2 kız arkadaş konuşurken duydum, sevgili arayan kız doktor ve diğer kız ona mimar bulmuştu. doktor kız ise doktor diş doktoru yada mühendis olmalı gerisi umrumda olmaz dedi, ben sıralaması ilk 5 binde okuyanlarda sonradan zengin oluyolar dedim kız ise olsun birine söylerken kocam olarak tanıtacağım kişinin mesleği beni taşımalı dedi :d bu karılar ne kafası yaşıyolar anlayamıyorum |
Kızlar sevgili seçerken direk yök sıralaması kendinden yüksek bölüm dışını eliyor. Konuşan 2 kızdan
-
-
kim dedi
-
Biz bunları yazdık hep. Piyasalarını yükseltmek için okuyorlar insanlığa, topluma fayda sağlamak için değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıp neden okuyolar sizce,sadece yüksek gelir getirisi bir iş olduğu için %80 i tıp ı bu yüzden okuyor,bunu şöyle anlayabilirsiniz aile durumu iyi ve mükemmel olan bir insan eğer tıp ı okuyorsa işte bu birey onun için insanlığa faydalı olmak için bu mesleği seçmiştir.
Not: Genelleme yapmıyorum %80 i diyorum yanlış anlaşılmasın.
-
knk haklısın
-
ha mühendis ha mimar ne farkı var?
-
Biz yıllardır bunları hep dedik statü her şeydir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Temples -- 15 Mart 2023; 17:38:47 > -
Hocam sosyal statüye bakıyor mu kadın ?
Bakmaz olur mu... Sosyal statüden önemli kaç tane şey var kadın için
-
TİP ?
Başlığa bak. Önce bir imla öğren..
Evet bütün kızlar KOCA arar. Koca hem büyük ve iri olmalı hem de statü olarak kızdan KOCA olmalı..
İslam da bu yüzden erkeğe mirasta 2 pay verilir.
Evlenmeyi kolaylaştırmak için. Ama maalesef laikçilerjn kafası insan doğasına aykırı (komunizm gibi) şeyi normal kabul ettiği için bugün aile zor kurulur kolay yıkılır. Bunların hepsi çağdaşlık denen yobazlık yüzünden
Statüye, paraya gelen kadının emekçi gacılardan bir farkı var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biz bunları yazdık hep. Piyasalarını yükseltmek için okuyorlar insanlığa, topluma fayda sağlamak için değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X