Şimdi Ara

klasik gitar aldım çalmayı öğrenmemg gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark bildiğniiz gitar tutuşundan tut en sona kadar anlatabilecek bir kaynak varmı elinizde gitar kurs yazılamam ben
    arkadaşlar int öğrenmek istiyorum.

• kaynak bilmiyorumda bende 2 hafta önce başladım kursa bayagı eglenceli geldi ama calısmak cidden öenmli bi anlık heves olursa hiç zevk vermıyor
  • İnternetten Biraz Zor Öğrenirsin... Bence 2-3 ay kursa git temeli öğren daha sonra evde metodlarla çalışırsın...
    Ama illaki netten öğrencem diyosan Ritm Gitar Öğrenip Akorlarla birkaç şarkı çalabilirsin

Bulabilirsem Ritm Gitar Metodu var bende atarım sana bi ara
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 22 Nisan 2008; 22:42:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

kaynak bilmiyorumda bende 2 hafta önce başladım kursa bayagı eglenceli geldi ama calısmak cidden öenmli bi anlık heves olursa hiç zevk vermıyor

+1

kasmak lazım biraz çabuk bıkarsan olmuyor bende başlayalı 1 ay oldu pek çalışma fırsatımda olmadı daha fazla zaman ayırmaya çalışıyorum artık.

bu arada kursa gitmiyorum ama müzisyen bir arkadaş öğretiyor yani kurstan bir farkı yok

@TheRed onu bende alabilir miyim bulursan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 22 Nisan 2008; 22:43:30 >
  • the red seni beklioz pm atarsın olurmu.
  • @ae_
    PC de bi yere atmıştım ama
    Bulabilirsem PM atarım :D Arıyorum...
  • tamamdır beklemedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende alabilirmiyim
  • Ben Kasım ayında çok büyük hevesle başladım,4 ay gittim,derslerin düşmesi nedeni ile ara verdim,şöyle söyleyeyim,gitarı elime ilk aldıgımda sürekli (Kalın)Mi telinin-En üst tel- ilk 2 perdesine basarak birşeyler çaldıgımı zannediyordum.Su an goruyor ve anlıyorumki çok abuk supuk bir seymis.Diyeceksin ki 4 ayda ne ogrendin.4 ay içerisinde gitar tutmayı,telleri,tab okumayı,bir çok akoru,parmakları kullanmayı vs. öğrendim.Bazı sitelerden de bazı şarkıların akorlarını printerdan basarak çalabiliyorum.Amacım aslında elektro gitar çalmak idi.Ancak klasik ile baslamamı soylediler.Her neyse,bence sen bir kursa gitmelisin,benim gittigim kurs aylık 70 ytl idi ve buyuk,aynalı bir mekanda 10-13 kişi vardı.Hoca aslında bana bilmem gereken tüm temel şeyleri verdi ama zor geliyor notaların yerlerini falan ezberlemek İnş. bir gun bi azimle ezberlerim

• Bende hevesle başlamıştım 8-10 tane solo, 2 tanede akor parça çalabiliyordum, sıkıldım bıraktım.
    Sana bağlı bir durum.
  • ^
  • @TheRed ben de isterim bulursan
  • yarına kadar yükseltelim de red e unutturmayalım

^
  • ^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.