Mesajım bulunsun, bu konu tutar, yerimizi şimdiden alalım, ileride 300 bin post olunca satarım yerimi, ileride gazeteye forumlarda önlerde yer vardır diye kiralık yer ilanı veririm.
git bi korku filmine bak kız sana nasıl sarılıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Parmaklarını kıtlatim mi de eli uzatınca bilekten kopar ver arkadaşına
Haykırdım.
el falı
Reklam alanı.
reserved panpies
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteSword
1.sevgilinin elini tutmak için bahaneye ihtiyacın yok 2.sevgilin değilse niye elini tutuyon
AHLAK KEEPER APPEARED ONLY QUADS KILL HIM
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: s.mta
Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;
1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.
2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.
%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta
hocam sen çok fenasın yaa
quote:
Orijinalden alıntı: s.mta
Yan yana yürürken örneğin taksim/istiklal ;
1- Trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçerken mutlaka koluna gir. Dikkatli ol vs diye onu koruduğunu telkin et ona. Kız-sen-Araba olacak şekilde araba ile kızın arasında geçerek,ona güven telkin edebilrsin.
2- Kalabalık ortamda yine gel buraya kaybolma diyerek koluna girebilir elinden tutabilirsin.
%100 sonuç alırsın,hem böyle güven vererek elinden tutman koluna girmen onda güzel düşünceler uyandıracaktır. Ben kez ve kez bu yöntemi kullandım Bana bunu öğretenin de bir kız olması daha önemli bir nokta
Adam noktayı koymuş
tut gitsin. niye tutuyon derse başka yerini mi tutmamı istiyosun de susar.
sevgilinin elini tutmaya bahanemi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
Parmaklarını kıtlatim mi de eli uzatınca bilekten kopar ver arkadaşına
Reserved
buralar değerlensin lütfen
Yerimizi alalım fakat çoğu cevap çok klasik yada yapmacık olur gibi geliyor bana. Yani bunları yapınca kesnlikle kızdan salak damgası yiyebilirsin.
Mesela arkadaş örnek vermiş kalabalık yerde elini tut kaybolma bir yere diye demiş. Bunu yapsan emin ol rezil olursun yada kız seni çok seviyorsa söylediğin şeyden hoşlanmış gibi yapar. Duygusal bir anınızda tut işte hocam bu kadar basit. Sakın kasma böyle şeylerle cidden kızların gözünden düşüyorsun. Mesela sinema sırasında tut en klasik yöntem zaten ondan sonra elini tutmada bahane aramana gerek kalmayacak.
El tutmayı ilk okulda aşmanız gerekmiyor muydu ?
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
El tutmayı ilk okulda aşmanız gerekmiyor muydu ?
Adam haklı
Seni takip ediyorum bu arada AnotheRDie.
kızın elini tutmak için bahaneyemi ihtiyaç duyuyorsun ?! el tutmak için bahaneye ne gerek var tut gitsin hayırdır derse canım tutmak istedi de olsun bitsin
Elini tutmak istiyorum demek mantıklı değil mi?
yooo bir şey demiyorum zaten dememen gerekiyor bence de olucağı varsa o da tutar
kız bir şey düşünmüosa hakkında çekilmeye çalışır ama ellerin terliosa falan hiç bulaşma
Dans kursuna gidin.Gittiğim zamanlarda elimi uzattığımda en kötü üç kız geliyordu