beyler iyi para biriktirdim 7300 ytl var üst baş hepsi tamam bi saat eksik kızları etkileyecek bişey olsun istedim hemde kaliteli olsun istedim sizce nasıl?
beyler iyi para biriktirdim 7300 ytl var üst baş hepsi tamam bi saat eksik kızları etkileyecek bişey olsun istedim hemde kaliteli olsun istedim sizce nasıl?
Eğer evlenmek istiyorsan ve umut varsa olabilir.Öyle değilse bence verimsiz yatırım.
(Saatin tipini sevmedim.Bence 1950XTX ekran kartı al Full detayda NFS carbon oynar kızcağız.)
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
Yorumsuz...
akıl fikir desem ?
quote:
Orijinalden alıntı: peshhmerge
Bu mesaj silindi.
Kadınlara para harcama taraftarı değilimdir. Şahsen milyarlık saatler takarak etkileyeceğime etkilememeyi tercih ederim. Yanlış anlamayın sevdiğim kadına değer vermeme değil bu ama sırf beğenmesi için saat neden takayım... Bir insan seni sen olduğun için sevmeli bence.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Kadınlara para harcama taraftarı değilimdir. Şahsen milyarlık saatler takarak etkileyeceğime etkilememeyi tercih ederim. Yanlış anlamayın sevdiğim kadına değer vermeme değil bu ama sırf beğenmesi için saat neden takayım... Bir insan seni sen olduğun için sevmeli bence.
Alıntıları Göster
Dalga geçiyo..
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Alıntıları Göster
Kız etkilemek için saat mi alınır
Ama ben kendim beğendiğim için alırım ve takarım.. En sevdiğim modelse Seiko'larda
hayat müşterektir iki tarafta ortaklaşa öder hesabı
çok paran varsa başka şeyler için çabala
bu kadar saçmalama yeter
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: lopermid
Eğer evlenmek istiyorsan ve umut varsa olabilir.Öyle değilse bence verimsiz yatırım.
(Saatin tipini sevmedim.Bence 1950XTX ekran kartı al Full detayda NFS carbon oynar kızcağız.)
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
he yaw o kadar paramı verilir saate git bi e6700+x1950+2 gb ram al fıstık gibi geçinb git
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Dalga geçiyo..
Alıntıları Göster
şaka yapıyor şaka takmayın...
quote:
Orijinalden alıntı: blue_wind
ben parama bakan kıza bakmam, oda bana bakmaz
hayat müşterektir iki tarafta ortaklaşa öder hesabı
çok paran varsa başka şeyler için çabala
bu kadar saçmalama yeter
Alıntıları Göster
bi adamin 7300 ytl parası olacak biriktirdiği bi de girip burda millete akıl danışacak öyle mi?? o kadar parayı biriktirme azmi varsa zaten havada karada bi kızı tavlarsın sen bu azimle..
quote:
Orijinalden alıntı: coyjonquil
bi adamin 7300 ytl parası olacak biriktirdiği bi de girip burda millete akıl danışacak öyle mi?? o kadar parayı biriktirme azmi varsa zaten havada karada bi kızı tavlarsın sen bu azimle..
Alıntıları Göster
saat karizma ama fiyat uçuk
quote:
Orijinalden alıntı: gestano
saat karizma ama fiyat uçuk
Alıntıları Göster
En sevdiği çiçek neyse ondan bi buket alırsan,saatçi dükkanından bile değerli olur.
(öööhh amma laf ettim)
quote:
Orijinalden alıntı: foals
En sevdiği çiçek neyse ondan bi buket alırsan,saatçi dükkanından bile değerli olur.
(öööhh amma laf ettim)
Alıntıları Göster
Pervasız FEyk.
quote:
Valla bu aklın ve fikrinle beni etkiledin...Ama olumlu anlamda değil
quote:
Orijinalden alıntı: portakal
quote: