Şimdi Ara

kızıllaşan sakal? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
26.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde çene kısmı uzayınca hafif kızıllaşıyo.bir çok insanda vardır bu ayrıca bir sorun değildir.
  • kumralların çoğunda görülen bir durum bu aslında, niye şaşırdınız ki
    Ayrıca benim sadece çenede değil, yan taraftakilerin arasında da ara ara kızıl sakallara rastlıyorum. Ve evet kumralım.
  • Rooney terk.
  • Benimde çene kısmında kızıllaşıyor arkadaşların hepsi farkediyo bu ne diye soruyorlar
  • kızıl sakal nasıl çıkıyor yahu?!

bunun bi yöntemi mi var arkadaş? kızıl sakal nasıl çıkıyor? kap kara dolaşıyorum .
  • sigaya başladıktan sonra bendede renk değiştirmeye başladı araştırdım kesinlikle sigaradanmıs eğer bırakamıyorsan sigarayı filtreyle iç dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo

sigaya başladıktan sonra bendede renk değiştirmeye başladı araştırdım kesinlikle sigaradanmıs eğer bırakamıyorsan sigarayı filtreyle iç dediler.

Ne alakası var kandırmışlar seni.. ben sigara kullanmadım hayatımda hiç ama sakallarım kızıl ?
  • hoRRRRt

benimde sakal biraz uzatınca kızıla dönüyor nedendir :D acep küçükken saçlar sarıymış sora siyaha dönmüş :D

beyaz tenli kıllı bir ayıyım + sakallarda kızıl çıkmaya başladı :D nasıl bişeyim la ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesource -- 23 Mayıs 2014; 2:42:26 >
  • Benim cene tarafındaki sakkallarımda kızıl cikiyor bunun nedeni heralde oraya kan damarlarının bazı insanlarda daha yakın olması sakallarda kanla beslendigine gore ben oyle biliyorum en azından öyle duymustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzayınca benimde öyle oluyorum seviyorum kızıl çıkmasını

• hocam ten renginiz nedir ? kapalı mı yoksa açık mı ?
  • benimde kısayken siyah gibi ama uzayınca kızıllasıyo ama benim normal sacımda turuncumsu o yüzden
  • bendede öyle hem çoğu kişide öyle heralde demekki normal bişey hem daha çok yakışıyo kızıllaşınca buna sorun demek saçma olur. nese benim uykum geldi yarın oklda yok abiniz yatar.
  • Benimde çene kısmında siyahların araya gizlenmiş kızıllar var

Bende kumralım ve sigara hiç kullanmadım
  • Bendede 1-2 tel kızıl ama sakalımın rengı saçımla alakası yok saçım simsiyah sakalım açık siyah gibi bir şey
  • Bende de var bu çene kısmı kızıllaşıyor uzadıkça sebebi ne olabilir?
  • Benimde var ama sık değil belli bolgelerde az az. Saçımda da bikaç tel var arkdaşlar şeytan tüyü var sende felan diyorlardı biara. Güzel bir şey, gözüme hoş geliyor. Formülü olsada kalıcı yapabilsem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki cehalet gözlerimi tırmaladı.

• Kızıl Sakallılar diye grup mu açsak

• Biriniz ss atsın la
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.