Şimdi Ara

kızlara gelince kitleniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulda veya genel olarak bir erkek bana birşey dese hemen cevabını veriyorum ama kızlarla falan tartışmaya giremiyorum kızlardan birisi bana bişey dediği zaman afallıyom bişey diyemiyom bi neden falan diyom sonra oradan uzaklaşıyom biraz iplemez gibi oluyom aslında o iyi oluyo ama yinede cevabını vermek istiyom cıvık ciddi tüm konularda aynı oluyom

• Asosyalsin ve pisiriksin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    pısırıklık konusunda yanılıyorsun . sosyallik asosyallik konusunada gelince üniversite sınavına hazırlanan bir insan ne kadar sosyal olabilir ki ?
  • akışına bırak biz kızlar böyle kendini kasan erkeklerden daha çok kaçarız
  • sarikirmizi6 S kullanıcısına yanıt
    kızları çok salllamman gerktiğini kendine sürekli telkin et.gerekirse psikiyatriste git.emin ol o tırstığın kızların ne beyin ne fizik hiçbir üstünlükleir yok senden.hehe diyip geç üsütnde durma,okul ergen doludur kendini yorduğuna değmez.baya baya hehe de yüzlerine karşı
  • harbi mi
  • aynı konuyu konu dışı ciddi olmayan bölüme yazdım sizlere göre daha ciddi yorumlar geldi. sizlerin öğrenecek daha çok şeyi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkek dediğin özgüvenli olacak. Ama altı boş olan bir özgüven değil tabi.
    Bu özgüveni edinmeyi çalış. Kendini tanıyarak, geliştirerek yaparsın bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçaltında değersizlik düşüncesi var, geçmiş yaşantılarının etkisiyle bu düşünceyi pekiştirmişsin. Ve kızları da gözünde çok büyütmüşsün. Ama onlar da senin gibi insan, onların da kusuru var. Onlar da hata yapabilir ve senden üstün değiller. Sen ne kadar değerliysen onlar da o kadar değerli.
    .
    Kızlarla konuşunca muhtemelen farkında olmadan bu çok önemli biri deyip hareketlerini kontrol altına alıyorsun. Ve buraya dikkat et, kendini kasıyorsun davranışlarını kontrol altına alıyorsundur. Bunun analizini kendin yap. Ama bir daha kitlenme olunca o an bunu gözlemle. O aklında ne düşünceler geçiyor. O anki düşünceleri iyi yakalarsan sorunu iyice tespit etmiş olursun.
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Psikolog musun?
    Bana da bi el at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece25 G kullanıcısına yanıt
    Hayır psikolog değilim, konuyu açan arkadaşın farkında olmadığı şeyleri yazdım sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.