Şimdi Ara

Kızla İlgili Gördüğüm Rüya (Yorumlamak size)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün okuldaki bir kızın (Adını vermiyorum.) okulun en güzel kızı olduğunu düşündüm. Yani uzun zamandır benliğimde olan bir düşünce değildi , yeni filizlenen bir düşünceydi. Ama ne hikmet ki o günün gecesinde bir rüya gördüm. Rüyam hatırlayabildiğim kadarıyla şöyle idi;
    Rüyamda diskoya benzer bir yerdeydik . Böyle dolu insan var dans ediyorlar falan. Ben de böyle dans pisti gibi bir şeyin üstündeyim. Ondan sonra önümdeki millet auuvv ouvv demeye başladı. Ben de noluyor diye arkamı döndüm. Ne göreyim ? O , okulun en güzel olarak düşündüğüm kız arkamda üstünü başını soyunup striptiz yapıyor. Tabi ben kızın o halini görünce hemen arkamı döndüm. Ama millet kıza bakmaya devam ediyor, fotoğraflarını çekiyor. Sonra uyandım zaten.
    Beyler sorum şu benim bu rüyayı görmemin nedeni neydi ? Allah tarafından gösterilen bir işaret miydi ? Düşüncemin filizlendiği ilk günün gecesinde bu rüyayı görmem bana o kızdan hayır gelmeyeceğinin bir göstergesi miydi ?
    Kafamda deli sorular.

• Sen bizi güzin abla sandın herhalde
  • Okumadım ; başlıktan anladığım kadarıyla ergenliğe yeni girmiş
  • Hee Allah tarafından bir işaretti kardeş.Sana rüyanda striptiz yaptıran karılar gösterdi.Bir iki gün içinde de rusa gidersin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maglor saralonde

Sen bizi güzin abla sandın herhalde

Yahu DeHa da bu rüyanın bir anlamını bilen vardır mutlaka.
  • Sen çok çavuşu onu hayal ederek tokatlamissin

Çok saçma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C17E5A7D6 -- 29 Ekim 2013; 19:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dötün açıkta kalmış. Havalar soğuyor. Dikkat etmek lazım böyle şeylere.
  • rüyanın yorumu çok açık kardeşim:

em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Dötün açıkta kalmış. Havalar soğuyor. Dikkat etmek lazım böyle şeylere.

Çıplak yatmadım ki don giymiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Hee Allah tarafından bir işaretti kardeş.Sana rüyanda striptiz yaptıran karılar gösterdi.Bir iki gün içinde de rusa gidersin artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.