Evet. Sizlere sesleniyorum forumun saygıdeğer bayan üyeleri. Bir damat adayında aradığınız kriterleri önceliklerinize göre sıralayacak olsanız, nasıl bi sıralama yapardınız? Listenin başında hangi kriter olurdu? Vazgeçilmezleriniz neler? Amacım yaptığınız tercihlere dayanarak genel bir eğilim ve profilin ortaya çıkmasını sağlamak ve de evliliğe adım atmadan önce muhtemelen sizinle aynı sosyo-kültürel çevreden gelecek olan eş adaylarının tercihleri hakkında damat adaylarının bir fikir sahibi olmasını sağlayarak duruşlarını ve tavırlarını gözden geçirmesine imkan vermek.
Katılan yada katılmayan herkese şimdiden teşekkürler
Not : Konu elbette yorumlara açıktır fakat mevzunun dağılmaması ve bağlamından kopmaması için duyarlı olalım lütfen. Arzu edildiği takdirde başka bi başlık altında daha geniş bir katılımla bu konu tartışmaya açılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Babajaro
Evet. Sizlere sesleniyorum forumun saygıdeğer bayan üyeleri. Bir damat adayında aradığınız kriterleri önceliklerinize göre sıralayacak olsanız, nasıl bi sıralama yapardınız? Listenin başında hangi kriter olurdu? Vazgeçilmezleriniz neler? Amacım yaptığınız tercihlere dayanarak genel bir eğilim ve profilin ortaya çıkmasını sağlamak ve de evliliğe adım atmadan önce muhtemelen sizinle aynı sosyo-kültürel çevreden gelecek olan eş adaylarının tercihleri hakkında damat adaylarının bir fikir sahibi olmasını sağlayarak duruşlarını ve tavırlarını gözden geçirmesine imkan vermek.
Katılan yada katılmayan herkese şimdiden teşekkürler
Not : Konu elbette yorumlara açıktır fakat mevzunun dağılmaması ve bağlamından kopmaması için duyarlı olalım lütfen. Arzu edildiği takdirde başka bi başlık altında daha geniş bir katılımla bu konu tartışmaya açılabilir.
Bize neden böyle sorular sorulmaz ? Hep kızların mı peşinden gidilir. Hillary Duff mu JoJo mu ?
sıralama yapamamda söyleyim... önce yakışıklı olsun, yaşı benden en fazla 3 yaş büyük olsun, öğretmen,doktor avukat gibi bişi olmasın, maddi açıdan babamla aynı seviyede olsa iyi olur, ev işlerinden anlasın, titiz olsun en önemlisi bana bağırmasın bide benim sözümü dinlesin... aklıma geldikçe yazarım...
Konu yeterli olgunluğa ve katılıma ulaşır ve kızların genel eğilimi ortaya çıkarsa, aynı soruyu damat adaylarına da yönelteceğim . Önce tarafların kartlarını bi görelim
quote:
Orjinalden alıntı: suree
sıralama yapamamda söyleyim... önce yakışıklı olsun, yaşı benden en fazla 3 yaş büyük olsun, öğretmen,doktor avukat gibi bişi olmasın, maddi açıdan babamla aynı seviyede olsa iyi olur, ev işlerinden anlasın, titiz olsun en önemlisi bana bağırmasın bide benim sözümü dinlesin... aklıma geldikçe yazarım...
Tercihlerini paylaştığın için saol
quote:
Orjinalden alıntı: Babajaro
quote:
Orjinalden alıntı: suree
3. soruma cevap aldığımı sanmıyorum. Erkek olduğum için 3.sınıf vatandaş mı görüyorsun ?
3. soruma cevap aldığımı sanmıyorum. Erkek olduğum için 3.sınıf vatandaş mı görüyorsun ?
Estağfrullah dostum o anlama gelecek bir yorum yada bir çağrışım yapılmadı.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Güvenilir olsun Zeki olsun Erkek olduğunun farkında olsun Sorunlu birisi olmasın Düzgün bir ailesi ve geçmişi olsun Göze (ya da gözüme) hitap etsin Gereksizce boş boş konuşmasın ve salak salak her şeye gülmesin, efendi olsun Sorumluluk sahibi birisi olsun Korkak olmasın Çalışkan olsun Üstüne vazife olmayan işlere karışmasın Kaypak olmasın Haklı olduğuna inandığı konularda tepkilerini dile getirebilir birisi olsun
Ki böyle birisi de yok zaten.
Teşekkürler
adam olsun .
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
adam olsun .
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
adam olsun .
sigara içmesin
quote:
adam olsun .
/>
quote:
/>
hırsız
quote:
adam olsun .
Yorum için saol ama biraz muğlak bir tanım olmuş, her yöne çekilebilir , daha açık ve net bir tarif getirsen iyi olurdu