Şimdi Ara

' KIZIL BARON ' çizgi filmini hatırlayanlar buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaç zamandır aklımda, arıyorum arıyorum ama birtürlü bulamıyorum ne google'da ne youtube'da ne de başka biyerde...

bikaç arkadaşa sordum ama bu çizgi filmi hatırlayan çok az kişi var nedense.. oysa bnce bütün zamanlarda yapılmış en güzel animelerde biriydi...

hatırlayamayanlar için bikaç ipucu vereyim.. çizgi filmde içinde insan olan robotlar birbiriyle savaşıyordu. kızıl baron ve altın baron en ünlü robotlarıydı filmin.. çok zor durumda kaldığında manevi güç fln devreye giriyodu... son darbeyi yumruğuyla indiriyodu ve rakibin zırhını deliyordu.. kanal d sabahın köründe verirdi bu çizgi filmi, o saatte kalkardım sırf bunu izlemek için... sonra da çocukların ruh sağlığını kötü yönde etkilediği için kaldırıldı diye biliyorum...

lütfen çizgi filmi hatırlayan, bölümlerini ve jeneriğini izleyebileceğimiz bir link yada indirebileceğimiz bir site bilen arkadaş warsa yardımcı olsun.. yine bulamazsam delirecem artık..

• arkadaşlar kimse mi hatırlamıyor ya ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

arkadaşlar kimse mi hatırlamıyor ya ??

hatırlamaz olurmuyum yaw 9 sene oncesinin cizgi filmiydi.sabahın 6 sında kalkardım onu izlerdim

http://www.youtube.com/watch?v=ygUyB0aWyaY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.