Şimdi Ara

Kızla ilk buluşma yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yarın kızla buluşucam uzun zamandır yapmadığım bi olay ve ne yapacağımı bilemedim heyecanlıyım bi el atsanıza DH olarak :D Eskiden bu kadar heyecanlanmazdım ya. Kızla ne yapabilirim nereye götürebilirim yaşadığım yerde sinema falanda yok

• kıza söyle o gezdirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

kıza söyle o gezdirsin.

Düşündümde ayıp olmaz mı kıza ? Aslında burayı benden daha iyi biliyor ama genede tereddüt var yaşım 15 bu arada. Yorum için teşekkürler
  • Yaş 15 ve uzun zamandır yapmadın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luluruk

Yaş 15 ve uzun zamandır yapmadın?

Lise 2 ye geçtim işte en son 7. sınıfta yaptım
  • :D

:D

.
    .
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: femertrah

quote:

Orijinalden alıntı: luluruk

Yaş 15 ve uzun zamandır yapmadın?

Lise 2 ye geçtim işte en son 7. sınıfta yaptım

Kacın ben sisi attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş 15 dediğinde kaybettin. Yardım edecektim ama artık etmeyeceğim
  • Bi kafeye gidin oturun sohbet falan edersiniz sakin ilk gunden sinemaya gidelim mi diye sorma zaten bulustugunuzda ikinizde sacmalarsiniz konusamazsiniz

• bnce evde eve cagir ve

evcilik oyna baska ne yapacan ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyalarım kaçın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Ben oyalarım kaçın

Şu forumdaki yaş takıntısına sinirim bozulsada şu samimiyetiniz beni öldürüyor ya :D
  • femertrah F kullanıcısına yanıt
    :DD adam sinema diyo ya olum sinemaya gidilmez hemen oyle niyeti kotu sanarlar en iyisi ucuz bi kafe deniz falan varsa deniz kenarı olabilir
  • ben ilk buluşmada elini bile tutamadım :) sonradan alışıyosun şuan 248. günümüz utanma diye bişey yok :) tavsiyem hiç utanma sen ne dersen o yapar sinemaya gidin mesela aynı yıldızın altında ya gidin sonra yemek yiyin sahil falan varsa oturun taşlara sarılın fln ama istanbuldaysan hortum ve sel uyarısı var söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

ben ilk buluşmada elini bile tutamadım :) sonradan alışıyosun şuan 248. günümüz utanma diye bişey yok :) tavsiyem hiç utanma sen ne dersen o yapar sinemaya gidin mesela aynı yıldızın altında ya gidin sonra yemek yiyin sahil falan varsa oturun taşlara sarılın fln ama istanbuldaysan hortum ve sel uyarısı var söyliyim

Mersinin anamur ilçesi yanıyoruz burada :D Sinema yok burada malesef ama deniz kenarı olacak büyük ihtimal :D Bide ilk günden kıza para yedirmek doğru mu sizce ?

• quote:

quote:

ben ilk buluşmada elini bile tutamadım :) sonradan alışıyosun şuan 248. günümüz utanma diye bişey yok :) tavsiyem hiç utanma sen ne dersen o yapar sinemaya gidin mesela aynı yıldızın altında ya gidin sonra yemek yiyin sahil falan varsa oturun taşlara sarılın fln ama istanbuldaysan hortum ve sel uyarısı var söyliyim

Mersinin anamur ilçesi yanıyoruz burada :D Sinema yok burada malesef ama deniz kenarı olacak büyük ihtimal :D Bide ilk günden kıza para yedirmek doğru mu sizce ?

israfa gerek yok çok ucuz da olmasın ortasını sen bul :)

• quote:

quote:

quote:

israfa gerek yok çok ucuz da olmasın ortasını sen bul :)

Anladım sanırım teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.