Şimdi Ara

Kızların elini tutmak yada yakınlaşmak için bahaneleriniz varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
22.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde yüzüklerin efendisinin son filminde
    Elrond olacak barzo Arwen'in elini tutmak için yaklaşır ve süt gibi hatunun ellerini tutar;

-Arwen,ellerin soğumuş.Eldar'ın soyu seni terkediyor!
    (Bu arada elrond'un gözler kayar.dondaki ıslaklık belli olmasın diye hızlıca arkasını döner ve uzaklaşır.)

Ne alakaysa bu geldi aklıma

1. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

• el kızartmaca oynamayı teklif edebilirsin çok işe yarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

O değilde yüzüklerin efendisinin son filminde
    Elrond olacak barzo Arwen'in elini tutmak için yaklaşır ve süt gibi hatunun ellerini tutar;

(Bu arada elrond'un gözler kayar.dondaki ıslaklık belli olmasın diye hızlıca arkasını döner ve uzaklaşır.)

senin elin yanmıştı ,nedir son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: shotufuk

O değilde yüzüklerin efendisinin son filminde

senin elin yanmıştı ,nedir son durum?

İmsak'dan sonra 4-5 saat buz tuttum.Yatarkende buz torbasını bağladım yanan yerin üstüne gelecek şekilde.
    Ne bir iz kaldı ne birşey.İnanmıyor kimse kaynar suyun döküldüğüne zaten

• Tut elini masaya vur
  • aa eline nolmuş de al ama geri verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz_atlgan

Özellikleri elini tutma elini omuzuna atmak gibi yakınlaşma bahaneleri kısaca

fok balıkları çok yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Mesajım bulunsun, bu konu tutar, yerimizi şimdiden alalım, ileride 300 bin post olunca satarım yerimi, ileride gazeteye forumlarda önlerde yer vardır diye kiralık yer ilanı veririm.

sen neden bu kadar komiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;

1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.

2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.

%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta

Sen bu isleri bilen yetkili bir abiye benziyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kizlar kendilerini guvende hissetmeye bayilir.İliskide en sevdigim donem o donem benim.ilk omuzuna el atmalar.O heyecan.Acaba ne yapicak filan.Allaha sukur hic geri cevrilmedim.Kalabalik bir yerde, konser filan ozellikle elini hic bir kiz birakmaz.Konsere git.
  • quote:

1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.

2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.

%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta

Garanti sonuç alırsın

• ojesine bakmak hava soğuksa elini ısıtma için tutulur yani omuza el atmak içinse masaj falan yap ne uydur bişeyler kız hayvan değilse sıcak kanlıysa sorun olmaz
  • yukarıda bir arkadaşın dediği gibi el kızartmaca oyna. o seni haşlarken sen de bağlantıyı kurarsın
  • O karşıdan karşıya geçerken korumak amaçlı el tutma bahanesi işe yarayabilir, ama sakın ola ki "vay amk samimiyeti de kurduk" diyipte elinizi kızın omzuna atmayın. Sap gibi kalırsınız valla
  • hayır yok.direk daların sonra da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Sen bu isleri bilen yetkili bir abiye benziyon

• Arkadaşlar merak ettikleriniz,eksik ya da acemi olduğunuz kızlarla ilgili bir konu varsa mutlaka burdan ya da pm den sorun,ukalalık olarak görmeyelim ama,ankarada,izmirde,istanbulda,abdde çok kız arkadaşım oldu,bir çok konuda tecrübeli sayılırım,drama ve oyunculuk eğitimi aldığım için,çok iyi yazar ve oynarım,yukarıda ilk buluşmada el tutuşmaktan konuşuyoruz ya da daha doğrusu ilk kez elele tutuşma,ama benim özellikle son yıllarda ilk buluşmada dudağından öpemediğim olmadı. Taktik çok,sallamasyon değil,yaşanmış,denenmiş
  • Hava hafif soğuksa aşkım yada x ellerin donmuş deyip tut elini
  • arkadasinin elinden tut o zmn
  • Ben de ilk buluşmada genelde yaların...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.