Burdaki arkadaşların çoğunun problemini anlıyorum.Sebebi siz degilsiniz arkadaşlar kendinizi üzmeyin erkekler olarak biz birbirimizi bu duruma soktuk.Kiz arkadaşlarımdan orta yada altı bir tane bile boş kalmiyor üst olanları söylemiyorum bile. ne arkadaş ne sevgili anlamında öyle bir yürüyorki insanlar görmeniz lazım ee bu kadar ilgi karşısında kızlarda çok seçici olmaya çalışıyor yada sıkılınca,canı istediğinde değiştiriyor acı ama gerçek bu sonuç olarak kendinizi üzmeyin keyfinize bakın çokta takmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızlar haklı arkadaşlar
-
-
lise ve üniversite döneminde etraflarında çok sayıda yaşıt olduğu için ilgi görüyor olabilirler ama okul sonrası dönemde kızların ilgi yağmuruna tutuldukları falan yok. ciddiyim. hatta erkek bulamayan sürüyle kız var desem yeridir.
kızla çıkıp takılıyorsun bakıyorsun kız ikinciyi çıkma konusunda isteksiz, hemen bırakıyorsun, hiç ellemiyosun, paylaşımlarını beğenmek gibi birşey bile yapmamalısın. er ya da geç kız geri dönüp tekrar kendi teklif ediyor çıkmak için. 25+ yaşa gelmiş her erkek bunun birden çok örneğini yaşamıştır. tabii ki bu durumda sen "yedeğin yedeğinin yedeği" olmuş oluyorsun ama demek istediğim şu, gerçek anlamda ilgi yağmuru olsaydı kızların hiçbirinin geri dönmüyor olmaları gerekirdi. bu bahsettiğim kızların hepsi de lise-üniversite okurlarken çokça ilgi görmüş, hiç boşta kalmamış kızlar, çöp falan değiller yani hatta gayet de güzeller TR şartlarında.
bide sen zaten muhabbet kurmayı biliyorsan, erkeksi davranışın nasıl olması gerektiğini öğrendiysen o zaman kız alternatiflere bakıp seni bırakmaz kolay kolay. çünkü etrafta sürüyle sünepe var.
ama öğrenmek gereken en temel unsur şu: ERKEK BALIKÇIDIR, KIZLAR DA BALIK SÜRÜSÜDÜRLER yani:
1- erkek: "şu kızı seçtim, onu avlayacağım" diye seçim yapamaz, oltaya geleni yer.
2- erkek tek bi balık avlayıp hemen avcılığı bırakmaya odaklanmamalıdır, aynı anda çok sayıda balığa olta atabilme kafasını benimsemelidir.
3- erkeğin kafa yapısı kendi oltasını geliştirmeye, ve balık avlama taktiklerini pratik ederek bu konuda uzmanlaşmaya yönelik olmalıdır.
çoğu genç dostumuz "şu kıza aşık oldum" diyerek kendi geleceğini kıza göre şekillenirmeye kasar. yazacağı üniversiteyi kızın gideceği şehire göre yazanlar var bunu yapmayın. vaktinizi kendi bireysel kariyerinizi ve bireysel değerinizi geliştirmeye harcayın. bunu yaptığınızda kız bulamamak diye birşey söz konusu olmayacak zaten.
siz şimdi okulda kızların erkeklere karşı çok avantajlı olduklarını görüyorsunuz ama kızın avantajı azalarak gider ve bi noktada kalıcı şekilde sona erer. sizin erkeklik değeriniz ise, okulda öğrenci olduğunuz dönemde düşük gibi görünebilir, ama ileriki yaşlarda katlanarak değerleneceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Haziran 2022; 6:50:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğru. Etraftakilerden farklı olup sizle konuşması değişen kızlara tavır koymaya, hatta direkt silmeye başlayın. Kızlar bu gibi durumlarda cidden afallıyor nasıl yani daha düne kadar ağzımın içine düşüyordu şimdi noldu diyip sizi hedef belirliyor. Yaşandı, denendi, onaylandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sert davranma olayı her kız için geçerli değil. Kimisi sert hoşlanan seviyodur ama kimisi kibar erkeklerden hoşlanıyodur o yüzden bir düşünceye körü körüne bağlanılmaz.
-
Üstlerinde o kadar ilgi varken alıcısı cokken peki neden ben dün 150 kg adamın yaninda çıtır kız gördüm ellerinde siyah poşet vardı göl kenarında yürüyorlardı iceceklerdi yani gece gece. Parası var derseniz gerçekten sinirlenirim oraya arabayla giderlerdi o zaman... Hergun böyle vakalar görüyorum. Tanıdığın olacak onlar seni buluşturacak ortamın olmassa zor. Kızlara tanıdık çöpçü mi yoksa tanımadık öğretmen mi de gider o tanıdığı seçerler. Çok değişik kafaları var ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızlar haklı falan değil kekw. İmkanlar elverdiği için kızlar rahatça dürtüleriyle hareket edebiliyorlar. Erkekler bu kadar saf olmasaydı o kızlar imkanlara sahip olamayacaktı zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X