Şimdi Ara

kıza vereceğim cevap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler, şu anda arkadaş olduğum, daha önceki tekliflerimi reddetmişş bi kız var.benim doğum günüm bu cuma ve bana bi hediye aldı.tahminlerime göre bi günlük aldı(uzun hikaye ben daha once buna onunla ilgili şeyler yazdıgım gunlugumu vermiştim fln oda gunluk hediye edebilir, belki başka bişeyde edebilir).bana günlüğü( yada ne hediyeyse) verince ona ne demeliyim?şöyle güzel bişey demek istiyorum hediyeyi açıp, ''bu günlükte seninle ilgili güzel şeyler olacağından emin olabilirsin'' gibi.hediye muhtemelen dışardan alınmış bir hediye, özel tasarım değil,ona göre hem ne hediye gelcek fikirlerinizi alıyım hemde günlük gelirse ne diyim özlü bi söz onu deyiverin.

durumumuz:arkadaşız öyle okulda karşılaştıkça konuşuyoz fln whatsapp fln.ben hala seviyorum, oda bunu biliyo.sakın geleceğimiz ile ilgili bi yorum fln yapmayın ''oo kanka arkadaşlık devam ediyosa iş büyür anlarsın ya xd'' gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 23 Eylül 2013; 15:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JichaelMackson

oo kanka arkadaşlık devam ediyosa iş büyür anlarsın ya xd
    oo vatsp fln ne iş sni gdi sni :DDDDD
    o kız ksn sni sviyo bk syliyimmmm :D
    yeterli mi devam edebilirim

seni böyle alalım

http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm
  • aklib varsa uzaklas o kizdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • le le le sakine......... bir döt ver şu fakire........ otuzbir çeke çeke........ zam geldi hacı şakire.

bunu yaz kız senindir.
  • bence ilk önce en karizmatik göründüğün bakışınla bu günlüğü sana yenişten dolu şekilde vericem aynen senle ben gibi de sonrada gün gelir devran döner horoz tomalır tavık kömer de şaka la şaka ama ilk cümle güzel oldu sanki
  • ayıp lan... konu dışı ÖZEL burası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

le le le sakine......... bir döt ver şu fakire........ otuzbir çeke çeke........ zam geldi hacı şakire.

bunu yaz kız senindir.

• Tekliflerini reddetmişse ve hala arkadaşsanız ümitlenme boşuna, ağır friendzone yemişsin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Restlessdraugr

Tekliflerini reddetmişse ve hala arkadaşsanız ümitlenme boşuna, ağır friendzone yemişsin :D

seviyorum be abicim naapayım... belki hiçbirşey olmayacak işin sonunda ama olsun...
  • up yardim

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt

gülmekten yerelere yatım :D:D

• bence de uzaklaş o kızdan ..sana acı veriyor bence onunla takılmak..yeni kızlar bul bir o kız mı var bu dünyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

bence de uzaklaş o kızdan ..sana acı veriyor bence onunla takılmak..yeni kızlar bul bir o kız mı var bu dünyada

benim için sadece o var...bir de diğerleri
  • Kanka kızın adının bas harfleriyle sarki yazip gitarla caldin kiza yaranamadin. Daha o kizin pesindesin. Kiz seni arkadas yada bi dost olarak goruyo. Yani tek tarafli. Gg

• Teşekkür edicen adam sizin için söylemiyorum bazıları var tuvaleti gelse sıçıyım mı diye foruma yazıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JichaelMackson

oo kanka arkadaşlık devam ediyosa iş büyür anlarsın ya xd
    oo vatsp fln ne iş sni gdi sni :DDDDD
    o kız ksn sni sviyo bk syliyimmmm :D
    yeterli mi devam edebilirim

Guldum bi an

• donanımhaberin yaş ortalamasını gösteren konulardan biri
    konu dışı özel'de yapmayın şunu bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

le le le sakine......... bir döt ver şu fakire........ otuzbir çeke çeke........ zam geldi hacı şakire.

bunu yaz kız senindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.