Şimdi Ara

Kızlar, bir damat adayında aradığınız nitelikler neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Sizlere sesleniyorum forumun saygıdeğer bayan üyeleri. Bir damat adayında aradığınız kriterleri önceliklerinize göre sıralayacak olsanız, nasıl bi sıralama yapardınız? Listenin başında hangi kriter olurdu? Vazgeçilmezleriniz neler? Amacım yaptığınız tercihlere dayanarak genel bir eğilim ve profilin ortaya çıkmasını sağlamak ve de evliliğe adım atmadan önce muhtemelen sizinle aynı sosyo-kültürel çevreden gelecek olan eş adaylarının tercihleri hakkında damat adaylarının bir fikir sahibi olmasını sağlayarak duruşlarını ve tavırlarını gözden geçirmesine imkan vermek.

Katılan yada katılmayan herkese şimdiden teşekkürler

Not : Konu elbette yorumlara açıktır fakat mevzunun dağılmaması ve bağlamından kopmaması için duyarlı olalım lütfen. Arzu edildiği takdirde başka bi başlık altında daha geniş bir katılımla bu konu tartışmaya açılabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Babajaro

Evet. Sizlere sesleniyorum forumun saygıdeğer bayan üyeleri. Bir damat adayında aradığınız kriterleri önceliklerinize göre sıralayacak olsanız, nasıl bi sıralama yapardınız? Listenin başında hangi kriter olurdu? Vazgeçilmezleriniz neler? Amacım yaptığınız tercihlere dayanarak genel bir eğilim ve profilin ortaya çıkmasını sağlamak ve de evliliğe adım atmadan önce muhtemelen sizinle aynı sosyo-kültürel çevreden gelecek olan eş adaylarının tercihleri hakkında damat adaylarının bir fikir sahibi olmasını sağlayarak duruşlarını ve tavırlarını gözden geçirmesine imkan vermek.

Katılan yada katılmayan herkese şimdiden teşekkürler

Not : Konu elbette yorumlara açıktır fakat mevzunun dağılmaması ve bağlamından kopmaması için duyarlı olalım lütfen. Arzu edildiği takdirde başka bi başlık altında daha geniş bir katılımla bu konu tartışmaya açılabilir.

Bize neden böyle sorular sorulmaz ?
    Hep kızların mı peşinden gidilir.
    Hillary Duff mu JoJo mu ?

• sıralama yapamamda söyleyim...
    önce yakışıklı olsun, yaşı benden en fazla 3 yaş büyük olsun, öğretmen,doktor avukat gibi bişi olmasın, maddi açıdan babamla aynı seviyede olsa iyi olur, ev işlerinden anlasın, titiz olsun en önemlisi bana bağırmasın bide benim sözümü dinlesin...
    aklıma geldikçe yazarım...
  • Konu yeterli olgunluğa ve katılıma ulaşır ve kızların genel eğilimi ortaya çıkarsa, aynı soruyu damat adaylarına da yönelteceğim . Önce tarafların kartlarını bi görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

sıralama yapamamda söyleyim...
    önce yakışıklı olsun, yaşı benden en fazla 3 yaş büyük olsun, öğretmen,doktor avukat gibi bişi olmasın, maddi açıdan babamla aynı seviyede olsa iyi olur, ev işlerinden anlasın, titiz olsun en önemlisi bana bağırmasın bide benim sözümü dinlesin...

Tercihlerini paylaştığın için saol
  • quote:

quote:

3. soruma cevap aldığımı sanmıyorum.
    Erkek olduğum için 3.sınıf vatandaş mı görüyorsun ?

• ben birazdan açıklıyıcam

az sonraaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidas_

quote:

quote:

3. soruma cevap aldığımı sanmıyorum.
    Erkek olduğum için 3.sınıf vatandaş mı görüyorsun ?

Estağfrullah dostum o anlama gelecek bir yorum yada bir çağrışım yapılmadı.

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: respiro

Güvenilir olsun
    Zeki olsun
    Erkek olduğunun farkında olsun
    Sorunlu birisi olmasın
    Düzgün bir ailesi ve geçmişi olsun
    Göze (ya da gözüme) hitap etsin
    Gereksizce boş boş konuşmasın ve salak salak her şeye gülmesin, efendi olsun
    Sorumluluk sahibi birisi olsun
    Korkak olmasın
    Çalışkan olsun
    Üstüne vazife olmayan işlere karışmasın
    Kaypak olmasın
    Haklı olduğuna inandığı konularda tepkilerini dile getirebilir birisi olsun

Ki böyle birisi de yok zaten.

Teşekkürler
  • adam olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

adam olsun .

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

adam olsun .

sigara içmesin
  • quote:

adam olsun .

/>
  • quote:

/>

hırsız
  • quote:

adam olsun .

Yorum için saol ama biraz muğlak bir tanım olmuş, her yöne çekilebilir , daha açık ve net bir tarif getirsen iyi olurdu
  • enteresan
  • VAAAOOOOOOVVVVv
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.