Bildirim
Kızdan kalp emoji istedim atmadı :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
mAnyaK lAf diyemedin mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Mayıs 2018; 0:37:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mümin latifesi :)quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
mAnyaK lAf diyemedin mi -
gerçekten kalpli iyi geceler mesajı mı istedin? ben de bu gün yeterince utanmadım diyordum iyi oldu, bu gazla iyi uyurum. -
Sen iste ben atayım sana 1000 kalp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geyik yapma diye bir şey duydun mu?quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
gerçekten kalpli iyi geceler mesajı mı istedin? ben de bu gün yeterince utanmadım diyordum iyi oldu, bu gazla iyi uyurum.
Ben ona attım o sadece el sallayan emoji koydu kırmızı kalbim nerede dedim aynı zamanda yoklamak istiyordum kızın gönlü var mı yok mu bende diye o an aklıma o geldi ne var bunda utanılacak birşey varsa da ben göremedim :) -
Eyw reiz düşünmen yeter <3quote:
Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk
Sen iste ben atayım sana 1000 kalp -
uuuu senin devreler yanmışquote:
Orijinalden alıntı: Mastermind33
Geyik yapma diye bir şey duydun mu?
Ben ona attım o sadece el sallayan emoji koydu kırmızı kalbim nerede dedim aynı zamanda yoklamak istiyordum kızın gönlü var mı yok mu bende diye o an aklıma o geldi ne var bunda utanılacak birşey varsa da ben göremedim :)
Alıntıları Göster -
Ne manyak aforizmalar bunlar ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: s1ms0n
Bu mesaj silindi.
Dostum kusura bakma benim IQ yeterli değil galiba ya öylesine söyledin ya da konuya uyuyor ben anlamadım :) -
Ara ara israr et atar sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thesis Statement
Ara ara israr et atar sonunda -
kendini ağırdan satmak kızların en büyük özelliğidir. bunu sokaktaki her 10 kişiden 10'u bilir -
Valla biraz olsun bir şeyler hissetseydi yollardı çünkü daha önce yaptığım deneyler bunu gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: buseyaman256
kendini ağırdan satmak kızların en büyük özelliğidir. bunu sokaktaki her 10 kişiden 10'u bilir -
Ismarlama iş yaptırırsan olmaz ki kardeşim. Kız sana kalp atıyorsa gönlü var, atmıyorsa iş bitmiş mi demek? Kızla vakit geçirmeden bilemezsin -
Kız naza çekiyor.
selam ve dua ile. -
ben de sevgilime ateşli kalp emojisi atmak için aşağıdaki sitede buldum emojileri böylelikle kolayca emoji kopyalayıp sevgilime attım :) 💑
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X