2-3 aydır aşırı şekilde çene , çenenin sol ve sağ tarafa giden bölgelerinde turuncu sakal çıkmaya başladı. İlk kesişimde normaldi. Yalnız eskisine göre daha fazla gibi geldi bana . Çok güzel duruyorlar kıyamıyorum onlara kabasakal gibi oldum bu yüzden. Işık vurunca ela göze çok yakışıyor .
quote:
Orijinalden alıntı: Polydos
Biriniz ss atsın la
Alıntıları Göster
Ben gayet memnunum
Benimde çenemin yan taraflarında, saçımda kızıl teller var. Çok hoş duruyor bence kötü bie şey değil. İskandinav genlerimiz var wuhuuu
Bu genelde bircok kiside oluyo ama onlarda saridan siyaha gecis asamasinda kaliyolar kizil ve siyah arasinda bide beyaz tenliysen tadindan yenmez
Kahverengi saçımla uyumlu oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: sanmaki
quote:
Orijinalden alıntı: Noise1903
quote:
Orijinalden alıntı: sanmaki
ben de 1 hafta kesmesem çenemdekiler kızıl oluyor aynen , ayrıca sigara da kullanmadım hiç , sallamayalım [size=3]lütfen
[size=3]Düzgün konuş, bir şey gördük ki söylüyoruz. Sigara içen çoğu arkadaşımda kızıllaşma var.
kimin düzgün konuşması gerekiyor bir karar ver bence , bak forum da da sigara içmediği halde kızıl çıkanlar varmış , sigarayla kızıl sakal arasında nasıl bir ilişki kurdun hâla anlamış değilim ya neyse
Hayatimda sigara icmedim sakallarim kizil
Shaemus gibi olcam bu gidisle
Bende sakal siyah fakat çene kısmı resmen ortaya karışık. misina gibi şeffaf olan var, kızıl olan var, beyaz olan var, fazla uzayınca uç kısmı mavileşen bile var. içki ve sigara vs. yok ama geri kalan ne kadar sağlıksız şey varsa alayı mevcut. Mutant mıyız neyiz anlamadım gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Bende sakal siyah fakat çene kısmı resmen ortaya karışık. misina gibi şeffaf olan var, kızıl olan var, beyaz olan var, fazla uzayınca uç kısmı mavileşen bile var. içki ve sigara vs. yok ama geri kalan ne kadar sağlıksız şey varsa alayı mevcut. Mutant mıyız neyiz anlamadım gitti.
kızıl sakal barbaros hayreddin paşanın lakabıdır.bu arada pek çok insanda var kızıl sakal ve saç durumu.iskandinav ve slav ırkının gen özelliklerinden biri.
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetGüler
kızıl sakal barbaros hayreddin paşanın lakabıdır.bu arada pek çok insanda var kızıl sakal ve saç durumu.iskandinav ve slav ırkının gen özelliklerinden biri.
Alıntıları Göster
bendede bir kaç tane var çenede pek belli olmuyor sarımsı turuncumsu
quote:
Orijinalden alıntı: Masquerade89
bendede bir kaç tane var çenede pek belli olmuyor sarımsı turuncumsu
Alıntıları Göster
benimde çenenin köşelerinde sarı çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Böyle mi hacu
neydi bu oyunun ismi ya :D
Benimde çenedeki sakalda kızıllık var ben bunun nedenini küçükken kızıl gibi saçlarım kaslarim vardı ona bagliyordum nedenini ama görüyorum ki baya kiside var bu durum.
Adamlar sakalım kırmızı diyo üzülüyo bende köse olduğum icin üzülüyorum böyle iş mi olur
quote:
Orijinalden alıntı: RidingJoe
Adamlar sakalım kırmızı diyo üzülüyo bende köse olduğum icin üzülüyorum böyle iş mi olur
Benim de tek tük kızarmaya başladı, ama farkettim uzayınca kızıllaşıyo sanki. Özellikle çene ama hoş görünüyo
quote:
Orijinalden alıntı: Rise Against
it's a shameful thing...
quote:
Orijinalden alıntı: foleyisgod
quote:
Orijinalden alıntı: Rise Against
it's a shameful thing...
quote:
Orijinalden alıntı: Polydos
Biriniz ss atsın la
Alıntıları Göster
benim sarı siyah kızıl çıkıyor o ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: nec06
benim sarı siyah kızıl çıkıyor o ne olacak
Alıntıları Göster
la olm 2 sene önce yazmışım bu konuya
milletin sakalı kızıl çıkar sorun yapar kızıl sakal çıkması için ne yapmak gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: eternal soul
la olm 2 sene önce yazmışım bu konuya
milletin sakalı kızıl çıkar sorun yapar kızıl sakal çıkması için ne yapmak gerek?
Alıntıları Göster
boyattınmı dıye sormaları yokmu?kıl kapıyorum bu soranlara...boyamsammı sakalları bılemedım bıraz bende arastırmıstım vıtanmın eksıklıgı yada uyusturucu madde kullanımından kaynaklandıgını yazmıslardı . ozellıkle kımyasal... bılmıyorum ne kadar dogru..konu eskı ama yazamadanda edemedım sevgılı kızılsakallar aılesı