Şimdi Ara

Kızılay maden suyu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben maden sodasını bolca tüketen biriyim özelliklede Kızılay marka içiyorum fakat içinde nitrit ve nitrat olduğunu duydum internettede pek bilgi bulamadım bilgisi olanbbiri bilgilendirme yaparsa sevinirim

Not : Sadece sade olanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 9 Eylül 2014; 20:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızılay Maden Suyunun Riskleri ve Alternatifleri

Kızılay maden suyu, yüksek sodyum içeriğinden dolayı sağlık açısından endişe yaratmaktadır. Sodyum aşırı tüketimi yüksek tansiyona, kalp hastalığına ve felç riskini artırabilir. Bu nedenle, özellikle hipertansiyon veya böbrek hastalığı olan kişilerin Kızılay maden suyunu içmemesi önerilir.

Kızılay maden suyunun yüksek sodyum içeriğinin yanı sıra, tatlandırıcılar ve diğer katkı maddeleri de içerebilir. Bu katkı maddeleri, alerjik reaksiyonlara, baş ağrılarına ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.

Sağlıklı bir yaşam tarzı için, Kızılay maden suyu yerine alternatif içecek seçeneklerini tercih etmeniz önerilir. Bunlar arasında su, şekersiz çaylar ve meyve suları yer alır.

Eğer Kızılay maden suyu tüketiyorsanız, sodyum alımınızı sınırlandırmak ve diğer içeceklerle sulandırmak için bol miktarda su içmeniz önemlidir. Ayrıca, hipertansiyon veya böbrek hastalığınız varsa, Kızılay maden suyunu içmemelisiniz.

Sağlığınız söz konusu olduğunda, bilinçli seçimler yapmak çok önemlidir. Kızılay maden suyunun risklerini göz önünde bulundurarak, daha sağlıklı içecek seçeneklerine yönelmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kızılay maden suyu ankara güven parktan çıkıyor içme.
  • İçmeyin içirmeyin diyorum kısaca.... En dandik maden suyu olduğu çok net.. Ben Danone Akmina, Uludağ dışında maden suyu kesinlikle içmem sizlerede tavsiye ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

İçmeyin içirmeyin diyorum kısaca.... En dandik maden suyu olduğu çok net.. Ben Danone Akmina, Uludağ dışında maden suyu kesinlikle içmem sizlerede tavsiye ederim..

neyi kötü bu markanın açıklar mısınız?
  • Hoş duymadım. Ama "Beypazarı ve Freşa" tavsiye ederim.

• Türk ismini kaldirdilar bittiler benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

kızılay maden suyu ankara güven parktan çıkıyor içme.

Üzerinde Afyon yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MADEN SUYU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İçmeyin içirmeyin diyorum kısaca.... En dandik maden suyu olduğu çok net.. Ben Danone Akmina, Uludağ dışında maden suyu kesinlikle içmem sizlerede tavsiye ederim..

ehm. sarıkız var birde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beypazarı'nın haricindekiler musluk suyu gibi leş..

Türk Kızılayının maden suları vardı eskiden depozitolu şişede onlar güzeldi..

-Bu entry Beypazarı maden suyu içerken girildi-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 9 Eylül 2014; 20:40:13 >
  • Uludag ic knk o cok iyi

< Bu entry Uludağ Frutti Narlı içerken girildi >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 9 Eylül 2014; 20:40:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

Beypazarı'nın haricindekiler musluk suyu gibi leş..

Türk Kızılayının maden suları vardı eskiden depozitolu şişede onlar güzeldi..

-Bu entry Beypazarı maden suyu içerken girildi-

Ben yararlı olanı içerim hepsi az çok birbirine benziyor zaten aralarında uçurum yok

• Tadından farkedersin beypazarından başkasını bende içmem kızılay filan musluk suyu gibi.
  • beypazarı limonlu sodaya asla hayır demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Uludag ic knk o cok iyi

Ben sade olandan bahsediyorum meyveliler gazoz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Uludag ic knk o cok iyi

Ben sade olandan bahsediyorum meyveliler gazoz gibi

Icecek kalmamis yemegin yaninda kola niyetine iciyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taggest

quote:

Aşırı dozda Nitrit ve Amonyak içeriyorda o yüzden içine Sonradan da eklenen şeyler bunlar.. Mide eriten asitli bir sudan farkı yok kızılayin.. Yani "Doğal" maden suyu derken Yalan söyleniyor... Doğal değil...

Çoook marka denedim,çoğunun ismini bile hatırlamıyorum.. Sizlere ve çevreme önerebilecegim 2 marka var.. Ya Danone akmina yada Uludağ..

Hem arastirdiklarim hem duyduklarım hemde damak tadım sonucunda söylüyorum bunları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 9 Eylül 2014; 21:55:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Meyvelide Uludağ Limonlu favorim. Sadede beypazarı tabiki.
  • quote:

quote:

quote:

Aşırı dozda Nitrit ve Amonyak içeriyorda o yüzden içine Sonradan eklenen şeyler bunlar.. Mide eriten asitli bir sudan farkı yok kızılayin.. Yani "Doğal" maden suyu derken Yalan söyleniyor... Doğal değil...

Çoook marka denedim,çoğunun ismini bile hatırlamıyorum.. Sizlere ve çevreme önereceği için diyebileceğim 2 marka var.. Ya Danone akmina yada Uludağ..

Hem arastirdiklarim hem duyduklarım hemde damak tadım sonucunda söylüyorum bunları..

Analizde amonyak çıkmamış diyorlardı. Sırma, Sarıkız, Özkaynak sıfır nitrat denmişti

• quote:

quote:

quote:

Aşırı dozda Nitrit ve Amonyak içeriyorda o yüzden içine Sonradan eklenen şeyler bunlar.. Mide eriten asitli bir sudan farkı yok kızılayin.. Yani "Doğal" maden suyu derken Yalan söyleniyor... Doğal değil...

Çoook marka denedim,çoğunun ismini bile hatırlamıyorum.. Sizlere ve çevreme önereceği için diyebileceğim 2 marka var.. Ya Danone akmina yada Uludağ..

anlıyorum fakat mesela akminanın tadı hiç hoşgelmiyor bana nedense su gibi asidi az.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.