Şimdi Ara

Klarnet mi Telefon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsız kaldım. Müziğe başlayasım var o yüzden klarnet almayı düşünüyorum. Diğer yandan telefon almayı düşünüyorum; LG g3...
    Çok saçma bir kıyaslama yaptım biliyorum ama siz olsanız telefonmu alırsınız, klarnetmi?

• Şuanki telefonun seni idare ediyorsa klarnet al.Ama klarnet sadece bir heves mi yoksa profesyonel olarakta düşünüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir zamanlar müziğe merak salmıştım. Şimdi yeni telefonum ile mutluyum.

• Kararlıysan kesinlikle klarnet.

• Klarnet çok hoşuma gidiyor. Ses, solosu falan... o yüzden çalmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akillicino

Klarnet çok hoşuma gidiyor. Ses, solosu falan... o yüzden çalmak istiyorum.

Şimdi telefon al diyeceğiz klarneti öveceksin . Senin aklında klarnet almak var boşu boşuna tavsiye isteme burda. Git al bitane klarnet.

• Ps4 al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lelouch hakli kardes ama esit sartlarda secim yapilirsa bence telefon artik herkese lazim bisey

• klarnet al. bir fonksiyonun olmuş olur. şuanki gençlerde hiçbir etkinlik yok.
  • Saçma harcamalar yapmak yerine gitar çalmaya başladım inanılmaz faydalarını gördüm akıllı telefon seni akıllı yapmaz ama akılsız bir klarnet seni akıllı yapar

• çekilişe katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

Saçma harcamalar yapmak yerine gitar çalmaya başladım inanılmaz faydalarını gördüm akıllı telefon seni akıllı yapmaz ama akılsız bir klarnet seni akıllı yapar

Oww manyaq laf

• quote:

Saçma harcamalar yapmak yerine gitar çalmaya başladım inanılmaz faydalarını gördüm akıllı telefon seni akıllı yapmaz ama akılsız bir klarnet seni akıllı yapar

Çok güzel dediniz be.. Klarnet almaya karar verdim. Tek derdim çalmayı öğrenmek. onun içinde eğitim veren yer bulursam giderim.
  • Klarnet gibisi var mi bee. bide söyle çalmayı iyi bi ogrenirsen video bekliyorum senden. benimde planlarım arasında var klarnet çalmak.

• Hüsnü Şenlendirici
  • quote:

O imza nasıl duruyor hala
  • klarnet çalmak benimde hayalim
  • kim ne derse desin apple
  • Telefon eskir, kasar, kanser eder, kanser eder(gerçek anlamda), müzik yapma potansiyelin varken müzik dinletir. Bak ülkemize yapma imkanı varken hep tüketti şimdi ne haldeyiz. Git klarnet al, o parayı verdikten sonra zaten mecburen öğreneceksin çalmayı
  • Klarnetle telefon arasında kaldıysanız şanslısınız. Sabah sabah yeni icat çıkarıyorum: Klarnafon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.