Şimdi Ara

Kızların yüz verip 'Hayır' demesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: decc4l

quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Bkz: "seni üzmek (veya) kaybetmek istemiyorum,arkadaş kalalım"

öf ama bu yapılır mı tam bu cümle beni bitirmişti zamanında. lanet olsun sana rockerroll hatırlattın..

lanet okuma la benimde başıma geldi bişe dioz mu

• 2 kez başıma geldi.Lanet olsun dedim artık teklif falan etmiyorum
  • forumda da amma yaşayan varmış bu olayı ne adamsınız ya siz işi bilmiyonuz

ama bende işi bilmiyorum ne yazıkki bende yaşadım
  • sadece ego tatmini... aklı sıra kendini test ediyor gercekten alımlımıyım hoşmuyum sevgili yapabilecek potansiyel varmı diye... sseninde ağzının suyunun aktıgını görünce egoları brden tavana vurdu. elimi sallasam ellisi edalarıyla sana bir bakış atar kalkar gider...

bunların hiçbiri masum degil. tek felsefeleri dünya kadar malım olacagına fındık kadar..... tek güvendigi şeyleri o malum şeydir
  • Bunları anlatan bir ders mi anlatsam acaba :)
  • ben bir kıza aşık oldum da adını falan ögrendim sonra gittim direk kıza hiç muhabbet etmeden seni seviyorum aşıgım sana dedim. bişey demedi.5 aydır önce faceden sonrada telefondan mesajlaştık ben ona sevgi sözleri yazıyordum beş ay boyunca iydik naz yapıyor falan sanıyordum.acaba başkasınımı seviyor diye sordum bir iki kere yok demişti.sonra ben bigün buna çok ayıp bir mesaj attım bu bana fena kızdı beni arama ben başkasını seviyorum dedi kestirip attı.öncedende kızdımı bir iki hafta mesajlaşmazdık ama sonra herşey düzelirdi şimdi ben neyapayım yav bir deyin bakam bana yaş da 20 buarada kıza niyetimin evlenmek oldugunu hep hissettirdim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.