Şimdi Ara

Kıza süpriz yapıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar öncelikle herkese yarın kızla sinemaya gidicez şimdi ben stüdyo da bi kayıt aldım kıza bikaç güzel söz ve sevgili olma yolunda bi teklif olaraktan aslında düşüncem sinemayla anlaşıp filmden önce ( 1 dk lik video zaten ) bu videoyu oynatmaktı ama çekiniyorum yaşadığım yer küçük bi yer yani herkesin diline düşebilir ve kaydı cd ye aktardım bunun sinemada oynatılma ihtimali var mı acaba ? o konudada bi bilgim yok size bunu sormak istedim ve sizce sinema dışında bu kaydı alternatif olarak nasıl etkileyici bi şekilde kullanabilirim ? hadi beyler çok önemli benim için yardım edin lütfen

• Bize gidelim film izleriz de sonra aç belgeselini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat11231

Bize gidelim film izleriz de sonra aç belgeselini

hocam o iş sıkıntı ya 4.ayımız ama gelmez bize yani kızın ailesi biraz muhafazakar
  • Sinema para ister benden söylemesi babasının hayrına yapmazlar bence öyle bir şey çünkü ufak yer dediniz yarın birisi gelir başka bir şey ister istek parça istermiş gibi her film başında böyle bir şey koymak zorunda kalırlar o nedenle para ister sırf bunu öne sürüp.

Ben telefondan izlet
  • Hocam kızın ailesi muhafazakar diyorsunuz , yaşadığınız yerde ufak bir yer . Bu yüzden kızın ailesinin kulağına giderse sıkıntı olur sizin için . Ufak bir supriz yapıcam diye kızıda , kendinide zor durumda bırakma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.