Şimdi Ara

KIZILAY REKLAMINA BAKIN..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
82.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce kurban vekaleti verdik kuruma bı kaç arkadaş ama hicbirimize video gelmedi, ondan sonra da bağışta bulunmadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanıni kullanacağınız veya kullanmak zorunda olacağınız kişinin kim olduğunu bilmek çok önemli bence!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KIZILAY REKLAMINA  BAKIN.....KIZILAY REKLAMINA  BAKIN.....

hocam kızılay'a gıcıklığın var da, buna kılıf mı arıyorsun?

nerde Türk yazısı kalkmış?

Hem varsay, Türk yazısı kalksa, ne yani elin kızılayı mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

Forum değil şikayet hattı. Adam duyduğu ya da başından geçen bir durumu paylaşmış.
    Hiç kimseye de ispatlamak zorunda değil. Koşa koşa neden şikayet ettiğini anlamadım. Adam mı öldürmüş?
    böyle böyle bitecek özgürlükleriniz..

Alıntıları Göster
    Kardeş istediği yere şikayet etsin sorun yok
    Ülkede anayasanın tck ya verdiği hakkarda şikayet etme hakkı mevcut ispatlamak (para ile satmadığını) karşı tarafın sorunu ben diyorum ki devlete kızılay para ile satıyor önceden de vatandaşa para ile yada kan a kan ile takas yapıyordu şimdi kanun değişti özelde devlet hastanesi de olsa kızılaydan alıyorsa o kurum/kuruluş hasta 1 kuruş kan için vermiyor ama o hasta içinde DEVLET veriyor
    Ee devlet in parası kimin benim param senin paran
    Ki kızılay ın kan hariçi bir çok gelir kapısı var onların kârları kan a aktarılsın kan parası alınmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Ulan yazdigin mesaji bile okurken migdem bulandi.devletin en gozde krumuna bok atacaginiza kendi boka batmis beyinlerinizi bile temizleyin.bunlari yazdigina gore size yurt disindan kan nakli yapildi sanirim.turk kani tasiyan bir insan mustafa kemal ataturk un kurdugu kuruma ve calisanlarina asla hakarer etmez.ustelik bu kurum bir hayir kurumuysa.senin gibiler anca gider pariste yanan katedralin dernegine bagis yapar.

Alıntıları Göster
    Gazi M.Kemal ATATÜRK mü kurdu?

hafız Türk’ün şu an ki son başbuğu paşamızı çok severim ama sen biraz onu az tanıyorsun sanırım.

Çünkü kızılay ı o kurmadı zaten kuramazda çünkü henüz Ata doğmadan kızılay vardı 1860-70 arasında bir tarih idi Kızılay kuruluş tarihi lütfen atar iken küçük at bilip bilmeden sallama belki benim kadar yumuşak şekilde sana yetirmezler bazıları sert kayadır dikkat et

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 28 Temmuz 2019; 10:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Ulan yazdigin mesaji bile okurken migdem bulandi.devletin en gozde krumuna bok atacaginiza kendi boka batmis beyinlerinizi bile temizleyin.bunlari yazdigina gore size yurt disindan kan nakli yapildi sanirim.turk kani tasiyan bir insan mustafa kemal ataturk un kurdugu kuruma ve calisanlarina asla hakarer etmez.ustelik bu kurum bir hayir kurumuysa.senin gibiler anca gider pariste yanan katedralin dernegine bagis yapar.

Alıntıları Göster
    Devletin en gözde kurumu? Bi tarafımla güldüm.

Van depreminde depoların hali ortaya çıkmıştı. Depolardaki malzemeler satılmış veya başka kurumlara dağıtılmış. Kalan malzemeler ise kullanılmaz haldeydi.

Aşağıdaki haberler sadece en basitleri. Hepatitli ve aidsli kan skandallarını dikkate almadım.
    Memurlar.Net
    Skandal �zerine, K�z�lay t�m burslar� durdurdu
    https://www.memurlar.net/haber/30802/skandal-uzerine-kizilay-tum-burslari-durdurdu.html

soL Haber Portalı
    Kızılay kendisine yapılan bağışları diğer vakıflara dağıtmış: Diyanet Vakfı, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı...
    http://haber.sol.org.tr/turkiye/kizilay-kendisine-yapilan-bagislari-diger-vakiflara-dagitmis-diyanet-vakfi-aziz-mahmut

Ulusal Kanal
    Kızılay'da usulsüzlük skandalı ve FETÖ bağlantısı - Son Dakika Haberleri
    http://www.ulusal.com.tr/index.php?m=haber&id=163963&link=gundem/kizilay-da-usulsuzluk-skandali-ve-feto-baglantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td1907 -- 28 Temmuz 2019; 11:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

2 yıl önce kurban vekaleti verdik kuruma bı kaç arkadaş ama hicbirimize video gelmedi, ondan sonra da bağışta bulunmadık.
    +1
    fotokopi koyup foto çekip yolladı biri
    fotoşopla yapılmadığının da garantisi yok

kurbanı kestirip etini dağıtacaksın fakirleri tespit edip.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Kardeş istediği yere şikayet etsin sorun yok
    Ülkede anayasanın tck ya verdiği hakkarda şikayet etme hakkı mevcut ispatlamak (para ile satmadığını) karşı tarafın sorunu ben diyorum ki devlete kızılay para ile satıyor önceden de vatandaşa para ile yada kan a kan ile takas yapıyordu şimdi kanun değişti özelde devlet hastanesi de olsa kızılaydan alıyorsa o kurum/kuruluş hasta 1 kuruş kan için vermiyor ama o hasta içinde DEVLET veriyor
    Ee devlet in parası kimin benim param senin paran
    Ki kızılay ın kan hariçi bir çok gelir kapısı var onların kârları kan a aktarılsın kan parası alınmasın.

Alıntıları Göster
    adana balcalı hastanesinde kana kan uygulaması halen devam ediyor
    özetle hastaya kan lazım bilmem kaç ünite alıp kullanıyor hastana
    sana diyor ki şu kadar kan bağışı yaptır
    hasta yakını seni arıyor acil kan lazım
    sen de acil kan vermek için acele gidiyorsun bakıyorsun ki ne aciliyeti ne bişe
    alan almış kanı seninki onun borcunu ödemek
    falanca hasta deyip adını söylüyorsun kan verirken

bu durum hasta yakınlarına bir zorluk yüklüyor
    kan tedarik zorluğu
    adam arıyor da arıyor yakınlarına aratıyor adam işini gücünü bırakıp geliyor mazot yakıyor

yasal zemine sokuyorlar yaptıkları işi gelen kan bağışı yapıyor görünüyor gayet normal
    hastaya da hastaneden kan veriliyor nasıl ispatlayacaksın kana kan olmadığını

zaten hasta yakını stress altında bir de böyle işlerle uğraştırmaları saçma sapan bir iş
    nerden bulayım kanı ben şimdi sana bilmem kaç ünite
    benim işim mi bu
    işin diğer tarafı
    hastanenin de çarkı çevirmesi lazım herkes alıp alıp giderse kan sıkıntısı olabilir bunda da hasta yakınları kan nerde ulan deyip hastaneden şikayetçi olabilir

• Bir arkadaş yardım dağıtan kızılay şimdi yardım dileniyor demiş. Çok doğru tespit. Türkiyede gurur duyduğumuz bütün kurumlar gibi buna da kara çaldılar. Değerlerimizi yok ediyorlar. Kafası basmayan için her gün bayram zaten onlara söylencek söz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratorkunbalik

Kızılay dan siz kan alamazsiniz. Sigortanın varsa hastane sigortaniza fatura eder. Acil durumunuz varsa yine sgk karşılar. Kanserseniz yine sgk karşılar. Paranız yoksa yine sgk karşılar. Paranız var sigortaniza yoksa kusura bakmayın istenilen fiyat az bile. Kan ihtiyacı olmayana takılacak kadar basit bir ürün değildir. Üretici sağlıklı insan tüketici sağlığı bozulmuş insandır. Düzenli bağıs yapılmalıdır...
    Hocam ücretsiz kan verip 1300 TL vererek kan almak kadar saçma birşey yok. Biz zaten kendi grubumuzu kurduk. İhtiyacı olan yazıyor ve artık ihtiyacı olana kan veriyorlar.

