Bıyık Bölgemde Siyah tüyler vardı ve çenemde felan sakal çıkıcak bölgelerdede sarı sarı tüyler var(uzun) bende hemen çıkması için jilet attım şimdi sarı sert tüylermi çıkcak sakal gibi? ... yoksa çıkmazmı? [Ciddi SoruyoruM Dalgaya Almayın]
sarılar siyahlaşacak sertleşecek
ilk başta sarı tüy ardından siyaha dönecek en sonunda kıl olacak
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia
ilk başta sarı tüy ardından siyaha dönecek en sonunda kıl olacak
jiletle kestim ben o tüyleri yinede tüy olarakmı çıkcak yoksa sert bi haldemi çıkcak tüyler sakal gibi
olcak olcak, sakla sakalı gelir fiyakalı
Sakala jilet vurmak pek bişey değiştirmez o hormonel durumuna göre gürleşir ve kalınlaşır boşu boşuna cildini bozma.
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
Sakala jilet vurmak pek bişey değiştirmez o hormonel durumuna göre gürleşir ve kalınlaşır boşu boşuna cildini bozma.
aslında traşın faydası oldugunu söylerler bir nevi peeling gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Nextt
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
cildimi bozuyor???
^
birşey olduğu yok , herşeyi böyle büyüteceksen git kendini köprüden at...
ne tatlı canınız varmış
her jilet vurduğunda dahada güçlenir ordaki tüyler ve sonunda kıl olur yada odun
tabi bu gelişim süresi senin bünyene göre değişir ...
quote:
Bıyık Bölgemde Siyah tüyler vardı ve çenemde felan sakal çıkıcak bölgelerdede sarı sarı tüyler var(uzun) bende hemen çıkması için jilet attım şimdi sarı sert tüylermi çıkcak sakal gibi? ... yoksa çıkmazmı? [Ciddi SoruyoruM Dalgaya Almayın]
yaş kaç?(bende ciddiyim)
quote:
Orjinalden alıntı: samuray_24
quote:
yaş kaç?(bende ciddiyim)
15.5 ocakta 16 olcam
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: samuray_24
quote:
yaş kaç?(bende ciddiyim)
15.5 ocakta 16 olcam
bende 13.5 ama bene siyah siyah bildiğin sakllar var.
Hey gidi hey. Biz 16 yaşımızda jiletle tanışmıştık
KEsmekten zevk alırdım, şimdi ise nefret ediyorum kesmeye üşeniyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme