eski bir üye oldugunuzdan boş yere konu acmayıp ciddi actıgınızı düşünüyorum çok üzüldüm açıkcası umarım tekrar barışırsınız yada herşeyi ikiniz aranızda hallederseniz sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve evlenmek istiyorsunuz şayet düzgünde bir insansanız ailesinin karşı çıkması cahilliktir işe adam almıyorsunki sonucta ünv. mevzuniyetine bakasın
lanet gitsin
lanet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ParaBende
eski bir üye oldugunuzdan boş yere konu acmayıp ciddi actıgınızı düşünüyorum çok üzüldüm açıkcası umarım tekrar barışırsınız yada herşeyi ikiniz aranızda hallederseniz sonuçta birbirinizi seviyorsunuz ve evlenmek istiyorsunuz şayet düzgünde bir insansanız ailesinin karşı çıkması cahilliktir işe adam almıyorsunki sonucta ünv. mevzuniyetine bakasın
abi kız çok direndide dayanamıyorum felan dedi
daha çok canımız yanmasın dedim bende ... ama yanıyo bea cidden kötüyüm
lanet olsun
Aşkım Sana Elveda Kadehlere Merhaba tokuşturrr..
Hadi By.
Ailesi bana satanist diyordu heavy metal dinliyorum diye o kadar cahiller ... kızında üstüne çok gitmişler..
Kahretsin !
abi biz seviyorduk ya :'( ağlıcam valla
quote:
Orijinalden alıntı: ExSeLaNS
Ailesi bana satanist diyordu heavy metal dinliyorum diye o kadar cahiller ... kızında üstüne çok gitmişler..
şayet yapılabilcek bişiler varsa yapmaya calıs yoksada üzülmemeye calıs elbetde üzülüceksin sevdigin insanı kaybetmek kolay degil ama şunuda unutma insanlar yıllar boyunca aynı yastıga baş koydugu insanları kaybediyor daima daha kötüsünü getir aklına ve herşeyin hayırlısını dile
şimdi slayer eşiliğinde pogo yapmam lazım benim anca keser xD
Valla benim kuzenimde de böyle bir durum vardı. Kocası lise mezunu kendisi doktor, ailesi çok karşı çıktı ama evlendiler sonunda şu an mutlular. Gerçi ailesi hala pek sevmez damatlarını.