Şimdi Ara

kızlara bön bön bakmak (göz göze gelmeye çalışmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuna bi açıklık getirelim arkadaşlar bön bön bakan erkek büyük ihitmalle kızın ondan hoşlandığını sanır ve bakmaya devam eder halbuki kız ıyy hayvana bak yicek gibi bakıyor gibi birşey düşünüyordur ama erkek bakmakta ısrar eder iyice hayvanlaşır salyaları akar ve çirkinleştikleride gözlenmiştir.. yyani demek istediğim hemen gelin güvey olurlar.. ve bunlardan inanılmaz nefter ederim sevgilimle dolaşırken sevgilime hiç insan görmemiş gibi bakıyorlar gidip dalasım geliyor ama iste ne yaparsın rezil edecekler kızın öününde neyse bu benim gözlemlediğim bir şey siz ne düşünüyorsunuz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 8 Ekim 2011; 22:31:50 >

• Sen nasıl bakıyon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

Sen nasıl bakıyon ?

daha bi hayvanlaşmadan sanki
  • s.cek gibi bahıyom ben
    mesaj alınıyor
  • kendin için doğru bir gözlem
  • Saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Saçmalamışsın.

kardeş sevgilimde diyor bunları :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyerle göz göze geldik
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızdan kıza göre değişir o. Bakıp gülen de oluyo bi bakıp bir daha bakmayan da olmuyo. Bu isler kesişmeyle baslar
  • bende bazen oluyor.Transa geçiyorum kızda ona bakıyorum sanıyor..Sevgilinde sende haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Saçmalamışsın.

kardeş sevgilimde diyor bunları :S

baktığın kızın totalını kaldıran bi görüşün var ne demek kızın karşısına biri behlül tipli diğeride işte sen tipli birini koy 2nizede bakarkenki hissetttiği aynıdır ben güzelim diye bakılıyor hjee
  • quote:

şuna bi açıklık getirelim arkadaşlar bön bön bakan erkek büyük ihitmalle kızın ondan hoşlandığını sanır ve bakmaya devam eder halbuki kız ıyy hayvana bak yicek gibi bakıyor gibi birşey düşünüyordur ama erkek bakmakta ısrar eder iyice hayvanlaşır salyaları akar ve çirkinleştikleride gözlenmiştir.. yyani demek istediğim hemen gelin güvey olurlar.. ve bunlardan inanılmaz nefter ederim sevgilimle dolaşırken sevgilime hiç insan görmemiş gibi bakıyorlar gidip dalasım geliyor ama iste ne yaparsın rezil edecekler kızın öününde neyse bu benim gözlemlediğim bir şey siz ne düşünüyorsunuz.?

kız mısın???
  • bakmasını bildikten sonra çok etkili silahtır bakışlar.öküzün trene baktığı gibi bakarsan tabi kızlar kaçar
  • Türkiyede erkekler öküz olduğu için kızların bunalması ve g.tünün kalkması çok normal.

Gidin kalalık yerlere hatta sote sakin yerlerde bile kızlar yürürken burnu havada kendinden emin ukela mı ukela 200 gramına güveniyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

quote:

şuna bi açıklık getirelim arkadaşlar bön bön bakan erkek büyük ihitmalle kızın ondan hoşlandığını sanır ve bakmaya devam eder halbuki kız ıyy hayvana bak yicek gibi bakıyor gibi birşey düşünüyordur ama erkek bakmakta ısrar eder iyice hayvanlaşır salyaları akar ve çirkinleştikleride gözlenmiştir.. yyani demek istediğim hemen gelin güvey olurlar.. ve bunlardan inanılmaz nefter ederim sevgilimle dolaşırken sevgilime hiç insan görmemiş gibi bakıyorlar gidip dalasım geliyor ama iste ne yaparsın rezil edecekler kızın öününde neyse bu benim gözlemlediğim bir şey siz ne düşünüyorsunuz.?

kız mısın???

nerden vardın bu kanıya ?

• erkeklerin sana nasıl baktığını yazmışsın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

erkeklerin sana nasıl baktığını yazmışsın da

yani sevgilime bakılmasından nefret ederim :)
  • nedense son olarak hep gözlerine bakıyorum
  • bana ne tarafları dönükse o taraflarına bakarım ben
    kıçı dönükse kıçına
    yüzü dönükse yüzüne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.