Şimdi Ara

Kızlar ve Erkekler (Bol taktik içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemekte yarar var bunlar sadece benim tecrübelerim arkadaşlar yani sonrasında vay efendim sen böyle dedin de kız bana sövdü vay efendim kızdan haber alınamıyor falan demeyin :D Her neyse gelelim benim edindiğim tecrübelere belki çoğunuz biliyordur ama yararlı olabileceğini düşündüm;
    1-)Eğer bir kıza yazıyorsan kesinlikle ve kesinlikle mesajlaşırken veya yüz yüze konuşurken "sen nasıl istersen,rahatsız etmiyorum umarım" tarzında cümleler kullanmayın kendinizden emin olun
    2-)Kızlar ilgiyi çok sever arkadaş bu bir gerçek ama bunun da bir ayarı var,bi yerde kızı övüp egosunu tavan yaparken birden ters köşe yapmasını bileceksin yoksa kızı bir daha ordan indiremezsin :D
    3-)Kendinden ödün vermeyeceksin,ödün vermeyeceksin derken atıyorum kız sana diyodur ki "ya sence göbeğime piercing taksam nasıl olur?" ve sende piercing olayına uyuzsun ama sırf seviyosun diye veya bişeyler olsun diye bu kıza "kesinlikle taktır bence sana çok yakışır" tarzında cevaplar vermeyin baştan kaybedersiniz sonrasında önünü alamazsınız
    4-)Net olun ve ondan da net olmasını isteyin konuşurken kıvırmalara ortam oluşturmamak için ben genellikle yüzyüze konuşmalardan yanayım mesajda çok fazla kıvırma olabiliyor "içerdeydim görmemişim :S ,şarjım bitti" vs...
    5-)Eminim daha sayılacak çok şey vardır fakat ben sonuca bağlamak istiyorum eksik kalanları sizden isteyeceğim.Sonuç olarak bunları yaptıktan sonra aranızda bişeyler olabileceğine inanıyorsanız gidip yüz yüze! konuşun içinizdekileri dökün ama ona muhtaçmış gibi değil iplemiyomuş gibi de değil tam ortasını bulun kıvamı yakalayın yani :D Unutmayın ki sonrasında ulan konuşsaydım keşke demektense yani aklınızda keşkelerin olmasındansa bazen yapmak daha iyidir :)
    Az öncede söylediğim gibi eminim eksikler vardır sizlerinde eklemek istediği şeyler varsa biz de bilelim :)

• 6-)Kesinlikle bir kıza açılacaksanız bunu facede veya numarasını bir arkadaşından alarak değil yüz yüze yapın.kesinlikle emin ve samimi olun.cesur olun falan filan
  • İlgi duyduğunu hissettiğin an gidip biraz onu izleyip konuşacaksınız tek yol budur.
  • her seyin basi kugul olun beyler
  • Aferin genç,seni takdir ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Aferin genç,seni takdir ettim

Eyvallah aslan
  • bunlar klişeler ama her kızdada işe yaramaz nabza göre şeker vereceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven,teknoloji ve kızlar..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bunlar klişeler ama her kızdada işe yaramaz nabza göre şeker vereceksin

dostum klişe diyorsun ama ben bunları bilmeyenleri çok gördüm yani dediğim gibi biliniyordur tabi ama elimden geldiğince hemcinslerime yardımcı olmaya çalıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock24

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bunlar klişeler ama her kızdada işe yaramaz nabza göre şeker vereceksin

dostum klişe diyorsun ama ben bunları bilmeyenleri çok gördüm yani dediğim gibi biliniyordur tabi ama elimden geldiğince hemcinslerime yardımcı olmaya çalıştım

orası öyle sonuçta dhdeyiz üyelerin çoğunluğu antisosyal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.