yani kızlar saçı sıfır olan erkekleri çok çekici ve karizmatik bulurlar ama şurada saç var şurada yoksa pek çekici olmaz biraz daha düzenli bir açıklıksa yine çekici olabilir ama düzensizse zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Merhl
Herhalde ole aci gerçekler.
yav o değilde bu hep ajanlar kel oluyo ya e diyelim soktat gördün şu kel olan ajan dersen hemen görürler siyah saçlı desen hangisi derler haksızmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Aoi.
Konuşma sanatını öğreneceksin. Ağzın laf yapacak. Bal gibi de evlenirler. Kel erkekleri daha çekici bulanlar bile var.
Alıntıları Göster
bence kellik irikişilere yakışır. he tabi cılız biriysen kas yapmaya çalış bence
quote:
Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman
Johny Sins?
Ne alaka
Sadecr kafanin ustu kel ise kotu görünür, sifirlayacan hepsini
quote:
Orijinalden alıntı: valorank
Sadecr kafanin ustu kel ise kotu görünür, sifirlayacan hepsini
para varsa saç önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: kaanbaba95
yani kızlar saçı sıfır olan erkekleri çok çekici ve karizmatik bulurlar ama şurada saç var şurada yoksa pek çekici olmaz biraz daha düzenli bir açıklıksa yine çekici olabilir ama düzensizse zor.
duzenli kellerdenim bana kellik yakisiyorda zaten hep dikkatimi ceker kelrrin yaninda super bayanlar var neden benim yanimda yok meslegim siforluk olabilirmi
Iyi bir isadamiysan saygınlığının paran varsa sorun olmaz ama siradan tişört vs takılan bi insanda hos durmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: No More Sorrow
Iyi bir isadamiysan saygınlığının paran varsa sorun olmaz ama siradan tişört vs takılan bi insanda hos durmaz.
yok kardes ne is adami soforum yas da 38 oldu
quote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Bu mesaj silindi.
Etrafındaki kellere bakarsan hepsinin evli olduğunu farkedersin.Kadınlara çekici mi geliyor artık bilmiyorum kel erkekler hep evli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: oace
arkadaslar basimin ustu kel benim icin sorun yokta kizlara itici gelirmi kizlar kacarmi kellerden bu gune kadar kizlar yaklasmadi yanima
jason stathamda kel
Keller %80 karizmadir.Sende o gruptaysan kesinlikle talibin çıkar.
Mesela Joni Sins.
Yada Nickim,Avatarım ve imzamda olan Kratos gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
Etrafındaki kellere bakarsan hepsinin evli olduğunu farkedersin.Kadınlara çekici mi geliyor artık bilmiyorum kel erkekler hep evli oluyor.
evet nerdeyse evli acaba kel olmadan oncemi evlendiler benimde saclarim vardi 5 sene oncesine kadar bide maddiyatla ilgili zengim olsadim kellik kusur olmazdi