Şimdi Ara

Kızların Evlenmeden Önce Ev İstemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdiki bazı kızlar evlenince kirada oturmak istemiyor. İyi hoş bende istemiyorum. İyi de genç yaşta kim ev sahibi olmuş ? (Kendi imkanlarıyla)..

Babadan, dededen filan ev kalmadığı sürece nasıl ev sahibi olacağız. İstanbul da en kötü 2+1 Daire 200 bin tl. Kız ev istiyor, araba istiyor. Ya hu arkadaş yeni nesil kızlarıda anlamak zor. Önceden askerliğini yapmamış ve işsiz adama kız verilmezdi. Şimdi evi olacak, arabası olacak. Herkes öyle değil ama çoğunun gözü yüksekte. En iyisi evlenmemek. Veyahut kiraya çıkmayı kabul eden kızla evlenmek.

Nasıl olacak bu iş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başımdan böyle bir olay geçti.Bence sessizce uzaklaş öyle bir durum varsa.Ben öyle yaptım.Düşünmüyorlarki ev araba olsa o kızı istermiydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpa07 -- 21 Mart 2016; 22:31:09 >
  • Ev, araba olsa da söyleme zaten evleneceğine.
  • Yavaşça uzaklaş o kızdan hayır gelmez knk
  • Ev var ama 2 de çocuk var kabul edersen de

• Bana ev isteyeni geç 4+1 istiyorum diyeni denk geldi

Anası babası geldiğinde ayrı odalari olacakmış onun harici misafir ağırlamak içinde odası olacakmış:)

Senindr ananında akrabalarınında altından sandığın 250 gramın ben .... Diyerek ayrılmıştım yanından

• Gelir gider dengesi yapılır ona göre evlilik olayına girilir zaten.Bunu önce erkek düşünür.Onu bunu istiyorum diyen kızla evlilik değil oynaşma olur başka bişey olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse dinine, ahlakına, insanlığına bakmıyor. Varsa yoksa para pul. İnsan hayırsız olduktan sonra babasının 40 yılda topladığını 1 günde heba eder. Mühim olan kimseye muhtaç olmadan insan gibi yaşayabilmektir.

• "Meşkten önce köşk isteyen hep yalancı aşık"

• millet ev kredisini basit ve guzel bisi saniyor..
  • çoğu kız ve ailesi böyle bu dediklerini istiyorlar.herşey para pul olmuş.ev araba iş para
  • 👋

• ev arabayı bilmem de iyi bir işi olmayan biriyle evlenmek istememeleri normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Başımdan böyle bir olay geçti.Bence sessizce uzaklaş öyle bir durum varsa.Ben öyle yaptım.Düşünmüyorlarki ev araba olsa o kızı istermiydim

• quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

Başımdan böyle bir olay geçti.Bence sessizce uzaklaş öyle bir durum varsa.Ben öyle yaptım.Düşünmüyorlarki ev araba olsa o kızı istermiydim

aynen

• 1 bardak süt için inek beslenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.