< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kızlara Olan Güvenim Artık Tamamiyle Bitti (4. sayfa)

-
-
Sen ben misin hocam ya da ben sen miyim acaba?:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vucut kaslı fotolarmı koyuyosun hocam instaya ?
-
İşte onu dedim ya iş ciddileşmeye başlayınca sorumluluk almak veya kendisini kontrol altında tutan bir erkek falan istemedikleri için uzaklaşıyorlar. Yapabilecek pek birşey yok biz erkekler için. Hayat felsefemizi değiştirecez gerekirse tek gecelik ilişki kuracaz. Elden başka bir şey gelmiyor.
-
şu forumda 10 yıla yakın süredir üyeyim iamburak'ın kız arkadaş konusu açacağı aklımın ucuna gelmezdi.
konuya dönecek olursam, kesinlikle katılıyorum. bir arayış içindeler o arayışı bulduklarında fazla ileri gitmiyorlar. bir de fazla ilgi gösterince iyice egoist kişiliğe bürünüyorlar falan. bence otuz yaşını geçmiş biriyle evlenmek doğru olur ama o kadın otuza kadar kimlerle beraber olmuştur o da var. veya en iyisi yalnız takılmak.
-
Boş konulardan biri sandım ama arkadaşımız çok doğru ve güzel şekilde aktarmış. Tamamına katııyorum.
-
hayatta gördüğüm şöyle birşey var
zaten hiçbir ilişkide, yani kız olsun arkadaşlık olsun ya da işyeri ile aranızdaki ilişki olsun, hiçbir ilişkide karşı tarafa güven duyacam da sonra aramız iyi olacak gibi düşünememiz gerek.
karşı tarafın nasıl bir davranış yapısına sahip olduğunu analiz etmek ve ona göre hareket etmek gerek. hayatta işe yarar tek gerçek yol bu.
bunu söylüyorum çünkü çoğu zaman bunu anlayamıyoruz. birçoğumuz sonunda bizi hayal kırıklığına uğratacak ilişkiler kuruyoruz.
"kızlar güvenilir midir yoksa değil midir" sorusunun cevabı çok açık: soru hatalı. illa güvenilirlik açısından bakacaksak, babamıza bile güvenmemeliyiz yeri geldiğinde. gerçek soru şu olmalı: kızların davranış modelleri nedir?
kızların davranış modelleri, erkek ile düzenli ve dengeli bir ilişki kurmak değildir, erkek kovalamak, erkeğin gizemli olması ve kızın onu çözmeye çabalaması üzerinedir. bunu anlayan erkek kendini kıza daha mesafeli tutacağı ilişkiler kuracaktır ve bu ilişkiler daha başarılı olurlar. en özet şekilde durum budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Aralık 2021; 18:13:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Twitterda veya instagramda yorumlarda okursunuz. Erkekler şöyleydi de biz mi sevmedik, böyle değer veren vardı da biz mi şans vermedik tarzında. İnanın hepsi yalan hem de kuyruklu yalan."
bir erkek zaten kızların sözlerine bakmamalı, kızların özleri bu şekilde konuşmaya yani yakınmaya yöneliktir. yoksa yukarıdaki sözlerin yalan olduğunu onlar da biliyolar. ayrıca bir erkek hayatında hiçbir kızla tartışmamalı. kızlarla tartışılmaz, ciddi de konuşulmaz. yani kız kendisi ile oturup felsefe yapan, dünya sorunlarını tartışan her erkekten doğrudan soğuyacaktır.
yalan söz ve tavırlar konusunda şunu söyliyim, en küçük kız kardeşim üniversite öğrencisi. sınava çalışmadıkları için hastaneye gidip rapor dilenelim demişler kendi başka bi arkadaşı ile birlikte. hastaneye gittiklerinde diğer kız öyle bir hasta taklidi yapmış ki, ciddi şekilde hasta gibi olmuş. benim kız kardeşim tırsmış noluyo diye, diğer kızı sedyeye falan yatırmışlar. kardeşim diyo ki, abi arkadaşım fake diye yola çıktı ama kendi isteği ile ciddi hastaya dönüştü yani cidden hasta oldu diyo.
kız doğası böyledir. kız kendini kandırır ve olmasını istediği şekle sokar. erkek doğası ise acındırmaya değil acımaya yöneliktir.
mesela bir kız bir erkeği bıraktığında hemen sosyal medyada gezi-yemek fotoğrafları paylaşacaktır, ya da ilk bulduğu erkeğe yanaşıp onla foto paylaşacaktır. bunun nedeni kızın kendisini: "ayrılınca daha iyi bir hayata kavuştum" şeklinde kandırmak istemesidir. ve kız kendi kendini hakikaten kandırabilir. senin kanıp kanmamanın bir önemi yok. kız yalanı kendi üretir, kendi kendine ayna karşısında söyler, ve paylaştığı fotolara 30 beğeni gelince de kendi söylediği yalana inanıp huzurla yatağa başını koyup uyur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Aralık 2021; 16:35:6 >
-
-
5 kere evlenmis bosanmis onune gelen erkekle dusup kalkmis bir kadin taniyorum facebook ta kadinlari bu hale getirenlerin erkekler oldugunu soyliyerek kendisini temize cikarmaya calisiyodu !
