Şimdi Ara

Kızlar Kaslı Erkeklerden hoşlanırmı bilenler cevaplasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar soru açık ve net kızlara sorunca çoğu hoşlanmıyoruz felan diyo yaşayan varmı bu durumu

• Bi süredir kullanıyorum orantısız şişirme gibi bişey olmadı. Daha doğrusu şişme gibi birşey olmadı.

Misal protein tozu en yaygın kullanılan bu sen bunu kullandığında vücuda protein giriyor git sağ meme büyüt solu büyütme gibi bir durum yok. Ayrıca vücuttaki proteinler hangi kasta hasar varsa orayı tedavi etmeye gider. Orantısızlıktan kastın şu olabilir kullanan kişilerin düzenli şekilde vücut çalışmaması misal sadece kola abanmak gibi aksi taktirde böyle bir durum olmaz.
  • Kilolu veya 150-200 kilo kas olmadıktan sonra her türlü beğenirler, fit ve sağlıklı fizik her zaman en iyisidir
  • Belirli düzeyde

Mesela benim kol kasına karşı ağır bir zaafım var.

Fakat amele gibi olmayacak.

Şişirme botta olmayacak.

İnsani boyutlarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Kilolu veya 150-200 kilo kas olmadıktan sonra her türlü beğenirler, fit ve sağlıklı fizik her zaman en iyisidir
    hocam ben görünce etkilenmelerini istiyorum böyle bi etkisi varmı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam ben görünce etkilenmelerini istiyorum böyle bi etkisi varmı yani

Alıntıları Göster
    Fit vücudun etkisi de budur hocam, fit olursan kıyafetleri üstünde iyi taşırsın, doğal olarak gören etkilenir.
  • sevısmede cok etkısı olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Fit vücudun etkisi de budur hocam, fit olursan kıyafetleri üstünde iyi taşırsın, doğal olarak gören etkilenir.

Alıntıları Göster
    hocam sana şöyle anlatayım kıza vucudumuzun gözüktüğü bi fotoyu attık özelden ve baya kaslıyız o açıdan bizi görmeden etkilermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir dh atasözü der ki kaslı bir cüzdan bütün kızları dize getirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 senedir yapıyorum çok düzenli gitmedim aman aman bir vücudum yok ama baya toparlandı. Dışarıda kızların bakışları değişti bunu çok net fark ediyorum. Ayrıca bir sosyal medyada sırttan bir resmimi ekledim resimin etkisiyle çok gelen var.

Sana tavsiyem yapmayı düşünüyorsan kesinlikle yap spor, kas güzel bir şeydir. Hiç zararı olmaz sana, amele gibi olmayacak vs denmiş burada. Ameleden kastı sanırım baya kaslı olmak onu da yapmak kolay değil. En az 3-4 seneni çok disiplinli şekilde çalışma sonucu alırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RenjiAbarai kullanıcısına yanıt
    Amele dediğim damacana kaldırıp yamuk yuluk yapılmış, estetik değeri olmayan kastır. Hani bizim bu dalga geçtiğimiz kekolar yapar üstsüz fotolarını facebook'a koyarlar altına da söz yazarlar, o işte amele kası.

Bayağı şişirilmiş ayı gibi kaslarda hoş değil. En azından benim için.

• Kas görünce ıslaniyoruz

• Kadın mısınız hocam

• Anladım. Ayı gibi şişirilmiş de zaten cidden çok büyük emek istiyor kolay olmuyor.

• Çok şişmediğin sürece, supplement vb almadığın sürece iyidir
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Evet, ne yapacaksın?

• Suplementin günahı ne

• RenjiAbarai kullanıcısına yanıt
    Orantısız şişiriyorlar. Kas genişliyor tendon gelişmiyor.

• Bi süredir kullanıyorum orantısız şişirme gibi bişey olmadı. Daha doğrusu şişme gibi birşey olmadı.

Misal protein tozu en yaygın kullanılan bu sen bunu kullandığında vücuda protein giriyor git sağ meme büyüt solu büyütme gibi bir durum yok. Ayrıca vücuttaki proteinler hangi kasta hasar varsa orayı tedavi etmeye gider. Orantısızlıktan kastın şu olabilir kullanan kişilerin düzenli şekilde vücut çalışmaması misal sadece kola abanmak gibi aksi taktirde böyle bir durum olmaz.

• Kızlara sorsan herzaman efendi erkek ister. Kas sevmez. Ama ne hikmetse tercihleri her zaman p*c erkekler olur. Kaslı erkeklere dibi düşer vb vb. Söyledikleri ve istedikleri bir degil yani evet kas severler.

• Evet kasli paradan hoşlanirlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.