Şimdi Ara

KIZILAY REKLAMINA BAKIN..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
82.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bağış yapacağım zaman löseve bağış yapıyorum. Örneğin ramazanda fitreyi löseve verdim.

Kızılay eski kızılay değil. Bir ara kanları yurt dışına satılıyor diyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Temmuz 2019; 9:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Boşver Vatikanlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defalarca sordum yetkililere, kanı satmıyoruz, teröristlere vermiyoruz dedi. Bu konuda toplumu ikna etmelisiniz dedim. Ben düzenli bağışlıyorum, ihtiyaç sahibi ve fidan için. Platin madalya kaldı. Madalya işi bir yana günde 7000 ameliyat yapılıyor, bilhassa özel sektör önüne geleni kesiyor, ihtiyaç oluyor, kızıyoruz ama sağlık için de iyi oluyor. Kök hücre bağışçısı da oldum. İnşallah şeffaf ve dürüst bir çalışma şekliyle şüpheler giderilir.

• Kan bağışı ve kök hücre için testi Lösev yapabilse keşke.

Özür dilerim ama Kızılay'a zerre güvenmiyorum. Hükümetin el attığı hiçbir kurum güvenilir değil, tamamı arpalık.

• Reklam nerede

• ORTALIK KARSIK GENE
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Arkada ne yazıyor bak bakalım :)

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde 'kan bağışı'. Maden suyununun, bisküvisinin fiyatını hesaplaman hiç hoş olmamış.
    Kan satıp satmama olayının doğruluğundan emin değilim. Satmaları daha aklıma yatıyor. Ama kan satın alamayacak duruma gelmek de var. O yüzden bağışçıların aklını çelmeyi uygun bulmuyorum.
    Kızılaya git ve parasıyla kan almak istediğini söyle. Ondan sonra gel konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 27 Temmuz 2019; 10:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfallen

Bu mesaj silindi.
    Ne hayır işlemiş kızılay ,bir kere daha kabardı yüreğim

• Blindfallen kullanıcısına yanıt
    Arkadaki yazılar fake mi yoksa gerçek mi? 😂

• Blindfallen kullanıcısına yanıt
    Yok artık.

ülkedeki kan ihtiyacının buyük kısmını kızılay sağlıyor. olmasaydı kan bulamazdık. yaptığı kan toplama kampanyaları gerçekten işe yarıyor.

• Bir düzeltme yapalım. Türkiye'nin yardım kuruluşu Kızılay Türk Kızılay olarak geçiyor.
    Maden suyunun ismi ise Kızılay geçiyor. Yıllardır böyle. Maden suyu ismi bir süre önce Türk Kızılayı ismini aldı ve tekrar Kızılay ismine döndü. Sanırım Türk ismini ekleyip çıkarma da AKP döneminde oldu.

Eski şişelerden biri. Nette şişelerin tarihçesine bakabilirsiniz.
    KIZILAY REKLAMINA  BAKIN.....

Bu arada Kızılay'ın bağış vs. gibi konularına şahsen güvenim yok. Bir çok yolsuzluk iddiası var. Hiçbiri karara bağlanmadı. Eğer iddiaalar doğruysa yapanın yanına kaldı görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 27 Temmuz 2019; 13:21:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Kızılay a kan bağışlamak tamamen aptallık
    Neden mi:
    Kızılay bizden kanı çok komik rakama satın alıyor (1 maden suyu 1₺ onlara maliyeti 35krş bir de çikolatalı bisküvi veriyor 75 krş da o onlara gelişi en fazla 50krş hadi diyelim aç gözlü olduk 2 kere aldık yine onlara en fazla 1.5₺ ye mal oluyor ve bizim kazanç 1.5₺)
    Sonra bu kan devlet hastanelerine özel hastanelere para ile satılıyor ki bazen hastanede stok kan olmadığı için hastane bizden de bulamaz ise mecbur ya kızılay yada yurt dışı kan bankalarındaki kanları ya takasa giriyor yada borçlanma ile alıyor.

Tamam hasta olarak sosyal güvence kapsamında biz nakit ödeyoruz ama devletin hastanesi vs bizim sigortamız üzarinden sosyal güvenlik bakanlığı kızılaya para aktarıyor hemde öyle az buz değil!

1 ünite kan ı devletimize satışları 90₺ kardeş!
    Bize ne veriyor 2 maden suyu 2 çikolatalı kek 😂😂😂
    Bu kan işinde iyi para var diyorlar doğru mu birader

• Kurban bağışı dinen uygun değil, yıllardır dilim de tüy bitti ama gerçekten bilgisi olmayan insanlar tepki gösteriyor buna.

• KIZILAY REKLAMINA  BAKIN.....

Bu ibareler yok muydu? Bağış toplayacakları için mi koydular tekrardan. Eğer öyle bir şey varsa yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.