Arada bakıyorumda bu oyunlara kiminin 100'lerce köyü var. Az önce klanlarda birine baktım 200 küsür köyü var. travianda da bukadar olmasada var epey köyü olan.
Şimdi düşünüyorumda ben 2-3 köyü kontrol edecek vakti bulamıyorum, bu adamlar 200 küsür köyü nasıl kontrol ediyor? Asker gönder, hammaddeleri kontrol et, fazla olanları at...
Öyle aklıma takıldı bir sormak istedim.
zor değil aksine o köylerden bir birlerine yardım ediyor asker basıyor organize saldırılar düzenliyorlar hatta eğlenceli oluyor tabii 100-200 birşey değil 300-500 olunca adamın sadece günde 3 saatini yiyor. premium felan varsa ancak 1 saatte bitiyor işin.
quote:
Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik
zor değil aksine o köylerden bir birlerine yardım ediyor asker basıyor organize saldırılar düzenliyorlar hatta eğlenceli oluyor tabii 100-200 birşey değil 300-500 olunca adamın sadece günde 3 saatini yiyor. premium felan varsa ancak 1 saatte bitiyor işin.
üretim açısından güzelde, mesela hangi köyde kaç hammadde var , hangi köye kaç hammadde atayım, bunlar zor olmaz mı? Yada hangi köye saldırı var vs..
quote:
Orijinalden alıntı: ilkokul fişi
quote:
Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik
üretim açısından güzelde, mesela hangi köyde kaç hammadde var , hangi köye kaç hammadde atayım, bunlar zor olmaz mı? Yada hangi köye saldırı var vs..
yazıyor hepsi saldırılar felan zaten belli oluyor kingsage'te klanlari şuan hatırlamıyorum maalesef.
200 300 köymü.Ben ikariamda 10 şehri zor savunuyorum.200 300 köy saçma gibime geliyor.