Şimdi Ara

Kızlarla tanışıp takılma taktikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
8.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi, gözlem çok önemli kızı sapık gibi izle daha sonra yaklaş ve diğer insanlarla konuşmalarını dinle. Karakteri hakkında bir iki şey kaparsın sonra kendini topla iyi giyin , tırnaklarına ve kaşlarına dikkat et fazla jest kullanmadan konuş , araya nadiren de olsa 'zira','amma velakin' gibi cümleler tıkıştır , en önemlisi canlı ve merak uyandırıcı ol seninle bir kez daha konuşmak için beklesin. Kendinden nefret etme konusuda sana kalmış bende kendimden bir ara nefret ediyordum ama oturup düşününce sokaktaki kekolar bile mutlu mesut yaşarken ben neden üzüleyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

Hocam direk okul cikisi okula yakin bir durak sor iste bilmiom yardimci olurmusun fln de ordan yurusun.

Alıntıları Göster
    Sizin gibiler yüzünden millet herseyi yanlış anlıyor yardım etmeye çekiniyor abaza topluluğu sizleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Hayatta 1. Kural kendine saygi goster ve sev. Eline kalem kagit al kendini neden sevmedigini yaz. Sonra korkularinin, varsa utanc duydugun yonlerini, fiziksel eksikliklerini duzeltene kadar durma.

Kendini sevmeyen insan disardan cok belli olur. Kendine saygi ile birlikte ozguven de gelir. Bunlarin asmadan degil kiz arkadas, normal bir bireyle bile arkadaslik kuramazsin. Her ne kadar insanoglu heryonden gelisse de, sosyal ortamlarda hala binlerce yil onceki normlar gecerli. Kadin erkek herkes, disaridan guclu gozukenlerin yaninda olmak ister.

• Çıkar vur masaya direk hocam

• erkek adamın erkek sevgilisi olur napcan kızı mızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

Ağızlarına tükür sonra pardon ağzınıza tukmugum kaçtı izin verirseniz emcukleyeyim hanımefendi de direk tavlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Hayatta 1. Kural kendine saygi goster ve sev. Eline kalem kagit al kendini neden sevmedigini yaz. Sonra korkularinin, varsa utanc duydugun yonlerini, fiziksel eksikliklerini duzeltene kadar durma.

Kendini sevmeyen insan disardan cok belli olur. Kendine saygi ile birlikte ozguven de gelir. Bunlarin asmadan degil kiz arkadas, normal bir bireyle bile arkadaslik kuramazsin. Her ne kadar insanoglu heryonden gelisse de, sosyal ortamlarda hala binlerce yil onceki normlar gecerli. Kadin erkek herkes, disaridan guclu gozukenlerin yaninda olmak ister.
    Olay bu kadar basit. Herkes bilinçaltında veya kasıtlı olarak bu basit kurallara bağlı olarak seçim yapar ama hiç kimse bunu kabul etmez. Yani onu da ekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleaverix

Sizin gibiler yüzünden millet herseyi yanlış anlıyor yardım etmeye çekiniyor abaza topluluğu sizleri

Alıntıları Göster
    Kes kes Meriç seni ekmek düşmez burdan sana .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan çok belli olur demişsin. Misal olarak neyle belli olur? Söyler misin

• Up

• Bak yine olmadı yapamadım. Az önce uniden çıktım geldim metroya otobüsle. Orda kızlar vardı birşey yapmadım. Sonra metro da kızlar vardı. Tam 4 tane. Ben kapıya yaslanmıştım. Ulan bi o bakıyor bi bu bakıyor bende bakıyorum. Şimdi biri iniyor benim durdugum yerde oturmuş. Kız inmek için ayağa kalkarken bana bakıyor, kapıya yanaşıyor yine bakıyor. Ve ben mal gibi hiçbir şey yapmıyorum. Sonraki duraklarda da diğerleri işte, onun gibi olmasada inerken 4 5sn bakıp indiler. Ve ben 4te 0 yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Bak yine olmadı yapamadım. Az önce uniden çıktım geldim metroya otobüsle. Orda kızlar vardı birşey yapmadım. Sonra metro da kızlar vardı. Tam 4 tane. Ben kapıya yaslanmıştım. Ulan bi o bakıyor bi bu bakıyor bende bakıyorum. Şimdi biri iniyor benim durdugum yerde oturmuş. Kız inmek için ayağa kalkarken bana bakıyor, kapıya yanaşıyor yine bakıyor. Ve ben mal gibi hiçbir şey yapmıyorum. Sonraki duraklarda da diğerleri işte, onun gibi olmasada inerken 4 5sn bakıp indiler. Ve ben 4te 0 yaptım.
    Tipini pmnden at kardesim.

• Up

• Tip Nasıl?

• Ben bir kere ciddi ciddi hic tanimadigim bir kiza sokakta asilmistim. İste naber nasilsin falan diye. Sonra nerde oturuyorsun falan diyince, uff snne be slk dedi. Bir seyler daha diyecekti ama tam o sirada otobus gelmisti. Hemen oradan kactim. Sonra da pek fazla acilmadim iste. Kizlar cok kro genel olarak, degmez.

• quote:

Bak yine olmadı yapamadım. Az önce uniden çıktım geldim metroya otobüsle. Orda kızlar vardı birşey yapmadım. Sonra metro da kızlar vardı. Tam 4 tane. Ben kapıya yaslanmıştım. Ulan bi o bakıyor bi bu bakıyor bende bakıyorum. Şimdi biri iniyor benim durdugum yerde oturmuş. Kız inmek için ayağa kalkarken bana bakıyor, kapıya yanaşıyor yine bakıyor. Ve ben mal gibi hiçbir şey yapmıyorum. Sonraki duraklarda da diğerleri işte, onun gibi olmasada inerken 4 5sn bakıp indiler. Ve ben 4te 0 yaptım.
    Kardeşim hemen bakmalarını,gülümsemelerini tanışma davettiyesi olarak algılama.Belli ki sen kızlara fazla bakmıyorsun ilgisiz gözüküyorsun kızlarda bu niye bakmıyor bana diye ego yapıyor, Kızlar beğenilmek ilgi görmek için çoğu erkeğe yaparlar bunu, emin ol senin yanından ayrıldıktan sonra bir kaç erkeğe aynı şeyi yapmışlardır. Ayak üstü toplu taşımada felan bu toplara hele Türkiye gibi bir ülkede sakın girme zaten çok pis red yersin veya daha kötüsü sapık damgası yersin haberin olsun.

• Böyle birşey işte. Ben pek beğenmiyorum. Kızlarla tanışıp takılma taktikleri

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Benzeri başıma zamanında geldiği için zaten pek yanaşmıyorum

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Ay yaşa hocam. tamda bu yüzden yapmıyorum yanaşmıyorum

• quote:

Böyle birşey işte. Ben pek beğenmiyorum.
    Dürüst olmak gerekirse çok yakışıklı olduğunu söyleyemeyiz ama dikkat çekici bir siman var belki o yüzden bakıyorlardır nasıl baktıklarını analiz edebiliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.