada) lakin bu olayı bu şekilde bitir anlamına gelmez...Arkadaşının bu hatayı birdaha tekrarlamaması yada sana haber vermesi için onu güzel bir şekilde uyar...Kız gitmiş zaten bari arkadaşını kırma...
Çıktığı arkadaşı olan adamın KREDİ KARTI olur
quote:
Orjinalden alıntı: ecay
Çıktığı arkadaşı olan adamın KREDİ KARTI olur
Bu durumu kızlara yorumlarsak bence bankası olsa bile azdır...
quote:
Orjinalden alıntı: demon
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix
demon bi 55 ytl borç versene şaka değil gercek.Senin icin az sayılır ama idare et.Yollayacagın zaman haber ver Hesab Nomu verecem.
Allah versin.
55'in lafını yapdın ya,sen kesin bendende cıbılsındır ya neyse. Allaha şükür cebimde kendime yetecek param var.Allah'ım olmayanlara versin,sanada akıl fikir versin diyecem ama ümitsiz fakasın.
tam anlamiyla bir FACIA yani samimi bir ark olsa tamamda, ilk bulusmada
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: demon
quote:
demon bi 55 ytl borç versene şaka değil gercek.Senin icin az sayılır ama idare et.Yollayacagın zaman haber ver Hesab Nomu verecem.
Allah versin.
55'in lafını yapdın ya,sen kesin bendende cıbılsındır ya neyse. Allaha şükür cebimde kendime yetecek param var.Allah'ım olmayanlara versin,sanada akıl fikir versin diyecem ama ümitsiz fakasın.