. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 12 Mart 2024; 19:54:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sil

-
-
Dersine çalışacan oğlum yok kızla takılayım yok şöyle yapayım boş işler.
-
-
Sen bunu yapabilirsin, ama toplumun tavrı değişmedikçe kızların umrunda bile olmaz.
-
Adam haklı bu arada.
-
erkeklerin kizlarla konusacak ozguvene sahip olamamasi kizlari gozumuzde buyutmemize, dolayisiyla kizlarin kendini bir sey sanmasina (?) sebep oluyor
-
forumda cok abartiyor ismini zikretmeyeyim karamba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 kişi beğenmiş puahahahhahwah gerçekleri söylüyorum burda hemen beni şişman asosyal ilan etmişler ben erkeklerin kızlarla işi olmaz gibi birşey demedim ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kız tarafına çok yüz vermicen hacı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 13 Ekim 2023; 18:39:35 >
konunun eğitim ve sınavlarla alakasi
-
Karamba durmadan kızlarla takılamıyorum fln diyo ona hitaben yazdım hocam
karamba yan çarlardan beğenmiştir
Sen ne anlatıyon be olm be abisi be
Olm gayet normal bişi söyledim aw 11 kişi beğenmiş neyse kız için hayat kalitenizi düşürmeye ve kafaya takmaya devam beyler
hocam alındıysanız kusura bakmayın. forumdaki genel tavıra ithafendi.
Hocam yazdıklarım kızları aşağılamak için değildi benim de kız arkadaşlarım var mesele forumda durmadan kızlarla konuşamıyorum diyenlerin olması kızların da normal insan olduğunu belirtmekti yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X