Şimdi Ara

Kızların yüz verip 'Hayır' demesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inferno!

İzleyin sanırım tam bu konuya uygun.

http://www.uzmantv.com/bir-kadinin-benden-hoslandigini-nasil-anlarim

doğrumu diyor ki acaba
  • başımda geldi.gezdik tozduk yedik içtik vs seni seviyorum dedim.ne dese iyi başka birinden hoşlanıyorum:S kabak misali dt gibi kaldım ortada.arkadaşlar dikkatli olun benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Bir yerde okumuştum.Hayır diyorsa seviyordur diye.Bazı kızlar erkeklerin nazdan hoşlandığını düşünürler.O yüzden hayır diyorlar bence.

senin kız bu yaşta ne işin var forum köşelerinde dedeler çıkabilir git yat uyu

• quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

AÇIK BİR KIZ KONUSU VARKEN YENİ KONU AÇMAYAYIM BARİ :).

5 ay boyunca yalvardım O'na , gururumu ayaklar altına aldım , yapmadığım şey kalmadı ama yinede sevemedi beni bir türlü.Arkadaşlarımla ''nasıl bir kıza bu kadar değer verirsiniz'' diye dalga geçerken dalga geçilen oldun.Her ne kadar unutamamış olsamda unuttum diyorum O'na ve herkese.Şimdilerde pek konuşmuyoruz , o benle pek konuşmuyor daha doğrusu.Bende pek üstüne gitmedim bu geceye kadar , az önce msn'de görünce merhaba dedim , uyumaya gidiyorum dedi ve gitti.Biliyorum değmez , biliyorum birgün bunları hatırlayıp güleceğim ama bugün o gün değil , önerisi olan var mı? Yada ne bileyim içimi dökmüş olduum en azından.Herkese iyi geceler...

dostum bi kız olarak yorum yapıyorum;
    kesinlikle zoru oyna!! bak her kız tav olur bu duruma.hiç bi kız yalvaran erkeğe değer vermez, kendimden biliyorum.ağırdan al.
    yalvarıp yakarsan da, ağırdan alsanda seçeneğin var ya kazanırsın ya kaybedersin.
    yalvarınca olmamış, bi de ilgilenmiyomuş gibi davran bakalım ne olucak..

güzin abla servisi

• beyler ben konu açamıyorum böyle bi uyarı geliyor :
    Bu özellik ya kapalı ya da erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

ne yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

her erkeğin basına gelmiştir

Başına gelmediyse hiçbi kızın yanına yaklaşmamıştır da diyebiliriz :))
  • ben 2 kere hayir dedm sonra kendim gttm sordum
  • Olabilir ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

quote:

Bir yerde okumuştum.Hayır diyorsa seviyordur diye.Bazı kızlar erkeklerin nazdan hoşlandığını düşünürler.O yüzden hayır diyorlar bence.

Hacı yaşı kaçki kızın?

İmzama bak

Obaaa yaşı küçükmüş lan olsun sonuçta kız

• Bu konudaki kullanıcılar: *Libertad*,
    go girl baby,
    Fyrad,
    Roby,
    Oppotun1st_,
    neska,
    ProgreSsive aTTacK,
    V_can_A,
    specx,
    Hidolf Atler,
    __koleksiyoncu__,
    ByTaRaNTULA,
    süpergtacı,
    PoseDn,
    GuestMember,
    skllmyh,
    `SnowStorm,
    DarkSleep__
    23 kayıtlı üye, 3 misafir

• quote:

quote:

quote:

Komiksin

abin yaşındayım kız terbiyesiz bacaklarını kırarım

• quote:

