Şimdi Ara

Kızla nasıl konuşabileceğimi bilmiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulda hoşlandığım bir kız var fakat hiç muhabbetimiz felan yok. O bana bakıyor ben ona bakıyorum bir ara konuşmaya karar verdim gelmemişti okula arkadaşlarına sordum hasta dediler sonraki gün geldi fakat ben konuşmaya yüz bulamadım herhalde arksdaşları da buna olayı çaktı bu çocuk seni sordu dün felan diye her tenefus bana bakıyor sanki ne konuşmak istiyorsun anlamında kızla konuşmayı önceden kafamda kuruyorum tam plana uygun hareket edeceğim kızı görüyorum kafamda planladigim her şey uçup gidiyor konuşamıyorum önerisi olan biri yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kurma bi sey git direk. Her sey mukemmel olur diye kurarsin, bu sefer azicik bir sey bekledigin gibi olmayinca fena patlarsin.

Boyle bir seyleri kafanda kuracak vaktin varsa, o vakti bosa harciyorsun demektir. Kendine oyle bos bir vakit birakma, her anin hayati dolu dolu yasamakla ve kendini gelistirmekle gecsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    hocam genelde okula giderken veya boş bir derste vb düşünüyorumda bu konuyu, planlamazsam onun yanında ne konuşacağımı bilemem diye düşünüyorum

• MantarAga M kullanıcısına yanıt
    Tamam zaten bilemeyeceksin, olay o. Cok detayli hazirlanmis ama kasinti durmaktansa, spontan gideceksin, gerekirse sacmalayacaksin ve kendi kendine guleceksin. Kizlar senden ozguvenli olmani istiyor. Sense yaptiginla ozguven kirintin dahi olmadigini direk belli ediyorsun. Cik disari hayati yasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 27 Eylül 2023; 19:2:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağ ol hocam, aslında asosyal bir tip değilim kızın arkadaşlarıyla vb direk konuştum fakat bu kızda neden böyle oldu bilmiyorum

Hocam direk gir konuya Dünyanın Sonu değil ya bir şey kaybetmezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam cesaret toplayıp konuşacağım herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl kız bulurum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yeminle önünde eğiliyorum kral ne dediysen çıktı

Sonuç ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 29 Eylül 2023; 18:18:37 >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt
    Okuldaki turnuvayı bahane ederek takıma cağırma bahanesiyle konuştum, benim kafamda full kabul edecek diye kabul ettiğim için sonrasını planlamadım gittim kıza sordum red etti öylece arkamı döndüm gittim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.