Şimdi Ara

Kızların elini tutmak yada yakınlaşmak için bahaneleriniz varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
22.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun, bu konu tutar, yerimizi şimdiden alalım, ileride 300 bin post olunca satarım yerimi, ileride gazeteye forumlarda önlerde yer vardır diye kiralık yer ilanı veririm.
  • git bi korku filmine bak kız sana nasıl sarılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Parmaklarını kıtlatim mi de eli uzatınca bilekten kopar ver arkadaşına

Haykırdım.
  • el falı
  • Reklam alanı.
  • reserved panpies
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

1.sevgilinin elini tutmak için bahaneye ihtiyacın yok
    2.sevgilin değilse niye elini tutuyon

AHLAK KEEPER APPEARED ONLY QUADS KILL HIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;

1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.

2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.

%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta

hocam sen çok fenasın yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: s.mta

Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;

1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.

2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.

%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta

Adam noktayı koymuş

• tut gitsin. niye tutuyon derse başka yerini mi tutmamı istiyosun de susar.

sevgilinin elini tutmaya bahanemi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Parmaklarını kıtlatim mi de eli uzatınca bilekten kopar ver arkadaşına

• Reserved
  • buralar değerlensin lütfen
  • Yerimizi alalım fakat çoğu cevap çok klasik yada yapmacık olur gibi geliyor bana. Yani bunları yapınca kesnlikle kızdan salak damgası yiyebilirsin.

Mesela arkadaş örnek vermiş kalabalık yerde elini tut kaybolma bir yere diye demiş. Bunu yapsan emin ol rezil olursun yada kız seni çok seviyorsa söylediğin şeyden hoşlanmış gibi yapar. Duygusal bir anınızda tut işte hocam bu kadar basit. Sakın kasma böyle şeylerle cidden kızların gözünden düşüyorsun. Mesela sinema sırasında tut en klasik yöntem zaten ondan sonra elini tutmada bahane aramana gerek kalmayacak.
  • El tutmayı ilk okulda aşmanız gerekmiyor muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

El tutmayı ilk okulda aşmanız gerekmiyor muydu ?

Adam haklı

Seni takip ediyorum bu arada AnotheRDie.
  • kızın elini tutmak için bahaneyemi ihtiyaç duyuyorsun ?! el tutmak için bahaneye ne gerek var tut gitsin hayırdır derse canım tutmak istedi de olsun bitsin
  • Elini tutmak istiyorum demek mantıklı değil mi?
  • yooo bir şey demiyorum zaten dememen gerekiyor bence de olucağı varsa o da tutar

kız bir şey düşünmüosa hakkında çekilmeye çalışır ama ellerin terliosa falan hiç bulaşma
  • Dans kursuna gidin.Gittiğim zamanlarda elimi uzattığımda en kötü üç kız geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.