Şimdi Ara

Kızılaydan Esenboğa ya nasıl gidebilirim ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kızılaydan havaalanına gidicem otobüler varmış egonun ama daha önce hiç binmediğimden bilmiyorum kartlı mı nasıl ayrı özel bi kartmı gerekli sadece fiyatının 5.25 olduğunu biliyorum o kadar yoksa özel otobüsler gibi falan mı lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ediyorum.

• Kullanacağınız otobüs hattının numarası 442
    Bu hattaki otobüs Ankara şehirlerarası otobüs terminali ile Esenboğa havalimanı arasında ring yapmaktadır.
    Kızılay güzergahındaki durağı ise gama güriş iş merkezinin önündeki duraklarda. @HilalRed
  • teşekkürler peki kartlımı otobüs bu konuda bi fikriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilalRed

teşekkürler peki kartlımı otobüs bu konuda bi fikriniz var mı ?

evet kartlı. yanlışım yoksa çift biletle biniliyordu.
  • HilalRed kullanıcısına yanıt
    Kartınızda 5.25TL'nin altında bir bakiye varsa, makine kabul etmiyor haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

Kullanacağınız otobüs hattının numarası 442
    Bu hattaki otobüs Ankara şehirlerarası otobüs terminali ile Esenboğa havalimanı arasında ring yapmaktadır.
    Kızılay güzergahındaki durağı ise gama güriş iş merkezinin önündeki duraklarda. @HilalRed

Guriş nedir bilmiyorum ancak gama iş merkezinin önünde duraklar var ordan geçiyor mu bu otobüs?
  • quote:

otobüse 10 veya 20 binişlik EGO etobüs kartı ile binebilirsiniz.kalan bakiye kartınızda kalır. Biletler EGO bilet satış noktaları ve muhtelif büfelerde satılıyor.Kızılayın her yerinde bilet satış noktasına rastlayabi @HilalRed irsiniz. Hiçbiryerde bulamazsanız METRO yada ANKARAY ın içinde bulunan gişelerden alabilirsiniz.

otobüsün içinde ayrıca tek binişlik bilet satılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 23 Temmuz 2013; 15:04:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

quote:

Kullanacağınız otobüs hattının numarası 442

Guriş nedir bilmiyorum ancak gama iş merkezinin önünde duraklar var ordan geçiyor mu bu otobüs?

evet @coolsweetboy
  • Hepinze çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz bana :)
  • quote:

quote:

otobüse 10 veya 20 binişlik EGO etobüs kartı ile binebilirsiniz.kalan bakiye kartınızda kalır. Biletler EGO bilet satış noktaları ve muhtelif büfelerde satılıyor.Kızılayın her yerinde bilet satış noktasına rastlayabi @HilalRed irsiniz. Hiçbiryerde bulamazsanız METRO yada ANKARAY ın içinde bulunan gişelerden alabilirsiniz.

hocam kızılaydan esenboğaya ortalama kaç dakika da gider. zamanı iyi ayarlamam gerkiyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: cdrvcdrv

quote:

quote:

hocam kızılaydan esenboğaya ortalama kaç dakika da gider. zamanı iyi ayarlamam gerkiyor da

aydınlıkevlerden havaalanına yağmurlu bir günde orta yoğunlukta 20 dakikada gitmiştim. ama kızılaydan aydınlıkevlere gelene kadar baya bi yer geziyor. bu yüzden siz kızılaydan otobüse 1 saat önce binerseniz sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.

• evet kızılaydan kaç dakikada gider?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.