O zaman söyle o kızlara yanlış biliyorlar.
  • Yaklaşık 15 20 gün önce başıma gelen bir olay. Aslında olay 15 20 gün önce değil 4 aylık bir süreçti. Ama benim ona duyduğum karşı ilgi 20 gün önce hoşlandığımı söylememden ibaretti. Bundan önce bir takım olaylar geçmiş ama kendisine hiç ilgi duymamıştım. Sonrasında olay alevlendi. Kendisine hoşlandığımı değil '' hoşlanmıştım senden...'' dedim. Neden hoşlanmıştım dediğimi sormayın uzun hikaye sonra özet geç lan ...... diye makara kukara şeyler çıkabilir. Kendisi bana kimseyi sevemeyeceğını, kendisini tanımadığımı, bu yüzden uzun zamandır bir ilişkiye girmediğini söyledi. Bundan öncesi kızla yaptıklarımız gezmeler tozmalar vs vs hatta annem ile tanışması iyi geçinmeleri olaylarına girmiyorum. Ulan bir dakika ben senden hoşlanmıştım dedim sen nerden çıkardın sevgiyi, tanımamazlığı? Bir kere hoşlanmıştım veya hoşlanıyorum demek seni tanımak istiyorum demek. Tanırsın yakından öyle şekillenir ilişki. Bir kere ilişkiye girmedim ne demek? Oldu olacak eski erkek arkadaşlarından yediğini kazığıda anlat. Reddedildim ama harbi sağlam tecrübe oldu. 2. gün unuttum olayı ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Kendi kaybetti. Bundan sonra ki apaçi sevgililerinden darbe yerken benim bulunduğum mevkiyi görünce neler kaybettiğini anlıcak. Aslında olay basitti peşinden koşmamı istedi. Koştum da ama abarttı. Bu da ona güzel bir ders oldu. Bana girense maddi konu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

quote:

görürsem söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Yaklaşık 15 20 gün önce başıma gelen bir olay. Aslında olay 15 20 gün önce değil 4 aylık bir süreçti. Ama benim ona duyduğum karşı ilgi 20 gün önce hoşlandığımı söylememden ibaretti. Bundan önce bir takım olaylar geçmiş ama kendisine hiç ilgi duymamıştım. Sonrasında olay alevlendi. Kendisine hoşlandığımı değil '' hoşlanmıştım senden...'' dedim. Neden hoşlanmıştım dediğimi sormayın uzun hikaye sonra özet geç lan ...... diye makara kukara şeyler çıkabilir. Kendisi bana kimseyi sevemeyeceğını, kendisini tanımadığımı, bu yüzden uzun zamandır bir ilişkiye girmediğini söyledi. Bundan öncesi kızla yaptıklarımız gezmeler tozmalar vs vs hatta annem ile tanışması iyi geçinmeleri olaylarına girmiyorum. Ulan bir dakika ben senden hoşlanmıştım dedim sen nerden çıkardın sevgiyi, tanımamazlığı? Bir kere hoşlanmıştım veya hoşlanıyorum demek seni tanımak istiyorum demek. Tanırsın yakından öyle şekillenir ilişki. Bir kere ilişkiye girmedim ne demek? Oldu olacak eski erkek arkadaşlarından yediğini kazığıda anlat. Reddedildim ama harbi sağlam tecrübe oldu. 2. gün unuttum olayı ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Kendi kaybetti. Bundan sonra ki apaçi sevgililerinden darbe yerken benim bulunduğum mevkiyi görünce neler kaybettiğini anlıcak. Aslında olay basitti peşinden koşmamı istedi. Koştum da ama abarttı. Bu da ona güzel bir ders oldu. Bana girense maddi konu oldu.

maddiyat önemli tabi :) ehe geçmiş olsunn

• quote:

Orijinalden alıntı: ms.krkmz

quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

AÇIK BİR KIZ KONUSU VARKEN YENİ KONU AÇMAYAYIM BARİ :).

5 ay boyunca yalvardım O'na , gururumu ayaklar altına aldım , yapmadığım şey kalmadı ama yinede sevemedi beni bir türlü.Arkadaşlarımla ''nasıl bir kıza bu kadar değer verirsiniz'' diye dalga geçerken dalga geçilen oldun.Her ne kadar unutamamış olsamda unuttum diyorum O'na ve herkese.Şimdilerde pek konuşmuyoruz , o benle pek konuşmuyor daha doğrusu.Bende pek üstüne gitmedim bu geceye kadar , az önce msn'de görünce merhaba dedim , uyumaya gidiyorum dedi ve gitti.Biliyorum değmez , biliyorum birgün bunları hatırlayıp güleceğim ama bugün o gün değil , önerisi olan var mı? Yada ne bileyim içimi dökmüş olduum en azından.Herkese iyi geceler...

dostum bi kız olarak yorum yapıyorum;
    kesinlikle zoru oyna!! bak her kız tav olur bu duruma.hiç bi kız yalvaran erkeğe değer vermez, kendimden biliyorum.ağırdan al.
    yalvarıp yakarsan da, ağırdan alsanda seçeneğin var ya kazanırsın ya kaybedersin.
    yalvarınca olmamış, bi de ilgilenmiyomuş gibi davran bakalım ne olucak..

güzin abla servisi

Zaten son aylarda denediğim oydu , yani 1 aydır falan konuşmadık adam akıllı , birkaç defa msnde hepsi o , onlardada yazan oydu.Ancak bugün dayanacak gücum kalmadı , hemde rahatsızdı , merak ettim baya.Sonuçta 30-40 gün sonra ilk kez bugün ben başlattım konuşmayı , oda bahane mi gerçek mi bilemeyeceğim uyumaya gidiyorum dedi ve gitti.

• Konu fırladı 25 KAYITLI ÜYE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OgzKC

quote:

görürsem söylerim

Peki saol. Cümleten iyi geceler.

• Kızla yakınlaştıktan sonra aşırı yüz vermekte nedenlerinden biri bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Yaklaşık 15 20 gün önce başıma gelen bir olay. Aslında olay 15 20 gün önce değil 4 aylık bir süreçti. Ama benim ona duyduğum karşı ilgi 20 gün önce hoşlandığımı söylememden ibaretti. Bundan önce bir takım olaylar geçmiş ama kendisine hiç ilgi duymamıştım. Sonrasında olay alevlendi. Kendisine hoşlandığımı değil '' hoşlanmıştım senden...'' dedim. Neden hoşlanmıştım dediğimi sormayın uzun hikaye sonra özet geç lan ...... diye makara kukara şeyler çıkabilir. Kendisi bana kimseyi sevemeyeceğını, kendisini tanımadığımı, bu yüzden uzun zamandır bir ilişkiye girmediğini söyledi. Bundan öncesi kızla yaptıklarımız gezmeler tozmalar vs vs hatta annem ile tanışması iyi geçinmeleri olaylarına girmiyorum. Ulan bir dakika ben senden hoşlanmıştım dedim sen nerden çıkardın sevgiyi, tanımamazlığı? Bir kere hoşlanmıştım veya hoşlanıyorum demek seni tanımak istiyorum demek. Tanırsın yakından öyle şekillenir ilişki. Bir kere ilişkiye girmedim ne demek? Oldu olacak eski erkek arkadaşlarından yediğini kazığıda anlat. Reddedildim ama harbi sağlam tecrübe oldu. 2. gün unuttum olayı ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Kendi kaybetti. Bundan sonra ki apaçi sevgililerinden darbe yerken benim bulunduğum mevkiyi görünce neler kaybettiğini anlıcak. Aslında olay basitti peşinden koşmamı istedi. Koştum da ama abarttı. Bu da ona güzel bir ders oldu. Bana girense maddi konu oldu.

Bence kendi kaybetti demek çok saçma.Çünkü kızlar genelde kaybetmiyor.Hep kaybettiriyor.Döngü bu şekilde.Ben hiç "kendi kaybetti" diyen bir kız görmedim.Bu da onların hep mutlu olduğunun bir kanıtı.En iyisi sen hayatı iyi yaşamaya bak.Bu tür konuları dert etme.Nasıl olsa bir gün senin için mükemmel olan birini bulacaksın.Bu yönüyle bak olaya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.