Su kadinlarin ahlaksizligina kilif bulmaya calisan bazi uyanik erkekler var bunlarin agzi kapanmadigi surece kadinlar daha cok hata yapmayi kendilerine mubah gorucekler
"...sorumluluk alamıyorlar almaktan korkuyorlar..."
genelleme yaparak yazacağım, yoksa son derece mantıklı kadınlar da var. ama, genel olarak:
kadınlığın özünde "accountabiliy" yani "mesuliyet" yoktur. kadınlar %100 kendi kararları ile kendi yaptıkları eylemlerin sorumluluğunu bile üstlenmezler, yani üstlenmemeye çabalarlar.
mesela bi üst mesajda arkadaş 5 kere boşanmış kadının erkekleri suçladığını yazmış, aynen olay bu.
tabii ki erkeklerde bu durum yok demiyorum. mesela bazı ülkelerin yöneticilerinin uzun yıllar ülkeyi tek başlarına yönettikten sonra bile ülke batınca hiç mesuliyet kabul etmeyip: "ülkede büyük sorunlar var ve çözümü sadece bende, bi sonraki seçimlerde beni seçmezseniz sorunlar hallolamaz" dediklerini biliyorum. bu: "mesuliyet duygusuna sahip olmama" durumu tüm şark kuzlarlarında vardır zaten, ama şark kurnazlığı dediğimiz şey kadınlarda erkeklere kıyasla daha çok rastlanan bir şablon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Aralık 2021; 19:54:31 >
-
Bu coğrafyanın kızlarına erkek gibi davranın. Sorun sizde.
Yazarın bakış açısı ile "4S" kuralı.
-
Ben 3 senedir ingilterede yasiyorum 1 senede de polonyada yasadim. Turkiye bakmiyorlarsa avrupada da bakmama ihtimalleri fazla
Ama arkadasin meselesi kizlarin ona bakmamasi degil saniyorum, adam turk kizlarinin afra tafrasindan ici bombos ama g*t tavan olmasindan bikmis. Ben de ondan biktim zaten.
Burada tanisma firsati fazla oldugu icin kafa dengi birinin denk gelme olasigi fazla oluyor. Girdiginiz her ortamda tanimadigin insanlarla cok sikca konusuyorsun ve illaki biri cikiyor karsina
Turkiyede ozellikle oyle ortama giriyorsun, club vs. ustelik dam buluyorsun vs. ustune ustluk ugrasip taktik yapip kizla konusuyorsun, anana kufur etmis gibi tepki veriyor. Bunu yapan kizlar da genelde genc kizlar.
Ama bunlarin vakti 28-29 gibi gecmeye basliyor. Hele ki 32-33ten sonra halen bekarsa basliyor ac kopek gibi parali erkek aramaya.
Ben de diyorum ki ha sen miydin 19-24 yaslarinda afra tafra yapan, gel bakalim seninle takilalim azcik begenirsem alirim. Sonra basiyorum tekmeyi akillari baslarina geliyor
-
hocam normalde giriş bile yapmam ama. bu mesaja cevap yazmalıyım. hayatımda bu kadar özlü bir cevap görmedim. takdir ettim.
Ben de 92'li bir birey olarak arkadaşa katılıyorum. Bizim akran grubu kızların çoğunun psikolojisi bozuk zaten. Güven problemleri var ve siz naparsanız yapın sağlıklı bir ilişki yaşayamıyorsunuz. O yüzden bu yaş grubuyla artık görüşmüyorum.
Okulu yeni bitirmiş mezun Z kuşağı kızları ise tam bir muamma. Sağlıklı bir bireye denk gelebilirseniz güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz ama bu sefer de bu yaş grubu kızlar henüz olgunlaşmadığı için olmadık yerde sizi rezil edebiliyorlar. Dikkat.
Bir de bunun okulunu bitirmiş işe başlamış ve olgunlaşmış 25 yaş civarında olanları var ki bize en yakışan grup bu. Nispeten olgun, sohbeti açan, psikolojisi yerindeyse sizi mutlu edecek kızlar.
Herkese bol şans!
-
bi aralar bende de öyleydi
hak etmeyenin hakkını yemezdim ya da nasıl olursa olsun değer verirdim
artık öyle değil ama.. 10 kişiden 1 2 si iyi niyetli diye diğer kalan 8 ine gururu ezdirmeye gerek yok
bi de şöyle bi tecrübem var
beraber takılalım diye aşırı uğraştığım kıza gidip bizim yatmamız lazım deyince işler daha kolay ve net oluyor
ya da 'buluşalım' deyince gelmeyen kıza 'sg senle mi buluşucam'' dediğinde direkt gelir
o yüzden bi tık acımasız olmakta fayda var şu dönem
Alıntı
metni:Madde madde kızların tanımı bana göre şöyle. Düşünceler ve ruh hali açısından çok değişkenler, sorumluluk alamıyorlar almaktan korkuyorlar, hepsinin ciddi psikolojik sorunları mevcut, dedikleri ile yaptıkları bir değil, kendi yalanlarına kendilerini inandırıp pişmanlık hissinden kaçıyorlar, en mantıklı davrananı dahil en kritik olaylarda mutlaka hislerini dinleyip anlamsız kararlar veriyorlar. Şuna büyük ölçüde katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X