Şimdi Ara

Kızla Ayrıldık :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kız mat öğret. okuyor ben lise mezunu ailesi razı değildi ayrıldık lanet olsun

• lanet olsun
  • lanet olsun
  •  Kızla Ayrıldık :S
  • Ben de yeni ayrıldım.

Vodka dik geçiyor.
  • lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet girsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski bir üye oldugunuzdan boş yere konu acmayıp ciddi actıgınızı düşünüyorum çok üzüldüm açıkcası umarım tekrar barışırsınız yada herşeyi ikiniz aranızda hallederseniz sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve evlenmek istiyorsunuz şayet düzgünde bir insansanız ailesinin karşı çıkması cahilliktir işe adam almıyorsunki sonucta ünv. mevzuniyetine bakasın
  • lanet gitsin
  • lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

eski bir üye oldugunuzdan boş yere konu acmayıp ciddi actıgınızı düşünüyorum çok üzüldüm açıkcası umarım tekrar barışırsınız yada herşeyi ikiniz aranızda hallederseniz sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve evlenmek istiyorsunuz şayet düzgünde bir insansanız ailesinin karşı çıkması cahilliktir işe adam almıyorsunki sonucta ünv. mevzuniyetine bakasın

abi kız çok direndide dayanamıyorum felan dedi

daha çok canımız yanmasın dedim bende ... ama yanıyo bea cidden kötüyüm
  • lanet olsun
  • Aşkım Sana Elveda Kadehlere Merhaba tokuşturrr..

Hadi By.
  • Ailesi bana satanist diyordu heavy metal dinliyorum diye o kadar cahiller ... kızında üstüne çok gitmişler..
  • Kahretsin !
  • abi biz seviyorduk ya :'( ağlıcam valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

Ailesi bana satanist diyordu heavy metal dinliyorum diye o kadar cahiller ... kızında üstüne çok gitmişler..

şayet yapılabilcek bişiler varsa yapmaya calıs yoksada üzülmemeye calıs elbetde üzülüceksin sevdigin insanı kaybetmek kolay degil ama şunuda unutma insanlar yıllar boyunca aynı yastıga baş koydugu insanları kaybediyor daima daha kötüsünü getir aklına ve herşeyin hayırlısını dile
  •  Kızla Ayrıldık :S
  • şimdi slayer eşiliğinde pogo yapmam lazım benim anca keser xD
  • Valla benim kuzenimde de böyle bir durum vardı. Kocası lise mezunu kendisi doktor, ailesi çok karşı çıktı ama evlendiler sonunda şu an mutlular. Gerçi ailesi hala pek sevmez damatlarını.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.