Şimdi Ara

Kızdırma bujisi değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de kendin yapabilirsin. onemli olan anahtar. 2 video izlesen fikir sahibi olursun. bu ustaların yaptıgı şeyler yani basit değişim işleri çok da atla deve işler değil. genelde alet edevat isteyen işler. (arıza tespitini ayrı tutuyorum) , yani sanayi ustalarına götürülecek işler var götürülmeyecek işler var.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

4-5 tane video izledim ondan sonra tork anahtar siparişini verdim hocam. Bakalım deneyip görecez. Ustaların tork anahtarlarina baktim. Onlarınki de düz tork anahtarı. Klikli basinç ayarlı değil.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

yukarida ngknin videosundaki gibi bir tork anahtari ben turkiyede hic gormedim. hatta ilk kez videoda gorup, gorunce biraz arastirdim oldukca nadir/az kullanilan bir anahtar anladigim kadariyla.

normal tork anaharlari sadece sikarken calisir. sokerken herhangi bir tork kontrolu yapmaz. hatta tork anahtari ile sokum yapmak tork anahtarinin kalibrasyonunu bozabilir.

sonuc olarak buji sokerken normal tork anahtarinin bir faydasi yok, olay iscilik. tabii ki atla deve bir iscilik degil. yeterince "yaglayip" (ben olsam wd40 degil fren hidroligi kullanirdim) motor "sicakken" abanmadan sokulurse sokulur, sokulmezse zaten ustada da sokulmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 1 Aralık 2023; 0:37:33 >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Senin sipariş ettiğim tork anahtarı değil cırcır kol sanırım.

Buji yide sanayide kimse tork anahtarı ile sökmez en azından ben görmedim öyle birşey

Tork anahtarı muadili birşey kullanmak istiyorsan bosch un profesyönel serisi şarjlı tornavidasında tork ayarı var. Oradan tork ayarı yapıp kafasına lokma takarak işini görebilirsin

Matkapta iş yapar ama bendeli Bosch profesyonel matkabın Torku çok yüksek dağıtır orayı. Onun için akülü vidalama daha iyi iş görür.

Kızdırma bujisi değişimi

Dükkanda bir tane tork anahtarı varmış böyle birşey işte

• Sadece değişmesi gerekeni değiştirin.

ne yaptınız kendiniz değiştirebildinizmi bujileri.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.