Şimdi Ara

KIZILAY REKLAMINA BAKIN..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
0
Favori
82.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fotodaki videoyu istiyorum
    Detaylı incelemem lazım görmeden kimseyi suçlayamam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 27 Temmuz 2019; 17:43:24 >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Benim bağış yapmadığımı nerden biliyorsun da böyle atıp tutuyorsun?
    Ya parayla kan satmanın neresi doğal adamın veya yakınlarının parası yoksa o zaman adam ölsün.Böyle bir saçmalık olabilir mi ya.
    O kanları bedava vermesi lazım ihtiyaç sahiplerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Kızılaya git ve parasıyla kan almak istediğini söyle. Ondan sonra gel konuşalım.
    Kardeş önceden bu vardı
    Hastaneler ile kızılay arasında anlaşma YOKTU
    Hastane kan bulamaz ise bize git gel diyordu
    Bizde mesela kızılay a mı gittik kızılay bakıyor kan kime lazım kan bağışı yapmış mı ona -Hayır ise
    Onlara diyor ki bize ya kan verin 1 ünite kan a karşılık 2 ünite kan alalım sizden
    Siz aciliyeti var yada o kadar kan yok mesela teksiniz size 5 ünite için 10 ünite alacaklar ee veremezsiniz o kadar da onlar da bu sefer sizden PARA istiyor!
    Bu olay bizzat biz yaşadık 6 ünite için 12 ünite kan istediler bizden ise 2 ünite çeke bildiler yalan yok 2001 yılında biz o zaman 65 milyon para ödedik KIZILAY a
    Şimdi bana para ile satmıyoru çok rahat söylersin tabii!

Çünkü bak hükümeti sevmem hoşuma gitmez ama şunu iyi yaptılar diyor ki hastaneler artık anlaşmalı kan mı lazım kızılay dan mı başka yerden mi nereden alınırsa alınsın parasını ben Ödüyorum (sigorta primlerimiz bu günler için) anladın mı!

Ama kızılay da şimdi yine satıyor biz onu anlatamıyoruz herhalde sana tamam satabilir ama o zamanda bana karşılığı tam versin

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Kan alım satım takas ile ilgili söylediğiniz herşey yalandır. Kızılay defalarca bunu açıkladı. Kızılayın kimseden kan için maddi veya takas talebi yoktur.
    Sizi kızılay hakkında yalan bilgi yazıp insanları kızılaya karşı doldurduğunuz için CiMER ve KIZILAY kurumsala, mesajınızın ekran görüntüsünüde alarak şikayet ettim. Yasal süreçte, bunu benim yaptığımı bilin.

Alıntıları Göster
    Sıkıntı yok!

Kızılay ın maddesini bende sana yazayım o zaman al!
    Sağlık bakanlığı 2005/91 sayılı genelgesinde bu durum mevcut kızılay ile 2 bin e yakın hastane anlaşmalıdır kızılay 19 bölgede mi ne mevcut oradan kan transfer eder hastanelere bu transferler için ve kan için ise DEVLET ödeme yapar yani kızılay PARA ile kan evet satar su an ki mevzuat gereği hasta özel hastane yada devlet hastanesi olsun asla para ödemez!
    Para ödeyen devlet!

Yani kızılay para ile satar
    Umarım cimer şikayet in doğrudur ben bi ifade verirsen de bu sefer senide şikayet etme hakkını kötüye kullanma diye bir şey var internet i aç oku ı konuda bilgilendirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Sıkıntı yok!

Kızılay ın maddesini bende sana yazayım o zaman al!
    Sağlık bakanlığı 2005/91 sayılı genelgesinde bu durum mevcut kızılay ile 2 bin e yakın hastane anlaşmalıdır kızılay 19 bölgede mi ne mevcut oradan kan transfer eder hastanelere bu transferler için ve kan için ise DEVLET ödeme yapar yani kızılay PARA ile kan evet satar su an ki mevzuat gereği hasta özel hastane yada devlet hastanesi olsun asla para ödemez!
    Para ödeyen devlet!

Yani kızılay para ile satar
    Umarım cimer şikayet in doğrudur ben bi ifade verirsen de bu sefer senide şikayet etme hakkını kötüye kullanma diye bir şey var internet i aç oku ı konuda bilgilendirim

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınızı okumadım. Detayları resmi kurumlarla görüşürsünüz.

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Kızılay kanı steril torbaya alıyor, hemogram ve eliza tahlillerini çalışıyor, kanı aldığı yerden ürünlerine ayırmak için araç ile üretim merkezine gönderiyor, kan ürünlerine ayrıldıktan sonra hastane ihtiyaçlarına göre dağıtılıyor. Sen bu işin lojistigini bile o paraya ceviremezsin. Kaldıki kar edilsin. İşi biliyorsanız eleştirin. Yorumum sadece kan ürünleri içindir. Bildiğim içerisinde olduğum için yorum yaptım. Kardeşim kan devamlı bir ihtiyaçtır. Mümkün oldukça kan verin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızılay'a zırnık verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3-4 ayda bir kan bağışı yapacaksın onu da soda ve bisküviye bağlıyorsun. Helal sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Kurban bağışı dinen uygun değil, yıllardır dilim de tüy bitti ama gerçekten bilgisi olmayan insanlar tepki gösteriyor buna.
    peki kurban kesmek farz mıdır?
  • Hiç vermedim. Zaten 1999 depreminde depolarından çıkan malzemeleri gördük. 1938 erzincan depreminden kalma çadırlar, tarihi geçmiş ilaçlar doluydu.
    Afetzedelere yardım işini düzgün yapamadılar.
    Bu kadar senedir değişmiştir diyenlere diyeceğim tek şey aynı adam varsa başında yine kokuşmuştur. Türkiyede kurumları en geç 10 sene içinde basman gerekir yoksa kokuşurlar.
  • Kızılay'a yani AKP'lileri doyurma ve para akıtma merkezine bağış mı yapılır? Zaten devletten aldıkları maaşlarla sömürüyorlar bizi.
  • Ülkenin bütün degerlerine düşman ettiler milleti AKP ve ideolojisi sağolsun

• Blindfallen kullanıcısına yanıt
    LİNK NERDE !!!!!!
  • Eskinden kan vermiştim ehliyet için sadece kan grubu kağıdı istedim vermediler

Bundan sonra benden ..ğinin suyunu alırlar

Ayrıca Türk Kelimesinden Utananlar Haindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Temmuz 2019; 21:21:17 >
  • Artık millet özellikle az bulunur kana sahip olanlar aralarında kan işini hallediyor. Mesela arkadaşta 0 negatif kan var kızılaya veriyordu 6-7 aydır kan bağışını bıraktı, 3-4 kişi aynı kan grubundan birbirlerinin ihtiyacını karşılıyor.
  • Soda şişelerindeki Türk ifadesini çıkardılar. Fakat kan alma merkezleri Türk Kızılayı.

Zaten ne durumda olduklarını Van depreminde görmüştük. Yapılan bağışların nereye gittiği belli değil.

Kan veriyorsunuz. Hiçbir zaman hastanede ücretsiz kan alamıyorsunuz. Arkadaşım düzenli kan veriyordu. 1300 TL kan ücreti verdi. Bir daha vermemeye tövbe etti. Sizde gerçekten ihtiyacı olanlara bağış yapın.
  • Bu kurumdan nefret ediyorum. Bağlı olduğu kişi ve ideolojiden dolayı. Asıl görevi olan yardım ulaştırmadan kopuk siyasal kasa. Eskiden gurur duyardık. Bir de sms atıyorlar durmadan engellenmiyor.

• ankara kızılay ve çevresinde ciddi sayıda mülke sahip iken şimdi güvenpark ta otobüs içinde kan toplayan bi yardım kuruluşundan bahsediyoruz. yardım dağıtmaları gerekirken yardım dilenecek hale geldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.