Şimdi Ara

Kızların elini tutmak yada yakınlaşmak için bahaneleriniz varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
22.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Direk mevzu. Elini tutmak yakınlaşmak vs. bahane.
  • Kafanı bu gibi boş şeyler yerin dersine baksan Einstein olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

Arkadaşlar merak ettikleriniz,eksik ya da acemi olduğunuz kızlarla ilgili bir konu varsa mutlaka burdan ya da pm den sorun,ukalalık olarak görmeyelim ama,ankarada,izmirde,istanbulda,abdde çok kız arkadaşım oldu,bir çok konuda tecrübeli sayılırım,drama ve oyunculuk eğitimi aldığım için,çok iyi yazar ve oynarım,yukarıda ilk buluşmada el tutuşmaktan konuşuyoruz ya da daha doğrusu ilk kez elele tutuşma,ama benim özellikle son yıllarda ilk buluşmada dudağından öpemediğim olmadı. Taktik çok,sallamasyon değil,yaşanmış,denenmiş

ilk sayfada verdiğin taktiklerde çok güzel kızlara güven vermek için iyi yöntemler, bu tecrübelerini bana aktarsana biraz
    mesela ben bir örnek veriyim
    eski kız arkadaşım ilk buluşmamızda fotoğraf göstercem diye elimi tutmaya çalışıyodu sonradan kendide söyledi fotoğraflar bahaneydi diye. sizde fotoğraf bahanesini rahatça kullanabilirsiniz samimiyetinize göre teması arttırın sevgilim olmayan kıza belindende sarıldım genelde onlarında hoşuna gidiyo birşey demiyolar

• bahaneye gerek yok ki zaten onlar sizden cok böyle şeylerin olmasını istiyor. hiç ummadıgım bir kıza cok güzel yumulmustum hiç aklımdan cıkmıyor. sadece yeri ve zamanı önemli işte.
  • çapkın DH
  • Bana çok ilginç geldi, çünkü bahane nedir yani sevgiliyseniz al elini tut kadınım de öp okşa sev onu. Sevgilin değilse ne tür bir abazalık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom!Forever!

Bana çok ilginç geldi, çünkü bahane nedir yani sevgiliyseniz al elini tut kadınım de öp okşa sev onu. Sevgilin değilse ne tür bir abazalık bu

+1925
  • Kız seviyorsa zaten birşey demene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

aa eline nolmuş de al ama geri verme

Konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.