Şimdi Ara

(Bulundu)Bir çizgi film. Magara adamını Egiten Uzaylı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanki hamurdan yapılan cizgifilmler gibi, bir uzaylı magara adamını egitmeye calısıyor ama her seferinde basına bir geliyor. bu çizgi filmin ismi nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 13 Ekim 2006; 22:42:23 >

• mtv'de yayınlanıyordu,ya da fox kids'te
    uzaylıda uzaktan kumanda vardı ve ömrümde izlediğim en komik 3 çizgi filmden biriydi(Southpark,simpsons ve bahsettiğin çizgi film)

Ama ismini ben de hatırlayamıyorum
  • evet o çizgi film ama ismi olsa yeterli. netten çok rahat buluruz. hatta youtube dan bile. zaten konuşmada yok inglizce bilmemize gerekyok.
  • nası yazıldığından tam emin dilim ama "promethus and bob" olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dt.spiky

nası yazıldığından tam emin dilim ama "promethus and bob" olması lazım

prometheus and bob valla hocam bir harfle bilemedin. valla çok sagolasın. buldum hatta şimdi izleyecem. isteyen arkadaşlar aşagıdaki linkten birçok serisini izleyebilir. youtube te varmış.

http://youtube.com/results?search_query=prometheus+and+bob&search=Search

• yardımım dokunduysa ne mutlu
  • ben de bir bakarım,çoğu bölümünde çok gülmüştüm,o maymuna kopuyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ara cnbc-e'de de yayınlandı sanırım,tek kelimeyle harika...
  • muhteşem bir çizgi filmdi ...tam bir zeka ürünü..linki ve ismi veren arkadaşa çok teşekkürler...
  • Arkadaşlar Youtubeden video indirmenin bir kolay yolunu daha buldum bunu sizlerle paylaşmak istedim.

1. Olarak indirmek istediğiniz videonun link/adresini kopyalayıp
    http://www.javimoya.com/ sitesine girip en üstte ki adres yazılacak yere kopyalayın ve
    "any site" yazan yerden Youtube'yi seçip download'a basınız, bir kaç saniye sonra aşağıda
    "DOWNLOAD LINE" butonu çıkacaktır üzerine sağ tuş "Hedefi Farklı Kaydet" e basıp dosya ismini yazdıktan sonra sonuna
    ".flv" ekleyip entera basınız. Bu şekilde istediğiniz videoyu FLV formatında bilgisayarınıza indirmiş olursunuz.

2. olarak "Super Fever Link" programını indirerek videoyu istediğiniz formata çevirebilirsiniz.
    http://www.download.com/Super-Fever-Link/3000-2194_4-10418057.html?tag=lst-0-9

Selametle...

• nickelodeon 'da çigifilm aralarında hala yayınlanıyo - yapımcısı cote zellers - sanırım en az prometeus we bob kadar komik olan "life with loopy" de onların yapımı

o maymuna çok gülerdim , adamdan daa akıllıydı hem işlerini mahvederdi uzaylının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturanfull -- 29 Ekim 2006; 15:45:37 >
  • Bu Çizgi Filmin İsmi Prometheus Ve Mağara Bob'dur, Çünkü Ben Bildim.
     (Bulundu)Bir çizgi film. Magara adamını Egiten Uzaylı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.