Şimdi Ara

Kızlara karşı özgüven problemi ( Kızlardanda yardım bekliyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze selamlar, Benim kızlara karşı büyük bi özgüven problemim var. Tip olarak yakışıklı birisiyim harika bi fiziğim var 1.90 boyundayım ve mavi gözlüyüm kısacası dışarıdan aşırı olmamak kaydıyla dikkat çeken birisiyim. Ama karşımdaki dünyanın en çirkin kızıda olsa konuşmakta zorlanıyorum, kitleniyorumda diyebiliriz. Liseye başlamadan önce aynı anda sayısız kızı idare eden tanımadığım bi kızla cok kolay muhabbete giren ben bi anda evrim geçirdim diyebilirim.Lise 1 e giderken sınıfın en güzel kızını ayarlamıştım okul başlar başlamaz ama kız beni 15 gün sonra terketti ve o gün bu gündür (2.5 yıldır) hiç ilişkim olmadı.1 yılı aşkındır çalışıyorum ve sürekli insanlarla diyalog içerisindeyim gayette sevilen ve beyenilen birisiyim hem karakter hem tip olarak ama Kızlara karşı özgüvenim sıfır. Sonuç olarak nasıl özgüvenimi yerine getirebilirim aramızda bayan varsa onlardanda öneri bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karşı Cinse Karşı Özgüven Eksikliği: Kadınlar İçin Bir Rehber

Karşı cinse karşı özgüven eksikliği, birçok kişinin yaşadığı yaygın bir sorun olabilir. Bu özgüven eksikliği, sosyal durumları zorlaştırabilir, romantik ilişkilerde zorluklara yol açabilir ve genel refahınızı olumsuz etkileyebilir.

Karşı Cinse Karşı Özgüven Eksikliğinin Nedenleri

Karşı cinse karşı özgüven eksikliğine katkıda bulunabilecek çeşitli faktörler vardır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Geçmiş deneyimler (örneğin, reddedilme veya alay edilme)
    • Olumsuz vücut imajı
    • Perfeksiyonizm
    • Düşük benlik saygısı
    • Sosyal kaygı

Özgüven Eksikliğinin Etkileri

Karşı cinse karşı özgüven eksikliği olan kişiler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli olumsuz sonuçlar yaşayabilirler:

• Sosyal ortamlarda çekingenlik
    • Flört etme veya ilişki kurmada zorluk
    • Kendilerini yetersiz hissetme
    • Olumsuz benlik algısı

Özgüveninizi Geliştirme

Karşı cinse karşı özgüveninizi geliştirmek için atabileceğiniz adımlar şunlardır:

• Negatif düşünceleri olumlu düşüncelerle değiştirin.
    • Güçlü yönlerinize odaklanın.
    • Küçük hedefler belirleyin ve bunlara ulaştıkça özgüveninizi artırın.
    • Kendinizi olumlu insanlarla çevreleyin.
    • Yardım için bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşünün.

Karşı cinse karşı özgüven eksikliği, birçok kişi için bir zorluk olsa da, üstesinden gelinebilir. Özgüveninizi geliştirmek için çaba göstererek, sosyal hayatınızı iyileştirebilir, daha tatmin edici ilişkiler kurabilir ve genel refahınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kizlarla konusa konusa duzelir bu durum tekrar. Ayrica bu ozguven senin cagindakiler icin degiskendir. Bir gun gaza gelir butun kizlara yazarsin ertesi gun icine kapanirsin.
  • Pratik yapacaksın sahada. Rezil olmak pahasına gidip konuşacaksın. Güzel bir pratik istersen.
    Kadınlara saati sorarak başlayabilirsin. Bir gün saati sor, diger gün adresi, başka bir zaman farklı bir şeyi. Kısa konuşmalar olsun. Gittikçe ilerlettigini farkedeceksin
  • Takmayacaksın onları önemsemeyeceksin sanki sıradan bir arkadaşınla konuşurmuş gibi düşüneceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Kizlarla konusa konusa duzelir bu durum tekrar. Ayrica bu ozguven senin cagindakiler icin degiskendir. Bir gun gaza gelir butun kizlara yazarsin ertesi gun icine kapanirsin.

hocam bu durum bendede var neyden kaynaklanıyor acaba bazen cok rahat oluyorum cok güzel konusabiliyorum en güzel kızla bile direk gidip konusabilicek dalga gecicek kadar konusabiliyorum bazende bakmayacagım kızlarla bile konusma cesareti bulamıyorum

sürekli bi istikrar saglayamadım rahat olabilsem cok güzel gidiyor ama her zaman bunu basaramıyorum neye baglı acaba özellikle mesajda olsun yda msnde olsun cok güzle konusuyorum yazdıgım seyler yüzyüzeyken hiç aklıma bile gelmez karsısında cıkmıyo op kelimeler işte nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canalanplt -- 2 Mayıs 2011; 12:42:09 >
  • kızları tanrı ve kusursuz birisi olarak düşünme aksine hepsini gözünde küçült. dikkatli bakarsan kızların büyük kusurlarını bulabilirsin iğrenç ama basit örnek olacak onlarda senin gibi günde 2 kez mıçıyor bunu düşünerek gözünde küçültebilirsin mesela
  • Kardeş kendinle çelişiyorsun sen. Yakışıklıyım boy pos yerinde diyorsun, çirkin bir kızla dahi konuşurken kilitleniyorum diyorsun?
    Çalıştığını ve sosyal bir insan olduğunu da söyledin.. Kendine güvenmemen için hiç bir sebebin yokken ne diye ezilip büzülürsün anlamış değilim.

Sana bir tavsiye bu alıştırmayı yap. Konuştuğun herhangi bir kız olabilir gözlerinin içerisine bak. O gözlerini kaçırmadan sen asla kaçırma gözlerini. Madem yakışıklısın güzelsin hoşsun karşındaki özgüven eksikliği duyup geri adım atacaktır. Bu durumda kilitlenen taraf karşı taraf olacaktır.
  • bilader tipim sağlam diyorsun boy pos yerinde diyorsun senin tek sorunun kızlarla konusurken ya bana HAYIR derse dye dusunup geri adım atman

SANA TAVSİYE

Git 3 Extra bira birde sek votka iç çık dışarı san ögle bir özgüven gelirki kendine sasarsın
  • Cevap yazanlara çok teşekkür ederim, Özellikle medus'a doğru söylüyosun kesinlikle denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

Kardeş kendinle çelişiyorsun sen. Yakışıklıyım boy pos yerinde diyorsun, çirkin bir kızla dahi konuşurken kilitleniyorum diyorsun?
    Çalıştığını ve sosyal bir insan olduğunu da söyledin.. Kendine güvenmemen için hiç bir sebebin yokken ne diye ezilip büzülürsün anlamış değilim.

Sana bir tavsiye bu alıştırmayı yap. Konuştuğun herhangi bir kız olabilir gözlerinin içerisine bak. O gözlerini kaçırmadan sen asla kaçırma gözlerini. Madem yakışıklısın güzelsin hoşsun karşındaki özgüven eksikliği duyup geri adım atacaktır. Bu durumda kilitlenen taraf karşı taraf olacaktır.

Sorun aslında bu kadar basit ama... :-((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu söylediklerimden sonra sakın ama sakın coşup öpme kızı, sonra başımız belaya girer dikkat et. İlk önce adını sor ardından soyadını sor. Sonra öp başına koy.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.