Şimdi Ara

kızlar erkeklere neden aşık olurlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızlar neden erkeklere aşık olurlar ? tipimde orta,yani saçımı,sakalımı,bıyığımı kestiğimde, çağatay ulusoy gibi görünüyorum,şuan afedersiniz tipimi b*k götürüyor,saçlar,bıyıklar,sakallar..almış başını gidiyor,asosyalin tekiyim,ailenin kurallarıyla evde yaşıyorum,yani fazla çevremde yok,okulda vardır 2 3 kişi
    ama okulda görüşüyoruz,şimdi görüşemiyoruz,kızlar neden erkeklerden hoşlanırlar abi ? tipe mi paraya mı ? bence ikisindende değil,yani bana göre değil,karaktere olabilir mi acaba ? kızın biraderine en son direksiyon seti hediye etmiştim,ondan olabilir mi ?

• Kızlar erkekten alacağı faydaya bakar. Yakışıklıysan arkadaşlarına hava atar . Paran varsa istediği şeyleri alabilir . Çocukları veya hayvanları severken görürse ilerde cocugunuz olursa ona bakacagini düşünüp sana güvenir. Yemek yapabiliyorsun ilerde ona yemek yapabileceğini düşünür. Sakim ve sabırlı bir insansan ilerde zor durumlarla karşılaşınca baş edebileceğini düşünür. Kendine faydalı özellikler kat kısaca
  • :((
  • Bugün direksiyon seti hediye eden yarın araba hediye eder diye düşünmüş olabilir.
  • Kızlar erkekten alacağı faydaya bakar. Yakışıklıysan arkadaşlarına hava atar . Paran varsa istediği şeyleri alabilir . Çocukları veya hayvanları severken görürse ilerde cocugunuz olursa ona bakacagini düşünüp sana güvenir. Yemek yapabiliyorsun ilerde ona yemek yapabileceğini düşünür. Sakim ve sabırlı bir insansan ilerde zor durumlarla karşılaşınca baş edebileceğini düşünür. Kendine faydalı özellikler kat kısaca
  • Direksiyon seti çok önemli bak. Bir kızın abisine direksiyon seti aldıysan kesin o kız senindir.
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın.Olay kesinlikle budur.
  • ben kız olsam kendimin erkek haliyle yatardım iyi anlaşırdık vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Direksiyon seti çok önemli bak. Bir kızın abisine direksiyon seti aldıysan kesin o kız senindir.
    harbi mi lan yazını okurken redbull içtim, boğazımda kaldı
  • neden cinsel cekim duydugunu mu soruyorsun? ben bunu merak ediyorum mesela.biz bilemiyoruz nasil bisey oldugunu.kizlara bakiyorum cekici organlari var.ama bizde fazla bisey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

harbi mi lan yazını okurken redbull içtim, boğazımda kaldı

Harbi değil. Bilmiyom ki.
  • Kızlara mı aşık olsunlar
  • Cinsel olarak kızı çekersen heyecanlandırırsan aşık olur çok da düşünmemek lazım.
  • Nick mesaj uyumsuzluğu
  • Cok iyi bir erkek vucudu cok iyi bir kadin vucudundan cok daha harika. Erkek vucudunun gercekten muhtesem bir tasarimi var. Fiziksel acidan bakarsak agir homofobik biri olarak bile bunu rahatlikla soyleyebilirim.
  • Redpill verin şu arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Kızlar erkekten alacağı faydaya bakar. Yakışıklıysan arkadaşlarına hava atar . Paran varsa istediği şeyleri alabilir . Çocukları veya hayvanları severken görürse ilerde cocugunuz olursa ona bakacagini düşünüp sana güvenir. Yemek yapabiliyorsun ilerde ona yemek yapabileceğini düşünür. Sakim ve sabırlı bir insansan ilerde zor durumlarla karşılaşınca baş edebileceğini düşünür. Kendine faydalı özellikler kat kısaca
    Bir yerde haklısın. Basit bir denklem. Saydıklarından hiçbiri bir erkekte yoksa yani vasıfsız bile olsa eğer kızı bir şekilde eğlendirip hoş vakit geçirtebiliyorsa kız yine o erkeğe aşık olabilir, ki oluyor da. Zira yine o vasıfsız erkekten hoş vakit geçirme / eğlenme alanında istifade ediyor. Yani hep bir gerekçe var esasında özünde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.