Şimdi Ara

klanlar, travian vs... birden fazla köy idare etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada bakıyorumda bu oyunlara kiminin 100'lerce köyü var. Az önce klanlarda birine baktım 200 küsür köyü var. travianda da bukadar olmasada var epey köyü olan.

Şimdi düşünüyorumda ben 2-3 köyü kontrol edecek vakti bulamıyorum, bu adamlar 200 küsür köyü nasıl kontrol ediyor? Asker gönder, hammaddeleri kontrol et, fazla olanları at...

Öyle aklıma takıldı bir sormak istedim.

• zor değil aksine o köylerden bir birlerine yardım ediyor asker basıyor organize saldırılar düzenliyorlar hatta eğlenceli oluyor tabii 100-200 birşey değil 300-500 olunca adamın sadece günde 3 saatini yiyor. premium felan varsa ancak 1 saatte bitiyor işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

zor değil aksine o köylerden bir birlerine yardım ediyor asker basıyor organize saldırılar düzenliyorlar hatta eğlenceli oluyor tabii 100-200 birşey değil 300-500 olunca adamın sadece günde 3 saatini yiyor. premium felan varsa ancak 1 saatte bitiyor işin.

üretim açısından güzelde, mesela hangi köyde kaç hammadde var , hangi köye kaç hammadde atayım, bunlar zor olmaz mı? Yada hangi köye saldırı var vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkokul fişi

quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

zor değil aksine o köylerden bir birlerine yardım ediyor asker basıyor organize saldırılar düzenliyorlar hatta eğlenceli oluyor tabii 100-200 birşey değil 300-500 olunca adamın sadece günde 3 saatini yiyor. premium felan varsa ancak 1 saatte bitiyor işin.

üretim açısından güzelde, mesela hangi köyde kaç hammadde var , hangi köye kaç hammadde atayım, bunlar zor olmaz mı? Yada hangi köye saldırı var vs..

yazıyor hepsi saldırılar felan zaten belli oluyor kingsage'te klanlari şuan hatırlamıyorum maalesef.

• 200 300 köymü.Ben ikariamda 10 şehri zor savunuyorum.200 300 köy saçma gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.