Bende 90'lıyım , lise aşkımla birkaç sene önce tekrar birlikte olmuştuk evlilik düşüncem varken benden ayrılmıştı hemde mesajla yüz yüze bile görüşmedi düşünebiliyor musun 13 14 senedir hayatında hem arkadaşın hem sevgilin olarak bulunan çok çok iyi tanıyorum herşeyini biliyorum dediğin insan senden sadece mesajla ayrılıveriyor bir anda.Ve o mesajla hatıralarındaki tüm yaşanmışlıklar bir anda siliniveriyor böyle flashback gibi kaset geriye sarıyor ve gözünü açtığında artık öyle bir kız öyle anılar öyle el ele tutuşmalar bakışmalar sanki hiç yaşanmamış gibi 2 yabancı olmuş oluveriyorsun.Ben bunu yaşadım ve kimseye güvenim yok artık ilişkim olursada sanki ertesi gün bitecekmiş gibi davranırım kimseye bağlanmam kimseyede körü körüne değer vermem. |
Kızlara Olan Güvenim Artık Tamamiyle Bitti (3. sayfa)

-
-
Burdaki kiz konularini okuyunca diyorumki nolmus bu erkeklere arkadas? Eskiden kadinlarin yakindigi durumdalar. Adam birden cekti gitti aramiyor bir mesajla birakti filan. Zamaninda bende ciktigim kizlardan birini tek bir mesajla birakmistim, sebebiyse artik onunla olmak istemiyordum ve baska biri vardi hayatimda. Kizin kalbini kirmadan birakmak istedim hicbirsey yazmadim, cok zorlayinca bitti artik demistim. Muhtemelen birdaki durumda aynidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 14 Aralık 2021; 23:24:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef iletişim diye birşey yok. Saygı yok empati yok düşünme yok. Biraz da sorumluluk alıp ciddi ilişkiye bineceği zaman ayrılmak için bin bir türlü iş çevirenler var. Yani tek gecelik yaşayacaksın bu ülkede ne yazık ki öyle. Görücü usulü evlenme eskiden varmış. Şimdi 2 hafta bile tahamül edemiyor kimse kimseye. Sonumuz çok kötü...Sadece türkiye de mi böyle bu bilmiyorum avrupa veya abd yada asya ülkelerinde durum nedir bilemem.
-
Yeni bir gün dh de yeni bir ağlak pempe yanaklı """erkek""" konusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kizlar feminist olmus erkek dusmani hepsi.
Burdaki yikiklar da kiz dusmani.
Iki tarafta birbirini lanetliyo
Toksik bi millet olduk. Akilli insan kalmadi.
%100 doğru. Gerçekler ve faydalı tüyolar. Fakat beni ayar eden nokta da tam olarak bu. Ben oyun oynamayı sevmiyorum. Ben çıkar ilişkisi veya koşullara bağlı bir ilişki istemiyorum. İnsanı insan olduğu için seven birini istiyorum. Benim gibi olsun istiyorum. Fakat sanırım böyle bir kadın yok.
-
Hocam az önce büyük bir şok yaşadım yani akıllı kız zeki kız yapmaz öyle şeyler diye düşünüyordum ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi kızın bana menfaati olucak diye ele ele tutuşmalar mıncıklamalar bilmem ne bilmem ne...
Menfaatçi olmayan bir kiz bulursaniz eğer evlenin.
Ahahahahaha😂😂😂😂😂😂
Kizlari tanimazsiniz siz.az biraz tip,az biraz da iş güç para menfaat oldu mu işin içinde kaçırmak istemezler sizi...
Görüyorum sağda solda sokakta orda burda tanisma niyetiyle beni bekleyen kizlari ama yüz veresim gelmiyo nedense
Beni şaşırtan şey siz kendinizde kızların peşinde bu denli koşacak azmi nereden buluyor oluşunuz. Alayı zaman kaybı, her şeyden önce çok yüzeyseller. Verdiğin emeğe değmiyorlar, belki binde biri değiyordur o da bize denk gelmez zaten. Paranız varsa istediğiniz ilişkiyi yaşarsınız ama ilk sayfada da dendiği gibi kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiremezsiniz yine de. Zaten bu zamanda evlenmek de ayrı bir saçmalık.
Her şey olmasa da çoğu şey hormonların bize dayatmış olduğu neslini devam ettirme arzusundan ibaret. Bu kadar kafa yormayın şu konuya, yüz sene içinde hepimiz unutulup gideceğiz zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent'te gezdikçe utanıyorum. Z kuşağı aşırı abartılmış bok
Kaliteli insanlar her nesilden çıkıyor ama Z kuşağında bu oran ne kadar fazla söyleyemiyorum. Teknoloji bağımlısı (ben de dahil ama ben sadece DH ve Webtekno'ya giriyom) saçma salak bir nesil
Hocam hangi kıza sevgililik konusu açsam kaçıyolar soğuma başlıyor direk bunları kullanıp atacaksın ama bizde o kafa o yapı yok sevgililik dediğin an uçuyor hepsi bidaha yazmıyor çünkü sevgili olunca baskı altında hissediyor kendini normal takılacaksın
Hocam internetten nasıl kadın buluyosun ?
Tinder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al bunu oku sabah akşam 1 doz. Erkeklerin %90 penisi boşuna adam zaten kız doğmuş. Düşünce şekli kız ama penisim var diye geziyor.Kızların yedekliğini yapıyor kendini kullandırıyor. 21 y.y kadınlar obje olduysa erkekler pet şişe oldu. Öle olucak böle olucak derken... kadınlar mağdur edebiyatı yaparken erkekler holafoş oldu haberleri yok 😂 Obje istiyosan erkeklere bakmak yeterli.Kalıptan kalıba sokulup erkeksin şu olucan böle olucan...Her bir vajinası olan kafadan karakterli erkek böle olur şöle olur...laf etsen obje muamelesi yapıyosun derler.😜 Kadına iyilik yapan kötülük bulursun.Yapıcaksan da haberi olmadan yapıcan bilmicek yani yapıldığını.O da buna değer olması gerek.Bunu kanıtlaması gerek extra ilgisiyle.
Türkiyede kadın ve kızlara beleşten ilgi ve para veriliyor.Dünya kadar 5 kr etmicek kızlara para harcanıyor.Sonra 5 kr etmicek kızlar pas pas edince güceniyo siksiz türk erkeği sözde 😄✔ Kız sıkımış onu haberi yok👌
-
hepsini okudum işe yaramaz bilgilerle dolu
3 senedir tinderdayım bi tane dönen olmadı mankenmisin hocam ?
Valla kızlar cidden çekilmez.Hiç gerek yok böyle aşk işlerine falan yalnızlık dünyadaki en iyi şeydir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X