özellikle çene taraflarında, sakalların rengi atmış durumda. normal renkleri siyaha yakın, ama yakından bakınca aleni bir şekilde, çene kısmındaki sakalların yarısının rengi değişti 2 yıl içinde. nedeni nedir acaba?
duyduğuma göre zevk-i sefa kıllarıymış onlar çok keyif (hayattan ) alınca o kırmızı sakallar çıkıyormuş
dostum aynı sorun bende de var.direk turuncu oluyo bazen özellikle yazın ve sadece çene kısmımdakiler
Aynen benimde sadece çenede kızıl çıkıyor. Uzayınca daha bi hoş duruo aslında siyahtan
saçlarım siyah ama sakallar kumral
bende de var aynı sorun
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099 özellikle çene taraflarında, sakalların rengi atmış durumda. normal renkleri siyaha yakın, ama yakından bakınca aleni bir şekilde, çene kısmındaki sakalların yarısının rengi değişti 2 yıl içinde. nedeni nedir acaba?
şimdi saçlar siyah mı değil mi onu bilmek lazım. ya da saçlar sarı renkte mi? yani saçlar siyah ise ben çekileceğim yorum yok diyeceğim :D
Orijinalden alıntı: hashus1099 özellikle çene taraflarında, sakalların rengi atmış durumda. normal renkleri siyaha yakın, ama yakından bakınca aleni bir şekilde, çene kısmındaki sakalların yarısının rengi değişti 2 yıl içinde. nedeni nedir acaba?
şimdi saçlar siyah mı değil mi onu bilmek lazım. ya da saçlar sarı renkte mi? yani saçlar siyah ise ben çekileceğim yorum yok diyeceğim :D
avatardaki adam değilim tabiki, avatardaki jon heder.
saçlar muhtelif saçlar koyu renk. ama ince telli ve çok ışık geçiren bir değişik hali var ortama göre değişiyor.
Aslında güzel bişey :D bende olsa keşke
bence güzel değil, bir sorundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını da merak ediyorum.
Bendede var aynı sorun. Varmıdır arkadaşlar bilen neden kaynaklandığını. Bu arada benim çok değil en fazla 4-5 tanesi bu şekilde çıkıyor.
milletin sakal kızıllasıyo bizde sakal yok kösemiyim neyim
Böyle mi hacu
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Böyle mi hacu
he ya şirin babanın gençliği gibi
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Böyle mi hacu
he ya şirin babanın gençliği gibi
/>
benim de beyazlaşmaya başladı çene sakallarım 20 yaş için erken değil mi?
Sigara içen kişilerde kızıllaşır genelde.
duyduğuma göre zevk-i sefa kıllarıymış onlar çok keyif (hayattan ) alınca o kırmızı sakallar çıkıyormuş
ben de 1 hafta kesmesem çenemdekiler kızıl oluyor aynen , ayrıca sigara da kullanmadım hiç , sallamayalım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: sanmaki
ben de 1 hafta kesmesem çenemdekiler kızıl oluyor aynen , ayrıca sigara da kullanmadım hiç , sallamayalım lütfen
Düzgün konuş, bir şey gördük ki söylüyoruz. Sigara içen çoğu arkadaşımda kızıllaşma var.