Şimdi Ara

Kızın aklına nasıl girerim?(Taktik ustaları gelsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu aralar baya dertliyim bi kız konusunda. evde yalnız yaşayan biri olarak derdimi anlatacak birini bulamadım size anlatayım dedim.

aynı dersi aldıgımız bir kızdan çok hoşlandım. bu kıza hiç muhabbetimiz olmadığı için akşama face de eklemeye yüzüm olsun diye "quiz varmış doğru mu" diye bi soru yönelttim "hayır" diye kestirdi attı. Bende "varmış ama öyle duydum" dedim o da tekrar kafasıyla hayır dedi. kız biraz soğuk bir kız pek gülmez yurtta kızlara somurtarak bakan bir tipmiş. Facebook'unu bir arkadaşın hesabını aldım sağolsun tek tek yorumlara baktım adam akıllı erkek arkadaşı bile yok. Doğum gününü kutlayan kişilere tek tek baktım 1 tane sevgili iması yapan biri yoktu.

Neyse cuma akşamına face den ekledim ne kabul etti ne reddetti. Pazar akşamı mesaj attım gördü cevap atmadı.

Bugün kenara çektim, özet geçersek ondan ilk gördüğüm anda hoşlandığımı(hoşuna gitti güldü) ama sevgilisi varsa peşini bırakacağımı söyledim.

sevgilisi yokmuş ama hoşlandığı biri varmış. bende kısa kestim "tamam o zaman" diyip ayrıldık ordan.

Şuan rahat kafayla enine boyuna düşünüyorum acaba çok erkenden mi kestirip attım diye..Yani mantıken o birinden hoşlanıyo bende ondan hoşlanıyorum o zaman kıza takılmamam için bir sebep yok. Şimdi hep o kızı düşünüyorum sanırım bu kızı ayrı seviyorum yada pek ilgi göstermemesi tatlı geldi..

Cuma günü derslerimiz çakışıyor. Tekrar kenara çekip konuşsam diyorum bu seferde çok mu kıçını kaldırırım diye korkuyorum. Hani tipim gayet iyidir bakılmayacak bir tipim kesinlikle yok ama kız birinden hoşlanıyor malesef bende ondan(erkekte bundan hoşlansa büyük ihtimal çıkarlardı diye düşünüyorum.yani erkek sanırım bundan hoşlanmıyor)

Ağzım laf yapar, tipimde var. Sizce taktiğim nasıl olmalı? Bu kızın aklını nasıl çelerim? Benim tek korkum çok yüzsüz olurmuyum bi daha rahatsız etmeyeceğim diyip 2 gün sonra tekrar kenara çekersem kızı?

• bana kız seni başından savmak için birinden hoşlanıyorum dedi gibi geliyor
    zaten kız sana "olmuyacak" tavrında davranmış sen üstelemişsin
    biraz karamsar oldu ama gerçek mi bilmem :D
    sen oluruna bırak muhabbet kur demicem bilirim zordur hele de hoşlandığınla rahat olup kendini yansıtman
    zaten fazla bir arkadaşın yok veya samimi olduğun en azından ev arkadaşın yok
    sen oluruna bırak arada kes ama hafiften kızın anlayacağı kadar
    zaman her şeyin ilacı ( lafı fazla uzattım ama direkt kız senden hoşlanmadı nasıl anlamazdan geliyosun demekten iyidir diye düşündüm )
  • inception filmindeki gibi yapman lazım rüya içinde rüya en derine inip onun aklına o fikri sokman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

bana kız seni başından savmak için birinden hoşlanıyorum dedi gibi geliyor
    sen oluruna bırak muhabbet kur demicem bilirim zordur hele de hoşlandığınla rahat olup kendini yansıtman
    zaman her şeyin ilacı ( lafı fazla uzattım ama direkt kız senden hoşlanmadı nasıl anlamazdan geliyosun demekten iyidir diye düşündüm )

Geleneksel Baltalı ılah yarışması adayı olabılın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

inception filmindeki gibi yapman lazım rüya içinde rüya en derine inip onun aklına o fikri sokman gerekiyor

Hahahahu cevap işte budur :D
    kızın arkadaşı ol hep onla takıl zamanla sana alışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

inception filmindeki gibi yapman lazım rüya içinde rüya en derine inip onun aklına o fikri sokman gerekiyor

Hahahahu cevap işte budur :D
    kızın arkadaşı ol hep onla takıl zamanla sana alışır

Ve sonra friendzone a baglar aman mesafeni bil cektigimden biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Stone Cold

bana kız seni başından savmak için birinden hoşlanıyorum dedi gibi geliyor

Geleneksel Baltalı ılah yarışması adayı olabılın

eğer gerçekçi olup olmayacak hayellerin peşinden gitmemekse baltalı ilah olmak tamam
    ama baltalı ilah başka bu başka :D olmayacak duaya amin denmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 18 Ekim 2012; 20:12:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.