Facebook ta ve twitter da kan bağışı gönüllüleri var. 2000 TL asgari ücretin olduğu ülkemizde 1300 TL ucuz bir rakam ise söyleyecek söz yok. PArası olmayan ölsün...

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Asıl sen haklı olduğunu düşündüğün konuda haksız çıktığında ne yapacaksın onu düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 28 Temmuz 2019; 11:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

hocam kızılay'a gıcıklığın var da, buna kılıf mı arıyorsun?

nerde Türk yazısı kalkmış?

Hem varsay, Türk yazısı kalksa, ne yani elin kızılayı mı oluyor?
    Bu durum zoruna gitmiyorsa zaten sana söylenecek birşey yok.

KIZILAY REKLAMINA  BAKIN.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Asıl sen haklı olduğunu düşündüğün konuda haksız çıktığında ne yapacaksın onu düşün.
    www.sikayetvar.com
    Türk Kızılayı Parayla Kan Satıyor
    https://www.sikayetvar.com/turk-kizilay/turk-kizilayi-parayla-kan-satiyor

Kendi sitelerinde de yurtdışı satışla ilgili açıklamaları mevcut.

Sırf, bana laf yetiştirmeyi bırakın, diye link paylaştım. Sürekli mesajınız cevaplandı uyarısı gelior çünkü. Zaten yazdıklarınızı da okumuyorum. Çünkü ben o kurumu sizden iyi biliyorum.

Sorunuza cevaben; onu da ben düşüneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Temmuz 2019; 12:5:47 >

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Sen benim ne demek istediğimi bi doğru anladın mı? Yok. Ne kızılayı aşındırıcam kızılaydan alınmıyo ki artık kan? Kana ihtiyacı olan bir sürü kişiye denk geldim anonsdur twitter face mesajıdır en geç bi saatte buluyo kanı. Bi sakin ol bakalım tepki gösterelim ki yiyiciler hakkımızı yiyemesin.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Düzenli kan bağışı yapıyordum, hastamıza kan lazım oldu kan olmadığını söylediler bizim bulmamızı istediler. Aynı grup kanı bulamadık farklı grup kan verince takasa girip hastayı ameliyata aldılar. Yani ellerinde kan olmasına rağmen daha önce kan bağışlamış olmamıza rağmen hastayı bile bile beklettiler

• Bağışla kurban mı olur zaten
  • Bu ulkede bundan sonra din-iman adına ne yapılırsa kaçmak lazım.Allah herkese akıl vermiş beyin vermiş,böyle yobazların oyunlarına gelmemek lazım! Çünkü bu ülkede hep din kullanılarak insanlar sömürülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgunes -- 28 Temmuz 2019; 12:57:26 >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Hocam kan bagislamayla işi biten bir ürün değil. Torbası ürüne ayrilmasi(eritrosit, plazma, trombosit) çalışılan hemogram, eliza(Kızılay en güvenilir test yöntemini çalışıyor) bu kanların dağıtımı(dolabı olan arc gerekiyor) , depolanması,
    Bu işlemleri yapan teknik elemanlar, ve işlemlerin güvenli bir şekilde takibini yapacak yazılım, herk kan alımının yapıldığı yerde hekim. Tüm bunları sen ben ticari olarak yapmaya kalksak bağışlanan kanı emin ol 3-5 binden aşağı satamazsin. Ben kan merkezinde çalışıyorum. Ve kan ürünleri ile ücret ödenmesini duymadım. Yalnızca ucretli hastalar(yabancı uyruklular, sigortası olmayanlar) ücret öder. O da kan a ödemez. Kan acil durum ihtiyacıdır. Ve 1300 TL lik bir kan ürünü nedir? Parası olmayan eskiden öle biliyordu? Hatta parası varken de oluyordu? Bu hükumetin çoğu işine istediğini söyleyebilirsin ama sağlık sistemi ve Kızılayın kan sistemi ufak tefek kusurları ile dünya standartlarının üzerinde. Koru körüne eleştirmeyin. Yalnis varsa söyleyin, kanın para ile satılmasını ne gördüm, ne duydum,ne de olurunu bilmiyorum. Gayri resmi bir şey yapılıyorsa savcılığa bildirmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.