aşkım sana ayakkabı bakmaya gidene kadar el ele yürüyelimmi? her türlü
Nasıl Bir Fantazi Anlayışı
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteSword
1.sevgilinin elini tutmak için bahaneye ihtiyacın yok 2.sevgilin değilse niye elini tutuyon
benim ihityacım yok ki arkadaşıma yardımcı olacam benim ihityacım yok ki arkadaşıma yardımcı olacam
quote:
Orijinalden alıntı: crayz_atlgan
quote:
1.sevgilinin elini tutmak için bahaneye ihtiyacın yok 2.sevgilin değilse niye elini tutuyon
benim ihityacım yok ki arkadaşıma yardımcı olacam benim ihityacım yok ki arkadaşıma yardımcı olacam
o zaman yazdıklarımı arkadaşına ilet
Üzgün anını kolla
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
Yanda bir burgerking olsun elinden tutup hadi gel diyorum çekiyorum kolunu.Gülmekten kırılıyor.
çekince gülüyor ?
Parmaklarını kıtlatim mi de eli uzatınca bilekten kopar ver arkadaşına
quote:
Orijinalden alıntı: crayz_atlgan
quote:
Şakamısın sen madem senin ihtiyacın yok söylede arkadaşına o öyle yapsın burda ne konu açıyosun ayrıca sevgilinse sarıl ona bişemi diyecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
/>
Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;
1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.
2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.
%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
/>
quote:
Orijinalden alıntı: s.mta
Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;
1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.
2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.
%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta