Şimdi Ara

Kızların yüz verip 'Hayır' demesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir çok arkadaşımın başına gelen bir olay. kız yüz veriyor, bakışıyor, yanına yaklaşıyor ama siz ona açılınca "çıkmak istemiyorum" diyor.

kaç kişinin başına bu tür şeyler geldi ?

• her erkeğin basına gelmiştir
  • Bir yerde okumuştum.Hayır diyorsa seviyordur diye.Bazı kızlar erkeklerin nazdan hoşlandığını düşünürler.O yüzden hayır diyorlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby
    Bir yerde okumuştum.Hayır diyorsa seviyordur diye.Bazı kızlar erkeklerin nazdan hoşlandığını düşünürler.O yüzden hayır diyorlar bence.

Sende kızdın değilmi sen söyle gerçekten neden böyle oluyor
  • quote:

Bir yerde okumuştum.Hayır diyorsa seviyordur diye.Bazı kızlar erkeklerin nazdan hoşlandığını düşünürler.O yüzden hayır diyorlar bence.

senin kız bu yaşta ne işin var forum köşelerinde dedeler çıkabilir git yat uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

her erkeğin basına gelmiştir

+1

İnadına teklif etmeyin gençler,bırakın yaklaşıp naz yapıp dursunlar.
  • Aynen olur böyle şeyler herkesin başına geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Sende kızdın değilmi sen söyle gerçekten neden böyle oluyor

Bence sevdiği için öyle söylüyor.Eğer ona çıkma teklif ettiğin zaman yüzünde ufacık bir sevinç ya da heyecan gördüysen o seni seviyordur.Ama kız hiç düşünmeden hayır demişse o zaman hiç şansın yoktur.Bence sen umudunu kaybetme.Eminim kız biraz nazlanmak istemiştir o kadar

• Her bakıştığın kızla çıkmak zorundasın diye bir kural yok.
  • erkegin, kızın hangi hareketinden ''yüz veriyo lan bana naz yapıyo valla'' dediğine bağlı bence.kız samimi ve ya sıcakkanlı bi yapıya sahip olabilir.herşeyide yanlış anlayıp durmayın canım sizde!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

Komiksin

• quote:

quote:

Hacı yaşı kaçki kızın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

quote:

Hacı yaşı kaçki kızın?

İmzama bak

• AÇIK BİR KIZ KONUSU VARKEN YENİ KONU AÇMAYAYIM BARİ :).

5 ay boyunca yalvardım O'na , gururumu ayaklar altına aldım , yapmadığım şey kalmadı ama yinede sevemedi beni bir türlü.Arkadaşlarımla ''nasıl bir kıza bu kadar değer verirsiniz'' diye dalga geçerken dalga geçilen oldun.Her ne kadar unutamamış olsamda unuttum diyorum O'na ve herkese.Şimdilerde pek konuşmuyoruz , o benle pek konuşmuyor daha doğrusu.Bende pek üstüne gitmedim bu geceye kadar , az önce msn'de görünce merhaba dedim , uyumaya gidiyorum dedi ve gitti.Biliyorum değmez , biliyorum birgün bunları hatırlayıp güleceğim ama bugün o gün değil , önerisi olan var mı? Yada ne bileyim içimi dökmüş olduum en azından.Herkese iyi geceler...
  • forumda kız görünce sapıtıyo herkes sanki uzaylı var
  • Bizim bakış açımızdan bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampiranarki

forumda kız görünce sapıtıyo herkes sanki uzaylı var

yine de hayatım bu foruma endekslenmiş durumda
  • Yahu cevabı hayırsa bitti, başka kız mı yok piyasada...

Ondan sonra "bu kızlar neden böyle, burunları havada" diye vik vik vik konu açıp konuşuluyor...
  • Dün Konçerto'dan Ceyhun Yılmaz yaptı böyle bir espri. Dinleyenler bilir, kupacı Sevil ben Maraş dondurmacılarını sevmiyorum, gösteripte vermiyorlar dedi, Ceyhun Yılmaz'da demez mi valla gösteripte vermeyenleri bende hiç sevmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.