< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Temmuz 2019; 19:21:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Temmuz 2019; 19:21:5 > |
ama üslubunuzu ve yaptığınız hesaplamayı da hiç hoş bulmadım! sonuçta hayati bi sıvıdan bahsediyoruz! illa birşeyi eleştirecekseniz, dünyanın hiç bir yerinde olmayan vergi adı altındaki kazıkları eleştiriniz! |
Kan alım satım takas ile ilgili söylediğiniz herşey yalandır. Kızılay defalarca bunu açıkladı. Kızılayın kimseden kan için maddi veya takas talebi yoktur.
Sizi kızılay hakkında yalan bilgi yazıp insanları kızılaya karşı doldurduğunuz için CiMER ve KIZILAY kurumsala, mesajınızın ekran görüntüsünüde alarak şikayet ettim. Yasal süreçte, bunu benim yaptığımı bilin. |
Kızılay a kan bağışlamak tamamen aptallık
Neden mi: Kızılay bizden kanı çok komik rakama satın alıyor (1 maden suyu 1₺ onlara maliyeti 35krş bir de çikolatalı bisküvi veriyor 75 krş da o onlara gelişi en fazla 50krş hadi diyelim aç gözlü olduk 2 kere aldık yine onlara en fazla 1.5₺ ye mal oluyor ve bizim kazanç 1.5₺) Sonra bu kan devlet hastanelerine özel hastanelere para ile satılıyor ki bazen hastanede stok kan olmadığı için hastane bizden de bulamaz ise mecbur ya kızılay yada yurt dışı kan bankalarındaki kanları ya takasa giriyor yada borçlanma ile alıyor. Tamam hasta olarak sosyal güvence kapsamında biz nakit ödeyoruz ama devletin hastanesi vs bizim sigortamız üzarinden sosyal güvenlik bakanlığı kızılaya para aktarıyor hemde öyle az buz değil! 1 ünite kan ı devletimize satışları 90₺ kardeş! Bize ne veriyor 2 maden suyu 2 çikolatalı kek 😂😂😂 |
Ne hayır işlemiş kızılay ,bir kere daha kabardı yüreğim
|
kardeşim bu resimde MONTAJ olabilir, büyük resmi görmek lazım; link verir misin?
|
Devamı açılacak diye bekliyordum.
|
Yalan söyleme kardeşim, montaj bunlar. Montaj olmadığına inanmam için resmin bütün versiyonunu görmem lazım
|
Adı üstünde 'kan bağışı'. Maden suyununun, bisküvisinin fiyatını hesaplaman hiç hoş olmamış.
Kan satıp satmama olayının doğruluğundan emin değilim. Satmaları daha aklıma yatıyor. Ama kan satın alamayacak duruma gelmek de var. O yüzden bağışçıların aklını çelmeyi uygun bulmuyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 27 Temmuz 2019; 8:52:37 > |
|
|
|
|
|
|