Öncelikle herkese selamlar benim bi sorunum var kime açılıcağımıda bilemedim en iyi arkdşlarım fdhde bende buraya açılayım dedim çok sevdiğim bi kız var daha yeni çıkmaya başladık ama kızla bi türlü konuşucak bişiler bulamıorum akşam telefonda yada msn başına geçtiğim zaman tıkanıp kalıorum slm nbr nasılsın başka bişi bulamıorum konuşcak nolur yardım edin bu konularda biraz acemiyim yaşım 16 .Siz olsanız nelerden bahsederdiniz ne yapardınız biraz yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin.
smdi bak acemi seni, ilk önce GİRİS tabiri caizse yani nbr naıslsın nasıl gıdıyo günün nasıl gectİ ya mutlusmusn hayat nasıl hangi üniye gitmek istıyon müzik tarzın ne sacmala olum kızakonfucyus ne demis sacmalayın bol bol sende sacmala kız ne laf yapıyo bunun ağzı desin sonra romantizme gec sorular sor etki tepki alırsın unutma by
quote:
Orjinalden alıntı: Nightcrawler_
Öncelikle herkese selamlar benim bi sorunum var kime açılıcağımıda bilemedim en iyi arkdşlarım fdhde bende buraya açılayım dedim çok sevdiğim bi kız var daha yeni çıkmaya başladık ama kızla bi türlü konuşucak bişiler bulamıorum akşam telefonda yada msn başına geçtiğim zaman tıkanıp kalıorum slm nbr nasılsın başka bişi bulamıorum konuşcak **** yardım edin bu konularda biraz acemiyim yaşım 16 .Siz olsanız nelerden bahsederdiniz ne yapardınız biraz yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin.
baba kızı bulmuşsun daha ne istiyosun her türlü konu konuşabilirsin bundan basit ne var ki,içine kapanık olma aklından geçen her şeyi paylaş neelr yapıyorsan yani..bende de konu bol kız yok ama sen nasılsan öle ol derim her şeyini anlatmayınca bu sefer de kızın ilgisini çeker ve seni merak etmiş olur..
ya arkadaslar bende 120 kilo oldugum icin kimseyle cikamaistim 45 kilo verdim ama bahtim acilmadi ya bir yardim yalniz biraz zor begeniyorum ama begendinmide tam yani ama acilmak cesaret yok nasil bu isler ya
Kendin ol ve sakin ol... doğal ol derken çok ta erkek arkadaşların yanında davrandığın gibi davranma kızın yanında.
abi ama arkadaslar rencide edince beni bende otomatikman hayvan gib idawraniyorum birde kizlar eski 45 kilo fazla halimide biliyorlar belki yeni kızlarlami tanismayalim birde yakiskli olmayabilirim bazlari sadece yuze bakiyor
garibanlar topiği olmuş bu..takılın kafanıza göre gençler geç olsun güç olmasın...bu işler kısmet işi..zorlayarak nereye kadar karşı tarafa aktarabileceğiniz düşünceleriniz,duygularınız ve ona kadınlığını ve değer verdiğinizi hissettirecek değerleriniz ki artık ben bu devirde ona meziyet diyorum heh işte onlardan olsun...
Ula biz gün boyu dışarda takılıyoduk akşam saatlerce sıkılmadan telefonda konuşuyoduk( işte ne konuşuyosak laf lafı açıyo demekki)
sonra bide gece evde konuşamıyo diye saatlerce mesajlaşıyoduk vaybe ..... (ulan ne yazıyodum ben o kadar ya hayret ettim şimdi kendime...)